Doktor i filosofi i maskinlæring

Generelt

Program beskrivelse

Doktor i filosofi i maskinlæring

Efter afslutningen af programkravene vil kandidaten være i stand til:

 1. Opnå streng matematisk baggrund og avancerede resonnementskapaciteter for at udtrykke en omfattende og dyb forståelse af rørledningerne ved grænsen til maskinlæring: data, modeller, algoritmiske principper og empirik.
 2. Beher en række færdigheder og teknikker til dataforarbejdning, udforskning og visualisering af datastatistikker samt komplekse algoritmiske resultater.
 3. Ha en kritisk bevidsthed om evnerne og begrænsningerne i de forskellige former for indlæringsalgoritmer og evnen til kritisk at analysere, evaluere og forbedre udførelsen af indlæringsalgoritmerne.
 4. Væk ekspert til problemløsning ved at anvende de principper og metoder, der læres i programmet, uafhængigt af forskellige komplekse problemer i den virkelige verden.
 5. Udvikle en dyb forståelse af statistiske egenskaber og ydelsesgarantier, herunder konvergensrater (i teori og praksis) for forskellige læringsalgoritmer.
 6. Bliv ekspert i at bruge og distribuere relevante programmeringsværktøjer til maskinlæring til forskellige maskinlæringsproblemer.
 7. Væksk færdigheder i at identificere begrænsningerne i eksisterende maskinlæringsalgoritmer og evnen til at konceptualisere, designe og implementere en innovativ løsning til en række meget komplekse problemer for at fremme den nyeste teknik inden for maskinlæring.
 8. I stand til at initiere, styre og gennemføre forskningsmanuskripter, der demonstrerer ekspertens egenevaluering og avancerede færdigheder til at kommunikere meget komplekse ideer relateret til maskinlæring.
 9. Opnå meget sofistikerede færdigheder i at iværksætte, styre og gennemføre flere projektrapporter og kritikker om en række forskellige maskinlæringsmetoder, der demonstrerer ekspertforståelse, selvevaluering og avancerede evner til at kommunikere meget komplekse ideer.

Minimumskravene til ph.d. i maskinlæring er 59 kreditter fordelt på følgende måde:

 • Grundkurser: 4 kurser (15 kredittimer)
 • Valgfrie kurser: 2 kurser (8 kredittimer)
 • Forskningsproces: 1 kursus (36 kredittimer)

122034_pexels-photo-355948.jpeg

Kernekurser

Ph.D. in Machine Learning er primært en forskningsbaseret grad. Formålet med kurser er at udstyre studerende med det rigtige færdighedsæt, så de med succes kan gennemføre deres forskningsprojekt (speciale). Studerende er forpligtet til at tage COM701, som et obligatorisk kursus. De kan vælge tre kernekurser fra en koncentrationspulje på otte på nedenstående liste:

Kode Kursus navn Kredittider
COM701 Forskningskommunikation og formidling 3
ML701 Maskinelæring 4
ML702 Avanceret maskinlæring 4
ML703 Probabilistisk og statistisk inferens 4
ML704 Maskinlæringsparadigmer 4
ML705 Emner i avanceret maskinlæring 4
ML706 Avanceret probabilistisk og statistisk inferens 4
AI701 Kunstig intelligens 4
AI702 Deep Learning 4

Valgfrie kurser

Studerende vælger mindst to valgfrie kurser med i alt otte (eller flere) kredittimer (CH) fra en liste over tilgængelige valgfrie kurser baseret på interesse, foreslået forskningstese og karriereperspektiver i samråd med deres kontrolpanel. Valgfrie kurser til rådighed til ph.d. i Machine Learning er vist i nedenstående tabel:

Kode Kursus navn Kredittider
MTH701 Matematiske fundamenter for kunstig intelligens 4
MTH702 Optimering 4
CS701 Avanceret programmering 4
CS702 Datakonstruktioner og algoritmer 4
DS701 Datamining 4
DS702 Big Data Processing 4
CV701 Menneskelig og computervision 4
CV702 Geometri til computervision 4
CV703 Visuel objektgenkendelse og detektion 4
NLP701 Natural Language Processing 4
NLP702 Avanceret naturlig sprogbehandling 4
NLP703 Talebehandling 4
HC701 Medicinsk billeddannelse: Fysik og analyse 4

Forskningsprojekt

Ph.D. speciale udsætter de studerende for banebrydende og uløste forskningsproblemer inden for maskinlæring, hvor de er forpligtet til at foreslå nye løsninger og i betydelig grad bidrage til viden. Studerende forfølger en uafhængig forskningsundersøgelse under vejledning af et kontrolpanel i en periode på 3-4 år.

Kode Kursus navn Kredittider
ML799 Ph.D. Forskningsprojekt 36
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) in Abu Dhabi, is a graduate-level, research-based academic institution that offers specialized degree programs for local and intern ... Læs mere

The Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) in Abu Dhabi, is a graduate-level, research-based academic institution that offers specialized degree programs for local and international students in the field of Artificial Intelligence. The MBZUAI aims to support the advancement of scientific research, development, transfer, and use of Artificial Intelligence through the introduction of MSc and Ph.D. programs that allow students to fulfill their intellectual potential in a state-of-the-art environment. The goal of the MBZUAI is to achieve academic and research excellence at the local, regional and international level, helping its students succeed in their career and leverage their acquired knowledge to tackle some of the greatest challenges of our time. Minimer