Doktorgrad i administrative videnskaber

Generelt

Program beskrivelse

Doktorgrad i Administrative Sciences byder på rigelige muligheder for dem, der ønsker et program, der passer til dine behov. Den studerende udvikler og uddanner intensivt og selvstændigt i forberedelsen af ​​sin doktorafhandling, leder efter sin idé til at bryde med etablerede mønstre og design løsninger, der gavner organisationer og samfund.

Den studerende opfylder dens krav til certificering at drage fordel af de grundlæggende fag, der tilbydes, såsom forskning metode, kvantitative og kvalitative metoder, validering af skalaer, blandt andre. Også de studerende deltage i seminarer halvårligt og supplerende aktiviteter såsom, valgfag, deltagelse i konferencer, publikationer og nationale og internationale ophold. Faktisk nylig det opnåede underskrivelsen af ​​en aftale "dobbelt grad" med det polytekniske universitet i Cartagena, som giver ph.d.-studerende af vigtige fordele og internationale priser.

Alle disse aktiviteter styrke udviklingen af ​​en ph.d.-studerende i Administrative Sciences, som på nuværende tidspunkt deltager studerende fra forskellige byer i regionen. Selv studerende i programmet er væsentligt fremmet mobilitet aktiviteter, såsom nationale og internationale ophold i lande med samarbejdsaftaler gældende: Spanien, Frankrig og Chile.

De to vigtigste områder eller linier produktions- og anvendelse af viden af ​​Doktorgrad i Management Sciences er:

 • forvaltningsstrategier
 • Adfærd og organisationskultur

Generelt mål

Træn højt niveau forskere til at generere og anvende viden på området for administrative videnskaber, understreger kultur og organisatorisk adfærd og nationale strategier, som påvirker med innovative bidrag i at løse problemer med organisationsudvikling på statsligt niveau, og internationalt.

specifikke:

 • Den studerende har kendskab til forskning metode, så den kan udvikle en ordentlig og kritisk tænkning og uddybe grænsen af ​​viden, rådgivning datakilder og øge bevidstheden om at anerkende bidragene fra forfatterne og selv.
 • At de studerende har viden om nutidige tendenser i ledelse videnskab relateret til interne og eksterne miljø af organisationer, og indgående kendskab til state of the art i adfærd og kultur LGAC og administrative strategier.
 • At de studerende har kendskab til kvantitative metoder og kvalitative metoder, med henblik på at gennemføre forskning design i overensstemmelse med formålet med det. Den studerende har en beherskelse af statistiske metoder og design og valideringsværktøjer at validere de empiriske beviser og foretage tilsvarende hypotesetest.

ph.d.-profil

viden:

 • Kend de vigtigste metodiske tilgange til forskning i almindelighed og administrative videnskaber i særdeleshed.
 • Kend de vigtigste tilgange lederuddannelse gennem nutidige tendenser i ledelse og organisationsteori.
 • I kvalitativ og kvantitativ metode, der anvendes til de administrative Sciences.
 • I statistiske metoder til analyse af statistiske data, udvikling og validering af de måleskalaer anvendes driftsøkonomi
 • Teoretiske og empiriske LGAC i programmet; Adfærd og Organisatorisk Kultur og Ledelse strategier, gennem supplerende aktiviteter, der udføres af den studerende, styret af sin overvågningsudvalg.

færdigheder:

 • Udvikle færdigheder til at søge, analyse og systematisering af dokumentarisk information.
 • Udvikle færdigheder til at anvende konsekvent og systematisk videnskabelig metode i tilgangen og hypotesetest og andre metodiske tilgange.
 • Tilegne sig færdigheder til at designe original og nyskabende forskning, pålidelige oplysninger og validez./td>
 • Erhverve færdigheder til at deltage i akademiske forskergrupper og tværfaglige netværk har til formål at generere videnskabelig viden ajour og det højeste niveau i adfærd og organisatoriske kultur og ledelsesstrategier.
 • Udvikle kritisk tænkning at gøre en epistemologisk og metodisk debat af ledelse videnskab og adfærd og organisatoriske kultur og ledelsesstrategier, der gør det muligt at skabe og styrke en relevant videnskabelig produktion.

Holdninger og værdier:

 • Vis proaktivitet til ændringer og nyskabelser i organisationer og ledelse videnskab tendenser inden for adfærd og organisatoriske kultur og ledelsesstrategier.
 • Vis en holdning af åbenhed over for forskellige epistemologiske, teoretiske og metodiske tilgange i forvaltningen videnskab.
 • Vis selvsikkerhed mod at integrere tværfaglige eller tværfaglige forskningsteam i forskellige stadier af udvikling og åbenhed over for kritisk udtalelse.
 • Manifesterende pålidelighed og ansvarlighed i brugen af ​​datakilder og formidling af resultater, hvor andres bidrag og genkende sig selv.
 • Bare i afvejning af virksomheden og samfundet generelt.

Krav til graden

Godkend alle program materialer, nødvendigvis skal overholde de valgfrie point hvert semester, samt have godkendt forskningsseminarer. Tidligere, før du starter den 5.. Semester præsentere den præ ph.d. undersøgelse, som har 3 modaliteter, der er godkendt, godkendt med kommentarer, så du har en deadline, at samme semester at indsende, inden han underskriver den 6.. Enten jeg mislykkedes, som er givet fra programmet.

Eksamen klasse i tiden markerer forordningen. Ud over at overholde bestemmelserne i de almindelige bestemmelser i ULA Undervisning vedrørende opnåelse af den grad.

Efter at have offentliggjort eller accepteret i en referee tidsskrift af en artikel eller bog kapitel produkt af specialet i samarbejde med vejleder og de øvrige medlemmer af Overvågningsudvalget.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Læs mere

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimer
Aguascalientes