Filosofie doktor (Ph.D.)

Programmet er et fuldt forskningsprogram, hvor eleverne vurderes ud fra den afhandling, der blev udarbejdet i slutningen af ​​deres studieperiode. Programmet har til formål at producere kandidater, der er i stand til at blive videnskabelige forskere og gøre det oprindelige bidrag til viden inden for deres specifikke fagområde.

Som led i vores engagement i at blive et ekspertisecentrum for erhvervs- og ledelsesuddannelse kan de studerende vælge at specialisere sig inden for et af de forskellige forretningsområder som Management, Accounting, Banking, Finance, Insurance, Islamic Banking and Finance, Marketing, Technology Management , Operations Management, Entrepreneurship, og Human Resource Management .

Programmet tilbydes på heltid og deltid. Internationale studerende kan dog kun vælge fuld tidstilstand. Fuldtidsstuderende skal færdiggøre deres studie mellem 4 og 10 semestre, mens deltidsstuderende kan afslutte mellem 6 og 14 semestre.

Indgangskrav

Adgang til dette program kan ydes ud fra følgende kriterier:

1. En kandidatgrad fra Universiti Utara Malaysia eller andre højere læreanstalter anerkendt af universitetss senatet ELLER

2.Enhver anden tilsvarende kvalifikation anerkendt af universitetss senat; OG

3.Fuldfører engelsksprogskrav som fastsat af universitetets senat OG

4. Ansøgere forventes at have tilstrækkelige forskningsfærdigheder og viden, der anses for passende af Akademisk Udvalg. Studerende uden disse kriterier er forpligtet til at tilmelde og bestå de følgende to (2) kurser:

a.SZRZ6014 Forskningsmetodik
b.SCLE6014 Akademisk skrivning

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business »

Senest opdateret October 29, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
4 - 14 semestre
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date