Pepperdine University GSEP tilbyder ikke fuldt stipendier. Du kan læse mere om de mulige muligheder for nye studerende her. Pepperdine University GSEP tilbyder også graduate assistance, undervisning bistand, og forskningsassistance muligheder. GSEP giver ikke studiegodtgørelser.

Værdier-baseret lederskab, der transformerer

Dette program styrker og udvikler lederskabsfærdigheder, samtidig med at de forbereder eleverne til at arbejde i en bred vifte af indstillinger. Enkeltpersoner er udstyret med viden og evne til at genkende, udnytte og kanalisere forandringskræfter til at transformere organisationer for optimal succes og vækst. Det anerkendes som det øverste ph.d.-program med vægt på lederskab og organisationsudvikling af ledelsespræstationspriserne for 2016 for fremragende præstationer inden for ledelses- og organisationsudviklingsprogrammer.

Programoversigt

Emolering af lærerprogrammet, der blander teori med virkelighedens oplevelse, er EDOL-programmet ideelt for nuværende ledere på udkig efter relevante færdigheder for at udvide deres karrierevej. Det er også designet til stigende ledere, der gerne vil have en ph.d.-grad for at fremme faglige og professionelle mål. Understreger en humanistisk tilgang til ledelse, ledelse og forandring, forbereder programmet enkeltpersoner til at være visionærer inden for deres organisationer. Graduate studerende begynder og afslutter programmet med en kohorte af erhvervslivet og akademiske fagfolk fra forskellige felter. Kohortmodellen gør det muligt for eleverne at bygge på lederskabsfærdigheder og samtidig skabe værdifulde relationer med kolleger.

Fordele

 • To programformater: Traditionel og Global Access (60 procent ansigt til ansigt / 40 procent online), ideel til professionelle fagfolk
 • Fleksible klasser, der mødes om aftenen og i lejlighedsvise weekender
 • Små klassestørrelser giver et miljø til fakultetets mentorskab og opbygning af livslange relationer
 • Et støttende læringsmiljø og fakultet med eksemplariske akademiske præstationer og erhvervserfaring
 • Scholar-practitioner model integrere teori og bedste praksis
 • Nødvendige nationale og globale ture for at give et godt afrundet perspektiv på ledelse og politik
 • Pepperdine netværk forbinder dig med indflydelsesrige virksomhedsledere i samfundet

Nøgle Fakta

 • Programlængde / Enheder Afhandlingsenheder: 3,5 år gennemsnit / 51 EdD enheder (2 enheder pr. Semester til afslutning af afhandling)
 • Enhedsomkostninger: $ 1.550
 • Startperiode: Efterår
 • Campussteder: West Los Angeles, Irvine (Bemærk venligst, at din valgfrie campus ikke kan garanteres. Campustilbud afhænger af tilgængelighed og kan ændres.)

Optagelsesfrister:

 • Efterår 2018 Endelig frist: 6. august 2018, 11:59 PST
 • Programmet starter med en højtydende fællesskabshjælp og orientering i august på West Los Angeles Campus. Klasser begynder i september.
 • Optagelser til dette program ruller. Når en ansøgning er afsluttet, er den gennemgået for optagelse. Vi venter ikke på fristen for at gennemgå din ansøgning. For ansøgninger, der modtages efter deadline, accepteres de studerende på en ledig plads.

Adgangskrav:

I et forsøg på at behandle din ansøgning hurtigt accepterer vi kun elektroniske ansøgningsmaterialer.

For at ansøge om dette program, send venligst:

 1. Ansøgning om optagelse med et refunderbart forarbejdningsgebyr.
 2. En baccalaureatgrad fra en regionalt akkrediteret institution.
 3. En kandidatgrad fra en regionalt akkrediteret institution.
 4. Officielle transkripter sendt elektronisk via et af de godkendte virksomheder, der er noteret på GSEP-webstedet fra de institutioner, der tildelte baccalaureatet og kandidatuddannelsen til ansøgeren samt alle udskrifter fra alle andre universiteter eller universiteter, der deltog.
 5. Tre anbefalinger, der bekræfter ansøgerens faglige og / eller faglige karakter og ledelseserfaring og / eller potentiale. Den elektroniske anbefalingsformular online skal sendes til gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. En tosidet projiceret essay om et udvalgt emne. Ansøgere, der ikke udfører tilfredsstillende på dette essay, kan blive pålagt at deltage i et skriftligt værksted på GSEP som ED 692. Alternativt kan ansøgere indsende scoringer fra Graduate Record Examination (GRE-verbale og kvantitative afsnit) taget inden for de seneste fem år .
 7. Et 1.000-2000 ords interesseoplæg i organisatorisk lederskabsprogram, der omhandler emner som kandidatens syn på lederskab, evne til at skabe tilhængere, tilbøjelighed til at tage risici, udholdenhed og demonstrerede præstationer, fremtidige karriere og livsmål og årsager til at forfølge et ph.d.-program.
 8. CV eller CV er valgfrit, men anbefales.
 9. Der kan kræves et personligt interview for kvalificerede ansøgere, der ansøger om programmet.
Program undervist i:
Engelsk
Pepperdine University

Se 4 flere kurser fra Pepperdine University »

Senest opdateret February 12, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
42 måneder
Fuldtid
Price
1,550 USD
Enhedspris
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date