Kursusoversigt

Dette kursus giver mulighed for en avanceret forskningsstudie inden for ledelse. Det sigter mod at give aspirerende ledere og forretningsspecialister nøgleindsigt i forskningsteori og praksis inden for ledelsesdisciplin. Specifikt er målene med dette kursus:

At udvikle avanceret forskningstræning og avanceret forskningspraksis og ledelsesteori på fagligt og fagligt niveau.

At give en tværfaglig sammenhæng til forskning, at få støtte fra en række tekniske, akademiske og disciplinære sammenhænge.

Udvikle og anvende nøglekendskab og forståelse af ledelsesteori og forskningspraksis til komplekse systemer, både systematisk og kreativt, for at fremme og forbedre ledelsens teori og praksis.

At forbedre selvstændige og højt niveau læringsevner og personlig udvikling (kritisk bevidsthed om grænserne for forskellige forskningsteknikker via undervisede moduler og debatter), så forskere kan arbejde med selvretning og originalitet og bidrage til ledelsesdisciplinen.

Læring

Modulerne indeholdt i dette kursus bruger en bred vifte af undervisnings- og læringsmetoder. Standardforelæsninger suppleres med gruppediskussion og gruppeproblemløsningsøvelser og gruppespil for at konsolidere læring og anvende teori i en række forskningsmiljøer. Samarbejde med virksomheder og diskussioner med succesfulde ledere fra en bred vifte af virksomheder og organisationer vil give et bedre billede af den praktiske verden af ledelse og vil medvirke til at definere emnets område af forskningsafhandlingen. Forskningsprojektet vil tilskynde eleverne til at arbejde inden for organisationer for at søge om deres forskningsarbejde til en virkelighed. Deltidsstuderende forventes at anvende deres forskning på deres arbejdsplads, så virksomhederne vil få gavn af den investering, der er gjort ved at deltage i kurset.

En betydelig mængde arbejde vil blive krævet af eleverne gennem selvstændig læring og selvstudium. I disse perioder suppleres Moodle VLE, hvor nøgletekster og forskningsdokumenter vil være tilgængelige for studerende at bruge.

Hver elev vil blive støttet ved tildeling af en personlig vejleder, der vil yde pastoral støtte til den studerendes tid på kurset. Kursdirektøren vil også give strategisk ledelse og retning til kurset og vil være tilgængelig for hver elev, der har specifikke spørgsmål vedrørende kursusindhold og struktur.

beskæftigelsesegnethed

Det forventes, at mange kandidater fra dette kursus vil fortsætte med at gennemføre forskningsprogrammer og også opnå ledende stillinger inden for en række forretningsledere / direktører.

Adgangskrav

Programmet er designet til kandidater fra en række forskellige discipliner. De specifikke adgangskrav omfatter:

• En anerkendt bachelorgrad i et relevant emne (2.1 eller derover).
• 120 point på niveau 7 i et relevant emne (kan give undtagelse fra noget eller hele niveau 7-modulet på DMan-programmet).
• En anerkendt kandidatgrad i et relevant emne (kan give undtagelse fra noget eller hele niveau 7-modulet på DMan-programmet).
• En Master of Research (MRes) grad i Management.

Program undervist i:
  • Engelsk
Cardiff Metropolitan University

Se 1 flere kurser fra Cardiff Metropolitan University »

Senest opdateret Januar 14, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 8 år
Deltid
Fuldtid
Price
13,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato