DMin i engageret visdom

Vores DMin-program er åbent for et spektrum af discipliner og interesser. Det sigter mod at løse en række problemer på stort set alle områder af menneskelig og økologisk interesse. Vores ph.d.-program er dedikeret til at hjælpe dig med at forme og skabe en ny global civilisation, så den menneskelige art kan lære at fungere som ansvarlige og respektfulde ledere af vores større planetære økosystem.

På alle niveauer i ph.d.-processen understøttes du af mentorer og trænere. Du bliver forpligtet til at tage visse kerne kurser og vil have frihed til at designe resten af dit program i samråd med dine mentorer og dekan for kandidatstudier.

Studerende kan vælge kurser fra enten indenfor Ubiquity eller udenfor Ubiquity. Det betyder, at hvis der er et kursus, skal du tage det, der tilbydes gennem en anden institution, du er fri til at gøre det. Ubiquity's personlige kurser er også tilgængelige for ph.d.-kredit.

For at ansøge om vores DMin program, skriv venligst til Dean of Graduate Studies, Dr. Gyorgyi Szabo (g.szabo@ubiquityuniversity.org), som vil kontakte dig og diskutere dine ønsker og potentielle Pathway . Alle ph.d.-studerende skal levere transkripsioner fra tidligere uddannelse og skrive et essay, der angiver det forskningsområde, de ønsker at udforske.

Krav:

Doktorgradsstudenter skal gennemføre fire kerne kurser udbudt af Ubiquity University samt skrive en doktorsafhandling. De resterende kurser kan hentes fra Ubiquity eller andre steder som specifikke kurser relateret til det valgte fagområde.

4 kerne kurser:

  • Dissertation Skrive og Forskningsmetoder med Dr. Gyorgyi Szabo (4 credits i person)
  • Store bøger med Dr. Jim Garrison og Dr. Gyorgyi Szabo (3 credits online)
  • Visdom på civilisationens skærekant med dr. Jim Garrison og andre (4 kreditter i person)
  • Ubiquity Chartres Academy, der mødes årligt i Chartres, Frankrig (4 credits i person)

Vær opmærksom på, at visdom på civilisationskæden og Ubiquity Chartres Academy- kurserne kan erstattes af et andet Ubiquity University tilbudt kursus i afventning af en aftale med dekan for kandidatstudier.

I alt: 15 point

Kreditkrav

36 point skal udfyldes fra kurser plus 24 point til doktorgradsopgave på i alt 60 point.

Undervisning og gebyrer

Samlet undervisning og gebyrer for hele programmet = $ 18.000 for 60 kreditgebyrer ($ 300 pr. Kredit) *, Afhandlingsgebyr, Størrelsesrådgivergebyr og Examinatorafgift.

* Denne sum for kurser kan variere, hvis kurser er taget fra udenfor Ubiquity som uafhængig undersøgelse. Der er et kreditoverførselsgebyr på $ 100 pr. Kredit for eventuelle kurser taget udenfor Ubiquity.

Personlige kurser vil omfatte logistikomkostninger (f.eks. Om bord og logi), som ikke er inkluderet i omkostningerne ovenfor.

Adgangskrav

Studerende skal have en kandidatgrad eller dens ækvivalens. En ækvivalens består af dokumenteret træning ud over en bachelorgrad, der svarer til timer og krav til en kandidatgrad.

En afsluttet Ubiquity University Admissions ansøgning skal indsendes.

Studerende opfordres til at tilhøre et akademisk forskningsbibliotek i det område, de bor i.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra The Wisdom School at Ubiquity University »

Senest opdateret Februar 11, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
300 USD
per semester kredit.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date