Doktor i ministeriet

Generelt

Program beskrivelse

En Acadia doktor i ministeriet vil hjælpe dig med:

  • Tilbyder muligheder for personlig forfriskning gennem tilbedelse, venskab og opmuntring, mens du er på campus i den smukke tilbagetrækningslignende omgivelser i Nova Scotias Annapolis Valley.
  • Berigelse af dit sind og sjæl ved at gå dybere gennem den avancerede undersøgelse af skrift og teologi.
  • Dybere dit åndelige liv gennem kurser og ledsagelse i åndelig formation.
  • Styrke dit ministerium og lederskab færdigheder gennem avancerede praktiske kurser fra lærer-praktikere.
  • Hjælper dig med at udføre banebrydende forskning for at opdage indsigt for effektivitet i ministeriet i det 21. århundrede.

Vi inviterer dig til at blive med på Acadia for at få den energi, færdigheder og dybde, du har brug for til langdistance i ministeriet og at skærpe din effektivitet som kristen leder. Tag dig tid og udforske dette websted, og kontakt os så vi kan diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dit opkald som ministerleder for dagens verden.

Hvorfor vælge Acadia DMin Experience?

Overkommelighed: Vi forstår presset på familiefinansieringen i ministeriernes hjem. Vi gør alt, hvad vi kan for at holde din undervisning lav og give generøst stipendium til at hjælpe dig med at opnå din ph.d.-grad.

Fleksibilitet: Ved at give dig mulighed for at tage op til to Directed Studies, kan du fokusere dine studier på et område af personlig interesse. Din vejleder for sådanne Directed Studies og din afhandling kunne være fra Acadia fakultetet, fra din denominale sammenhæng eller en anden lærer / praktiserende læge placeret overalt i verden. Derudover kan du tale med DMin-teamet, når væsentlige ændringer i livet eller ministeriet betyder, at du har brug for lidt fleksibilitet og nåde til at tilpasse tempoet i dit program.

Prioritet: Vi har stor respekt for Skriften og teologien og ser dem som fundamentale for alt, hvad vi gør i liv og tjeneste. Vi kræver, at alle DMin-studerende tager to kurser i bibelske studier og to kurser i teologi. Vi mener, at en sådan undersøgelse på højt niveau er afgørende for ph.d.-studier i ministeriet.

Mangfoldighed: Vores studenterkorps og fakultet repræsenterer mere end 20 kirkesamfund og mange forskellige ministerråder. Studerende fra hele Canada, USA og flere andre lande vælger at studere hos Acadia, og de føler sig velkommen her. På Acadia vil du opbygge venskaber med instruktører og medstuderende fra en række forskellige baggrunde, hvilket vil berige din kollegiale læringserfaring.

Kvalitet: Vi har gode instruktører med bekymring for både akademisk rigor og anvendt forskning. Gennem vores kurser vil vi udfordre dig til at kombinere væsentlig intellektuel dybde med en undersøgelse, som er praktisk og nyttig i dit liv og ministerium.

Vitality: Vi værdsætter både personlig fornyelse og missionelt engagement. På Acadia har du mulighed for at styrke din åndelighed og discipelskab gennem et åndeligt formation valgfag, ugentlige kapeller, klasse bøn gange samt gennem mentorskab af en erfaren ministerie mentor. Hvis du ønsker at studere i et miljø, der støtter kreative, friske tilgange til evangeliums ministerium for at fremme Guds rige i dag, vil du føle dig hjemme hos Acadia.

Tilgængelighed: Wolfville, kun en time fra Halifax Stanfield Airport, er en nem beliggenhed for at få adgang til internationale flyvninger. Halifax har hyppige forbindelser med London, Boston, New York, Chicago, Montreal, Ottawa, Toronto og en række andre store centre.

Universitet: Som et seminar, der er tilknyttet en af Canadas mest anerkendte universiteter, kan du tjene en grad, dine jævnaldrende og din familie vil respektere. Gennem vores mange elektroniske biblioteksdatabaser, tidsskrifter, bøger og partnerskaber med andre større biblioteker overalt i Canada og hinsides, kan du få adgang til hundredtusindvis af ressourcer, uanset hvor du bor. Denne akademiske indstilling styrker forsknings- og skrivefærdigheder, så du kan anvende dem på din unikke kontekst.

Programoversigt

110212_program.png

Afhandling

Et af de mest berigende aspekter ved Acadia DMin er muligheden for at engagere sig i betydelig forskning på et bestemt område af interesse. Da DMin er en ministerium inden for ministeriet, vil din afhandling fokusere på et område med praktisk ministerium. Næsten ethvert område af interesse inden for det kristne ministerium kan indkvarteres.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of ... Læs mere

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of Atlantic Canada (CBAC) and the Faculty of Theology for Acadia University, ADC has a distinguished history of equipping Christians for full-time and volunteer ministry in Canada and the world. Minimer