Læs den officielle beskrivelse

Forskning i Biosciences-skolen omfatter fire brede temaer og støttes af en kernegruppe af forskere i bioaktive forbindelser (Drug Discovery


Smitsomme sygdomme/>

  • Den rige biodiversitet i Malaysia muliggør opdagelsen af ​​nye forbindelser til bekæmpelse af smitsomme sygdomme. På Taylor's University vil de identificerede naturlige forbindelser undersøges for deres bioaktive egenskaber såvel som deres virkningsmåde. Ud over den antimikrobielle forskning er værtspatogen-interaktionsforskningen fokuseret på at forstå sygdoms manifestationen i værtsceller.

Ikke-overførbare sygdomme

  • Kost, rygning, alkoholforbrug, stillesiddende livsstil og stress har blandt andet bidraget til større forekomster af hjertesygdomme, respiratorisk sygdom, diabetes og kræft. Tilgængelige stoffer til disse sygdomme ledsages ofte af uønskede bivirkninger, ikke selektive nok eller simpelthen for dyrt. Derfor klipper denne klynge opdagelsen af ​​nye blyforbindelser og videnskabeligt validere naturmedicin for livsstilsrelaterede kroniske sygdomme.

Miljøforskning

  • Forskning i denne klynge fokuserer på bioremediering, taksonomisk identifikation af marine flora og for at lette udviklingen af ​​mekanismer eller processer, der er i overensstemmelse med miljølovgivningen. Det vil målrette forbedring af ressourcebesparelser, bortskaffelse af affald og løse miljøspørgsmål. Hertil kommer, at forskere i denne klynge også rådgiver og træner i miljøledelsessystemer.

Fødevarevidenskab og ernæring

  • Det bredere mål for forskning i denne klynge er at studere de grundlæggende og anvendte aspekter af nye funktionelle fødevarer, medicinske fødevarer og nutraceuticals samt nye teknologier, der letter udviklingen af ​​nye forbrugerprodukter, der forbedrer menneskers sundhed, fødevaresikkerhed og funktionalitet.

Disse områder er vigtige, fordi de omhandler relevante spørgsmål vedrørende menneskers sundhed og bæredygtighed. Nuværende arbejde lægger vægt på grundlæggende forskningsaktiviteter, der muliggør en bedre forståelse af kræft, infektionssygdomme og livsstilssygdomme ved brug af molekylære og cellulære biologi teknikker. Dette vil blive suppleret med forskning i bioaktive naturlige produkter, især til medicinske og nutraceutiske anvendelser til behandling og forebyggelse af sygdomme. I sidste ende er hovedformålet med dette ph.d.-program at forbedre menneskers sundhed og identificere overkommelige alternative terapier. Miljøforskningen vil fokusere på at udvikle mekanismer til at spare energiressourcer og bruge biologiske indikatorer til at overvåge og opdage kilden til mikrobielle forureninger i vores vand- og fødevaresystemer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Taylor’s University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Juni 2019
Aug. 2019
Duration
Price
19,386 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juni 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juni 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date