Læs den officielle beskrivelse

Doctor of Musical Arts (DMA) -programmet er det mest avancerede studieforløb, der tilbydes i Musikhøjskolen på James Madison University . Programmet er designet til at gøre kandidater mere omsættelige i højere uddannelse ved at understrege pædagogik og litteratur sammen med avancerede præstationer eller ledende færdigheder. Programmet søger kandidater, der har potentiale til at forfølge det højeste niveau af præstation i ledelse / præstation og undervisning.

Den treårige grad kræver færdiggørelse af 60-72 kredit timer, herunder kerne- og koncentrationsbehov. Der er et toårigt opholdskrav. I det tredje år af graden skal DMA studerende bestå omfattende skriftlige og mundtlige prøver.

Udbudte grader

Doktor i musikalsk kunst (DMA)

Koncentrationer

 • Gennemførelse
 • Ydeevne
  • Messingområde
  • Percussion Area
  • Klaverareal
  • Stringområde
  • Sangområde
  • Woodwind Area

Tjen din DMA på JMU

Vi søger kandidater, der har potentiale til at forfølge det højeste niveau af præstation i ledelse / præstation og undervisning.

Gradsmål

Studerende fra DMA-programmet (med Concentrations in Performance, Pædagogik og Litteratur eller Gennemførelse, Pædagogik og Litteratur) vil kunne:

Præstation, pædagogik og litteratur:

 1. demonstrere anvendelsen af musikalsk og teknisk mestring gennem udførelse af avanceret repertoire i den studerendes specialområde (instrumental eller voice).
 2. skabe og levere effektiv pædagogisk instruktion.
 3. analysere standard solo, kammer og ensemble repertoire i den studerendes specialisering område (instrumental eller voice).
 4. kommunikere effektivt om musik gennem a) skrive og b) tale.

Gennemførelse, pædagogik og litteratur:

 1. demonstrere anvendelsen af musikalske og fysiske ledende færdigheder gennem præstationer af avanceret repertoire i den studerendes specialområde (instrumental eller vokal).
 2. demonstrere effektive prøveteknikker gennem forberedelse af repræsentativt repertoire i den studerendes specialområde (instrumental eller vokal).
 3. skabe og levere effektiv pædagogisk instruktion.
 4. formulere avanceret indsigt i musikens kunstneriske og formelle struktur gennem scoringsstudie i den studerendes specialområde.
 5. kommunikere effektivt om musik gennem a) skrive og b) tale.

Ansøgningskrav

Ansøgningsfrist

 • Ansøgningen er en todelt proces. Ansøgere skal søge på Graduate School og Getacceptd.
 • Ansøgningen åbnes den 1. september og 30. marts er fristen.

Program begynder

 • Efterår

udskrifter

 • Uofficielle transkripter fra alle post-sekundære institutioner bør uploades med din elektroniske ansøgning og kan bruges til afdelingsformål med adgang til anmeldelse. Hvis du tilbydes optagelse , vil du blive ledet og forpligtet til at indsende til JMU Graduate School en officiel afskrift fra enhver institution, hvorfra en grad er blevet tildelt for at færdiggøre din optagelse. Transkripter anses for officielle, hvis de sendes direkte til JMU fra den udstedende institution.

Påkrævet af programmet

Graden kræver færdiggørelse af mindst nitti (90) kredit timer herunder:

 • 18 - 24 timers brugsanvisning (hvis 18 er taget, 6 er godkendte valgfag);
 • 22 timers litteratur, analyse og aktuelle seminarer;
 • 18 timers betragtninger, dokumenter og forskningsmetoder;
 • 6 timers pædagogik; og
 • 20 timers områdespecifikke kurser.
 • Under uddannelsen kan undtagelsesvis kvalificerede studerende tjene op til 30 kredit timer ved eksamen og / eller overførsel. Efter færdiggørelse af alt kursusarbejde og tre overvejelser skal DMA-studerende bestå omfattende skriftlige og mundtlige prøver.

