Studieprogrammet International lov er undervist i den tredje cyklus af universitetsstudier (doktorgradsstudier) med standard treårig studielængde i den daglige form og / eller fireårige studier i den eksterne form.

Definition af en kandidats akademiske profil:

En kandidat til et ph.d.-uddannelsesprogram inden for international ret finder anvendelse på videnskabelige forskningsmetoder, der er rettet mod områderne folkeretten, privat folkeret og EU-lovgivningen. På baggrund af videnskabelige metoder for viden og forskning kan en kandidat udarbejde konceptuelle og systematiske løsninger og analysere kilder til folkeretten, privat folkeret og EU-lovgivningen. Han / hun sikrer yderligere udvikling inden for international ret og dets tværfaglige forbindelser inden for det nationale og internationale videnskabelige miljø.

Desuden udfører en kandidat undervisning på universitetsniveau samt videreuddannelse af eksperter i praksis, og han / hun er også i stand til at udføre analytiske og konceptuelle opgaver for en kontorist, der er ansat i en offentlig statslig organisation eller en international organisation eller en institution forbundet med udvikling og anvendelse af folkeretten, privat international ret og EU-lovgivningen.

Karrieremuligheder for en kandidat:

En kandidat til et ph.d.-studieprogram inden for folkeretten er uddannet til at udføre følgende erhverv:

 1. En forsker, der udfører deres forskningsaktiviteter, tager sigte på at erhverve ny viden om området for folkeretten, især på universiteter, forskningsinstitutioner og offentlige organer;
 2. En universitetslærer, der er i stand til at undervise på universiteter og anvende videnskabelig viden eller udføre forskningsaktiviteter med henblik på at erhverve ny viden om området for folkeretten
 3. juridiske erhverv hovedsageligt i de offentlige organer, der deltager i udarbejdelsen af ​​lovforslag og kommenterer dem, herunder EU-lovgivningsmæssige retsakter, privatretlige regler med et fremmed element og internationale traktater samt i ansøgningen af sådanne lovregler, der gælder inden for folkeretten og EU-lovgivningen
 4. Juridiske erhverv i internationale organisationer, overnationale organisationer og institutioner, der deltager i oprettelsen og kommentere udkast til retsregler, herunder EU-lovgivningsmæssige retsakter, privatretlige regler med fremmed element og internationale traktater samt i ansøgningen af sådanne lovregler, der gælder inden for folkeretten og EU-lovgivningen

HVORFOR Pan-europæisk universitet?

 1. Mulighed for at opnå en professionel doktorgrad og at gennemføre undersøgelser.
 2. Øvelsesorienteret uddannelse rettet mod virkelige projekter i samarbejde med klienter under tilsyn af et praktisk orienteret hold af universitetslærere.
 3. Individualiseret tilgang til sine studerende, både i direkte undervisning og administration af studier. Undervisning i små undersøgelser og projektgrupper.
 4. En opdateret teknisk standard for udstyr, der omfatter moderne faciliteter og specialiserede laboratorier inden for udvalgte felter (Media Center, Moot Court-rum, 3D IT-laboratorier)
 5. Stærke strategiske partnerskaber med at levere uddannelse og praktisk erfaring med at tælle virksomhedspartnere som IBM, Slovak Football Association, News og Media Holding, NARKS - National Association of Real Estate Agents, Asseco Central Europe osv.
 6. En konstant fornyet innovation af software til rådighed for studerende - gratis abonnementer til Microsoft Office 365 , professionel IBM-software og adgang til de mest prestigefyldte videnskabelige online databaser . For lovstuderende et gratis abonnement på et automatiseret værktøj til juridisk information ( ASPI ).
 7. Mulighed for at få en international oplevelse gennem Erasmus-studier på et af mere end 60 partneruniversiteter i Europa og mere end 20 partneruniversiteter uden for EU .
 8. Mulighed for at få tilskuddet til særlige behov (social stipendium) og et tilskud til ekstraordinære studieværdier . Undervisningsgebyret kan betales i månedlige eller semesterbaserede rater .
 9. Faglige studier - mulighed for at gennemføre studier parallelt på 2 forskellige fakulteter med nedsat studieafgift.
 10. Varieret ekstra-curricular liv, herunder diskussionsseminarer, workshops, udstillinger, sportsarrangementer, film og biograf produktion præsentationer og student fester.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Pan-European University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
14,970 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato