Fakultetet for økonomi og erhvervsliv er siden 2005 begyndt at forberede deres studerende til succes i det globale økonomiske miljø.

Fakultetets hovedmål er at forberede kandidater, der kan bringe nyhed til virksomheder og organisationer og at kunne involvere sig i det internationale arbejdsmarked.

I 2009 har fakultetet opdateret det tidligere ph.d.-uddannelsesprogram for at få tilgang til indholds- og undervisningsmetoden så meget som muligt til studiemæssige forhold hos prestigefyldte erhvervskuniversiteter i verden. Fakultetets hele undervisningsproces kommer ud af udviklingen i den økonomiske udvikling i Slovakiet og også i hele verden.

Uddannelsens kvalitet og uddannelse er også forbedret for de udenlandske studerende. Akkrediteret ph.d.-studie består af de obligatoriske og valgfrie fag, hvorved de studerende erhverver viden og færdigheder i ledelsen af ​​organisationen og ledelsen.

I dag er fakultetet for økonomi og erhvervslivet parat til at lade deres studerende studere i det akkrediterede studieprogram økonomi og international erhvervsledelse inden for studierne International Business.

76958_Fakultyofeconomics_photo1.jpg

Doktorgradskandidater er fuldt ud i stand til at anvende videnskabelige metoder i forskning, analysere spørgsmål og formulere løsninger af særlige tilfælde, for at udvikle tilpasning af virksomheder til økonomisk vækst. De kan finde deres håndhævelse ikke kun i de videnskabelige og forskerhold på universiteterne, de forskellige sociale og offentlige organisationer, men også såvel som førende eksperter i nationale og internationale finansielle institutioner og kommercielle virksomheder. Deres succesfulde tilpasning antages også i nationale og internationale virksomheder, samt i joint ventures, offentlig administration og offentlige institutioner.

Deres håndhævelse er også mulig i det akademiske personale eller den videnskabelige forskers positioner, de kan selvstændigt gennemføre seminarerne og udvalgte forelæsninger.

HVORFOR Pan-europæisk universitet?

 1. Mulighed for at opnå en professionel doktorgrad og at gennemføre undersøgelser.
 2. Øvelsesorienteret uddannelse rettet mod virkelige projekter i samarbejde med klienter under tilsyn af et praktisk orienteret hold af universitetslærere.
 3. Individualiseret tilgang til sine studerende, både i direkte undervisning og administration af studier. Undervisning i små undersøgelser og projektgrupper.
 4. En opdateret teknisk standard for udstyr, der omfatter moderne faciliteter og specialiserede laboratorier inden for udvalgte felter (Media Center, Moot Court-rum, 3D IT-laboratorier)
 5. Stærke strategiske partnerskaber med at levere uddannelse og praktisk erfaring med at tælle virksomhedspartnere som IBM, Slovak Football Association, News og Media Holding, NARKS - National Association of Real Estate Agents, Asseco Central Europe osv.
 6. En konstant fornyet innovation af software til rådighed for studerende - gratis abonnementer til Microsoft Office 365 , professionel IBM-software og adgang til de mest prestigefyldte videnskabelige online databaser . For lovstuderende et gratis abonnement på et automatiseret værktøj til juridisk information ( ASPI ).
 7. Mulighed for at få en international oplevelse gennem Erasmus-studier på et af mere end 60 partneruniversiteter i Europa og mere end 20 partneruniversiteter uden for EU .
 8. Mulighed for at få tilskuddet til særlige behov (social stipendium) og et tilskud til ekstraordinære studieværdier . Undervisningsgebyret kan betales i månedlige eller semesterbaserede rater .
 9. Faglige studier - mulighed for at gennemføre studier parallelt på 2 forskellige fakulteter med nedsat studieafgift.
 10. Varieret ekstra-curricular liv, herunder diskussionsseminarer, workshops, udstillinger, sportsarrangementer, film og biograf produktion præsentationer og student fester.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Pan-European University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
14,970 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato