Doktor i Psykologi i Klinisk Psykologi (PsyD)

Generelt

4 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Pepperdine University GSEP tilbyder ikke fuldt stipendier. Du kan læse mere om de mulige muligheder for nye studerende her. Pepperdine University GSEP tilbyder også graduate assistance, undervisning bistand, og forskningsassistance muligheder. GSEP giver ikke studiegodtgørelser.

Fremme mental sundhed og servering samfund

Ph.d.-programmet i klinisk psykologi beskæftiger den praktiserende lærer-model af faglig uddannelse og forbereder de studerende til at blive licenserede kliniske psykologer, der betjener samfundet gennem anvendt klinisk praksis. Det er akkrediteret af American Psychological Association. For yderligere oplysninger om akkreditering status for dette eller andre psykologi ph.d.-program, kontakt venligst APA Office of Høring og Akkreditering, American Psychological Association, 750 First Street NE, Washington, DC 20002-4242, Telefon: (202) 336-5979 .

Programoversigt

Gennem klinisk relevante kurser, klinisk træning og anvendt stipendium udvikler eleverne et fundament af viden, færdigheder og værdier, der fører til meningsfyldte karriere som psykologer. Programmets læseplan er bygget på grundlag af psykologi som videnskab og tilbyder omfattende eksponering for evidensbaseret vurdering og behandling. Klinisk træning påbegyndes i en af ​​fire universitetssamfundsbaserede klinikker og prestigefyldte træningsinstitutioner og medicinske centre i hele det sydlige Californien. Studerende deltager i ansøgte stipendier samfund, gennemfører afhandling forskning med vægt på klinisk anvendelse og følsomhed for multikulturelle kontekster og individuelle forskelle.

Programfordele

 • Små klassestørrelser giver et støttende læringsmiljø med meningsfulde interaktioner mellem fakultet og studerende
 • Curriculum og kursus pædagogik link teori til klinisk praksis
 • Dedikeret hjælp til at hjælpe eleverne med sikre praktikophold
 • Nationalt rangeret universitet, prestigefyldt program og ekspertfakultet
 • Dissertation forskning er afsluttet inden for Applied Scholarship Fællesskaber, der giver tæt fakultet mentorskab og samarbejde med jævnaldrende og alumner
 • Studerende modtager forberedelsen til at blive licenserede kliniske psykologer

Nøgle Fakta

 • Programlængde / enheder: 4 år / 82 enheder
 • Enhedsomkostninger: $ 1.550
 • Startperiode: Efterår
 • Campus Beliggenhed: West Los Angeles (Bemærk venligst, at din valgfri campus ikke kan garanteres. Campustilbud afhænger af tilgængelighed og kan ændres.)

Ansøgningsfrister:

Vi accepterer ikke længere ansøgninger om efteråret 2018 til dette stærkt konkurrencedygtige program.

Efterår 2019 ansøgningsfrist: 7. januar 2019

Bemærk: En kandidatgrad i psykologi er forpligtet til at ansøge om PsyD-programmet. Du kan komme i gang på din kandidatgrad ved at ansøge om efterår 2018 Master of Arts i psykologi eller fleksibel kunstmester i klinisk psykologi med vægt på ægteskab

Adgangskrav:

Ansøgere til PsyD-programmet skal have en kandidatgrad i psykologi eller et nært beslægtet felt, der afspejler et videnskabeligt grundlag på de følgende områder: biologiske aspekter af adfærd, kognitive og affektive aspekter af adfærd, sociale aspekter af adfærd; psykologisk måling, forskningsmetodik og teknikker til dataanalyse.

PsyD Admissions Committee tager hensyn til bredden og dybden af ​​en ansøger grundlag for generel viden om psykologi, og klinisk og forskningserfaring med at give optagelse. Scores af GRE, ud over en gennemgang af bacheloruddannelser og graduate transkripter, giver en vurdering af ansøgerens generelle viden. Den gennemsnitlige bachelor grade point gennemsnittet for studerende i 2008-2012 indløb klasser var 3,36. Professionen i klinisk psykologi kræver individuelle og interpersonelle kompetencer udover akademisk forberedelse. Interpersonelle egenskaber og kompetencer tages derfor i betragtning ved bedømmelsen af ​​individets kvalifikation til optagelse.

I et forsøg på at behandle din ansøgning hurtigt accepterer vi kun elektroniske ansøgningsmaterialer.

For at ansøge om dette program, send venligst:

 • Din ansøgning om optagelse med et ikke refunderbart behandlingsgebyr, som inkluderer en klinisk og forskningserfaringsformular.
 • Officielle studenterafskrifter fra akkrediterede gymnasier eller universiteter, der har fået baccalaureat og kandidatgrad via et af følgende godkendte virksomheder:
  • National Student Clearinghouse
  • pergament
  • eSCRIP-SAFE
  • Venligst anmode alle udskrifter om at blive sendt til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • To anbefalinger, der bruger denne anbefalingsformular. Hvis det er muligt, bør man være fra en kollegeprofessor bekendt med din akademiske præstationer og en fra en klinisk vejleder, der er bekendt med dine kliniske evner. Dine anbefalere skal sende de udfyldte blanketter til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • En 3-10-siders erklæring om din nuværende interesse for psykologi, faktorer i din fortid, der førte til denne interesse, årsager til ansøgning til dette program og faglige planer ti år efter eksamen, sendt til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Resultater fra Graduate Record Examination (kun General Test), taget inden for de sidste fem år. Vær opmærksom på: Begyndende med studieåret 2019-2020 er GRE Psychology Subject Test ikke længere påkrævet. Bemærk, at GRE er givet året rundt på de fleste steder, men ikke alle testcentre er åbne på alle testdatoer.
 • Et kort resumé af erhvervserfaring både inden for og uden for psykologiområdet (inkludere nuværende faglige aktiviteter) sendt til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • (Valgfrit) Hvis du søger en undtagelse fra vores TOEFL-testkrav, bedes du udfylde vores Undtagelsesanmodningsskema og sende det til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • (Valgfrit) Kursusbeskrivelser af dine kandidatuddannelser for at hjælpe PsyD Admissions Committee ved at vurdere bredden og dybden af ​​dit akademiske forberedelse sendt til gsep-admissions@pepperdine.edu.

Efter den første screening af ansøgningerne vil de resterende kandidater blive inviteret til interviews af PsyD Admissions Committee. Særlige arrangementer for telefoninterviews kan finde sted for ansøgere, der bor uden for det sydlige Californien-område. Udvalget baserer sine beslutninger på en hel mosaik af krav snarere end på en enkelt faktor. Studerende, der gennemfører deres kandidatgrad på Pepperdine University bør ikke påtage sig automatisk optagelse i ph.d.-uddannelsen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Minimer
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mere Mindre