Doktor i filosofi i teologiske studier

Generelt

Program beskrivelse

Ph.D. i teologiske studier erkender, at de fleste af de udfordringer, som kirken i Afrika står overfor - og ud over det - er teologiske. Denne grad giver derfor særlig og kritisk opmærksomhed på religiøse, sociale, politiske, ledelsesmæssige, økonomiske og spørgsmål, som Kirken står overfor, alt imens de adresserer den bærende teologi har i sådanne spørgsmål. Det sigter mod at give gode teologiske svar baseret på dyb teologisk refleksion. På denne måde er studerende tilstrækkeligt rustet til at håndtere spørgsmål, der står overfor Kristi kirke og samfundet generelt. Indtagelse er september hvert år. Det har seks koncentrationer, nemlig;

  1. Bibelstudier;
  2. Systematisk, kultur, teologi og udvikling,
  3. Praktisk teologi,
  4. Mission studier,
  5. Verdens kristendom og
  6. Praktisk teologi.

130891_55e1dd434854ae14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7ad3974ccd5e_1280.jpgLolame / Pixabay

Adgangskrav

  • For at få adgang til et AIU doktorgradsprogram skal en ansøger have en kandidatgrad fra AIU eller en institution, der er anerkendt af AIU senatet. Ud over besiddelse af en grad skal ansøgeren have et kumulativt gennemsnit på mindst en B i hans / hendes kandidatstudier og skal demonstrere evne i akademisk forskning. Specifikke programmindekrav gælder.
  • I ekstraordinære tilfælde kan senatet efter anbefaling fra nogen af skolerne optage ansøgere, der har en kandidatgrad, til doktorgradsuddannelsen, forudsat at sådanne kandidater på grundlag af det forsknings-, faglige og akademiske arbejde, de har udført, kan demonstrere, at de er godt kvalificerede til at udføre doktorgradsarbejde.

Hvornår skal du anvende

Ansøgninger om de regelmæssige programmer lukker normalt den 15. december til januarindtagelsen, 15. april til majindtagelsen og 15. august for septemberindtagelsen.

For at internationale studerende kan blive accepteret i septemberindtagelsen, skal din ansøgningsformular være sendt inden april, for januarindtagelse skulle du have sendt din ansøgning inden september og for aprilindtagelse skulle du have sendt dig en ansøgningsformular inden januar.

For skolebaserede programmer skal din ansøgning nå os senest 10. marts i aprilferien, 10. juli i augustferien og 10. november i decemberferien.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Læs mere

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Minimer