Doktor i filosofi i oversættelsesstudier

Generelt

Program beskrivelse

Selvom oversættelse er en gammel praksis så gammel som eksistensen af forskellige sprog blandt menneskeheden, bliver den stadig mere socialt vigtig i de flersprogede og stadig mere globaliserede samfund og økonomier i Afrika.

Doktoren i filosofi i oversættelsesstudier er et avanceret forskningsbaseret studieforløb designet til at forberede kandidater til at yde betydelige bidrag inden for forskning, universitetsuddannelse og rådgivning inden for dette dynamiske og voksende felt. Det tager 3-4 år at gennemføre og koster Kshs.90, 000,00 ($ 900) undervisning pr. Semester. Kravet er en kandidatgrad med en minimum GPA på 3.0. Indtag er hver september.

flags

Adgangskrav

For at blive optaget på et AIU doktorgradsprogram skal en ansøger have en kandidatgrad fra AIU eller en institution, der er anerkendt af AIU Senatet. Ud over besiddelse af en grad skal ansøgeren have et kumulativt gennemsnit på mindst en B i sine kandidatstudier og skal demonstrere evner inden for akademisk forskning. Specifikke programmets minimumskrav gælder.

I ekstraordinære tilfælde kan senatet efter anbefaling fra nogen af skolerne optage ansøgere, der har en kandidatgrad, til doktorgradsuddannelsen, forudsat at sådanne kandidater på grundlag af det forsknings-, faglige og akademiske arbejde, de har udført, kan demonstrere, at de er godt kvalificerede til at udføre doktorgradsarbejde.

Hvornår skal du anvende

Ansøgninger til de almindelige programmer lukker normalt den 15. december for januarindtag, 15. april for majindtag og 15. august for septemberindtag.

For at internationale studerende kan blive accepteret i septemberintaget, skal din ansøgningsformular være sendt inden april, for januarindtagelsen skulle du have sendt din ansøgning inden september, og til aprilindgangen skulle du have sendt din ansøgningsformular inden januar.

For skolebaserede programmer skal din ansøgning nå os senest den 10. marts i aprilferien, den 10. juli i augustferien og den 10. november i decemberferien.

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Læs mere

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Minimer