Doktorgrad i biblioteket videnskab

Generelt

Program beskrivelse

The Doctor of Philosophy (ph.d.) i Biblioteksskole er tilgængelig for bibliotekarer, der er ABD, eller har to masters 'grader, en, der er ALA akkrediteret akademi og en i en anden disciplin, eller tilsvarende kursus arbejde. Ph.d. i Biblioteksskole er designet til at fylde en professionel behov ved bibliotekarer, og fokuserede på mission International University for kandidatstudier (IUGS). Længden af ​​tid til at gennemføre ph.d.-graden varierer. For at være sikker på, de fleste kandidater kan fuldføre deres ph.d. krav i seks (6) til atten (18) måneder. Selvfølgelig afhænger af deres niveau af entusiasme, praktisk erfaring, frekvensen i forbinder med mentor, og personlige engagement i livslang bestræbelser.

Der er behov for Sixty-seks (66) graduate kreditter til overførsel. kan fås Disse kreditter før eller efter optagelse. Yderligere syvogtyve (27) kreditter er at være optjent ved International University for kandidatstudier (IUGS). Ansøgerne skal gennemføre følgende:

 • Seks (6) kreditter af ikke-klasseværelset forskning og design. Dette er grundlaget for atten (18) kredit godkendt ph.d.-afhandling og mundtligt forsvar;
 • Tre (3) kredit otte dages ph.d. seminar på ti dage ophold i Dominica.

Tres-seks (66) overført kreditter og yderligere syvogtyve (27) kreditter, der optjent på IUGS vil i alt halvfems tre (93) kreditter. Dette har til formål at opfylde de faglige forudsætninger for ph.d. i biblioteks- og informationsvidenskab.

Før du skriver afhandlingen, skal alle kandidater at vælge en mentor med en doktorgrad i et beslægtet fagområde, så han eller hun kan guide den ph.d.-studerende med en vellykket afhandling. Mentoren skal bringe ekspertise, virkelige verden erfaring, værdi og forskningsetik til afhandlingen. Dette professionelle kan vælges af den ph.d.-studerende eller har en passende mentor, der har praktiseret et aspekt af bibliotekar, Information Systems, Storytelling, eller arkivering Management tildelt af formanden for akademi.

Det faglige miljø på International University for kandidatstudier respekterer ph.d.- studerendes faglige udvikling, akademisk baggrund, og deres vej i at tilføje til den brede mængde af viden. Ph.d. kandidater obligation med mentorer, undervisere og medstuderende gennem forskning, seminarer og præsentationer og konsekvente kommunikation, samtidig med at udforske og udføre deres faglige mål.

grad krav

Doctor of Philosophy (ph.d.)

 • To masters 'grader, en i akademi og en i en anden disciplin, eller tilsvarende kursus arbejde.
 • Dokumenteret relevant erhvervserfaring.
 • 93 point *, der omfatter følgende:
  • 66 post-studentereksamen graduate kreditter * on-line med IUGS eller overførsel, før eller efter optagelse.
  • Forskning og Design, I & II. (12 point) **
  • De otte-dages Graduate Seminar i ti-dages Residency (3 point).
  • En afhandling og mundtligt forsvar. (12 point)

*Alle relevante kandidat kredit, herunder de kreditter fra graduate grader, samt godkendt graduate-niveau, efter--uddannelse, certificering og licensudstedelse kursusaktiviteter.

**Fjernundervisning.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Minimer