Om

STIPENDIUM

Khalifa University of Science and Technology tilbyder Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) stipendier til støtte for kvalificerede internationale studerende indskrevet i kandidatuddannelser.

Stipendiet giver generøse vederlag og fordele, der omfatter:

 • Fuld dækning af studieafgifter.
 • Medicinsk forsikringsdækning for studerende under Khalifa Universitets visum.
 • Støtte til at deltage i internationale forskningskonferencer.
 • Den vejledende månedlige stipendium for GRTA Scholarship er som følger (med forbehold for ændringer):

Ansøgning Åbning!

Vi begynder at tage ansøgninger fra 1. november 2018 til næste indtag i 1. september 2019.

Doktoren for filosofi i ingeniørfag (Ph.D. in Engineering) uddeles til kandidater, der med succes gennemfører de undervisede kurser og forskningskomponenter i programmet. Eleverne skal gennemføre et program af avancerede kurser inden for ingeniørvidenskab. De skal også foretage en uafhængig undersøgelse af et specialiseret område inden for ingeniørvidenskab. Kandidater til denne grad er under tilsyn af erfarne forskere og forventes at demonstrere initiativ i deres tilgang og innovation i deres arbejde. Ph.D. Kandidater udarbejder og præsenterer en afhandling på deres valgte område. Forskning kan udføres i en række emner svarende til de fokusområder, der er identificeret af universitetet.

En kandidat, der ansøger om programmet, kan vælge at ansøge om en ph.d. i ingeniørfag med koncentration / specialisering på et af de tekniske områder, der er angivet nedenfor eller for en tværfaglig / tværfaglig ph.d. In Engineering (dvs. uden specialisering):

 • Aerospace Engineering
 • Biomedicinsk videnskab
 • Kemiteknik
 • Civil infrastruktur og miljøteknik
 • Elektroteknologi og Computer Engineering
 • Engineering Systems and Management
 • Materialevidenskab og Teknologi
 • Maskiningeniør
 • Kernteknik
 • Petroleumsteknologi
 • Robotics

Titlen på graden og den valgte koncentration vil blive specificeret på eksamensbeviset (certifikat) og akademisk rekord (udskrift) af de studerende, der vælger en bestemt specialisering. For studerende, der foretrækker at forfølge tværfaglig / tværfaglig form for forskning, som er meget opmuntret, da de giver dem mulighed for at udvide grænserne for deres forskning på tværs af flere felter, vil kun titelens titel blive angivet på eksamensbeviset og udskrift af studerende.

mål

Program uddannelsesmål (PEO) er brede udsagn, der beskriver karriere og faglige resultater, som kandidater forventes at nå inden for få års graduering. Ph.d.-uddannelsen har til formål at producere kandidater med disciplinære forberedelser og evne til at:

 1. Syntese videnskabelig og teknisk ingeniørvidenskab for at identificere, formulere og løse forskningsudfordringer og effektivt formidle resultaterne til en bred vifte af målgrupper.
 2. Arbejde på tværs af flere discipliner og udvikle deres individuelle faglige, faglige og karrierefokus.
 3. Hold dig ajour med de seneste fremskridt inden for videnskab og teknik, der bidrager til at fremme viden til gavn for samfundet.

Læringsresultater

Studielæringsresultater (SLO'er) er omfattende, brede udsagn relateret til den viden, færdigheder og aspekter af kompetence, som en lærer forventes at vide og kunne gøre på tidspunktet for eksamen. Studerende, der har en ph.d. i teknik, vil have evnen til at:

 1. Demonstrere passende bredde og dybde af viden, der ligger på grænsen for deres fagområder og specialisering.
 2. Gennemføre og forsvare original uafhængig forskning, der resulterer i betydelige bidrag til viden inden for området og fører til publicerbare videnskabelige artikler.
 3. Forstå og værdsætte forskellige metoder og teknikker til løsning af kritiske problemer i forskning.
 4. Bekræft, retfærdiggør og evaluer de forskellige aspekter af løsningen på et komplekst ingeniør problem.
 5. Kommuniker effektivt og professionelt, i skriftlige og mundtlige former, de vigtigste principper i deres område og deres arbejde til en række publikum.
 6. Demonstrere en forpligtelse til etisk adfærd i forskning og faglige aktiviteter.
 7. Bidra effektivt i tværfaglige samarbejdsmiljøer.

Samlet struktur og krav

Ph.d.-uddannelsen består af to hovedkomponenter:

 • Undervisede kurser Komponent: Den studerende skal gennemføre et program med avanceret studie. Dette består af minimum 24 kredit timer (8 kurser på 3 kredit timer hver).
 • Forskningsdel: Den studerende skal udføre en uafhængig undersøgelse inden for et bestemt område. Dette består af minimum 36 kredit timer.

Til tildeling af ph.d.-uddannelsen skal den studerende opfylde følgende krav:

 1. Kurser: Den studerende skal opfylde uddannelsens kurser krav, der består af mindst 24 kredit timer, der skal bestås med et minimum CGPA (Kumulativ Grade Point Average) på 3,00 ud af 4. Dette omfatter også to nulkredit Ph.d.-forskning Seminar kurser.
 2. Skriftlig kvalifikationseksamen (WQE): Den studerendes tekniske baggrund bedømmes ved en skriftlig kvalifikationseksamen, som administreres senest ved udgangen af ​​2. semester efter en fuldtidsstuderende optagelse i ph.d.-uddannelsen og før slutningen af ​​4. semester i tilfælde af en deltidsstuderende.
 3. Forskningsprøveeksamen (RPE): Foruden at opfylde de undervisede kurser og WQE-krav i programmet, skal den studerende udarbejde og indsende et forskningsforslag og bestå den orale RPE inden den får lov til at komme videre i programmet. Denne mundtlige eksamen skal være afsluttet inden udgangen af ​​4. semester for fuldtidsstuderende og inden udgangen af ​​6. semester for deltidsstuderende.
 4. Dissertation: Den studerende, der bestiller Research Proposal Examination, skal derefter afslutte en afhandling om original forskning og forsvare det med succes i en viva voce Dissertation Defense undersøgelse.

Sammendrag af ph.d. i ingeniørprogrammets struktur og krav

Kategori

Kredit timer påkrævet

Program Core

3

Programvalg

21

Ph.d.-forskningsseminarer

Ph.d.-afhandling

36

Total

60

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Khalifa University of Science and Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
4 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020