Testkrav

 • En audition er i stedet for GREs. TOEFL 88 internetbaseret (570 papirbaseret)

Entréprøver

 • Før den første uge af klasser skal alle ansøgere tage JMU School of Music diagnostiske undersøgelser i musikhistorie, skriftlig teori og øretræning. Resultaterne bruges til placering og rådgivning. Ansøgere om assistenter i områder, der er relateret direkte til disse undersøgelser, kan blive pålagt at tage dem, før assistentskibe gives. Fjernelse af mangler er påkrævet inden ansøgning om eksamen.

assistentophold

 • Den vigtigste kilde til støtte til kandidatstudiet er gennem assistentskibe udstedt af skolen. Undervisningsassistenter uddeles hvert år på konkurrencepræget grundlag. I overensstemmelse med den pædagogiske karakter af DMA-graden ved James Madison University , vil alle ph.d.-assistenter indeholde en bred vifte af overvåget lærerfaringer; assisterende professorer i klasser og / eller ansvarlig for at undervise i en klasse, undervise på anvendte lektioner (for kunstnere) og lede ensembler (for ledere). Ud over stipendiet omfatter assistentskibe en studiepris. Hele eller delvise assistentskibe kan tildeles. Fuld assistentskibe betaler for 24 studiepoints om året og ledsages af stipendier på ca. 14.800 pr. År. "

Vores Graduate Application er i to dele, Graduate School Application og School of Music Application (sørg for at du ikke springe over et skridt!):

 1. Graduate School ansøgningen består af et ansøgningsskema ledsaget af et gebyr på $ 60. Hvis du er en international ansøger, skal du også følge linkene på Graduate School websiden til de yderligere dokumenter, der kræves af dig. Klik HER for at søge på Graduate School.
 2. Programmet School of Music består af følgende dokumenter og forhåndsvisning af video indsendt via Acceptd ledsaget af et gebyr på $ 30:
  • Curriculum Vitae eller Résumé (herunder en repertoire liste for ansøgte og ledende ansøgere).
  • Skriftlig 3-4 sideopgørelse af uddannelsesmæssige og faglige mål og din interesse for programmet.
  • Uofficielle transkripter. Bemærk at Graduate School ikke kræver officielle udskrifter, der skal sendes til dem, medmindre du allerede er blevet accepteret af School of Music. Hvis du er en international ansøger og har en uofficiel legitimationsvurdering og uofficielle TOEFL-score som skærmbilleder, bedes du også indsende dem her, hvis de er tilgængelige.
  • Preliminær audition videooptagelse (til MM og DMA ledelse og ydeevne) ELLER en portefølje af prøve kompositioner (kun MM komposition majors) ELLER en undervisning audition video (for MM kun i musik uddannelse). For information om dette krav til forudgående screening, vælg venligst dit område / instrument ovenfor i "Start et program." Du kan gennemgå kravene, før du starter din ansøgning. Hvis dit instrument ikke er angivet i rullemenuen, skal du besøge hjemmesiden for musikskolen og kontakte fakultetet i dit område. JMU Website Note: Ansøgere i musikundervisning, der ikke har en bachelorgrad i musik fra en NASM-godkendt institution, skal også indsende en video audition på deres anvendte instrument.
  • Alle ansøgere vil blive bedt om at angive navn og e-mail adresser på tre personer, som vil blive bedt om af os at skrive fortrolige anbefalingsbrev . For musikuddannelsesansøgere skal mindst en være en vejleder / lærer, der har set dem undervisning (f.eks. En skoleleder). Andre anbefalere bør være fagfolk, der kender dit arbejde, såsom din ansøgte lærer eller andre kollegeprofessorer.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra James Madison University »

Senest opdateret May 7, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
1,184 USD
Graduate undervisning (pr kredit time): Virginia Resident - $ 452; Ikke-Virginia Resident - $ 1184
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date