Læs den officielle beskrivelse

Direktionen Doktorgrad i Business Administration - DBA er en ph.d., der henvender sig til chefer og ledere i erhvervslivet, holder en MBA eller EMBA. Træning skabt af Harvard Business School, Executive DBA er en international succes, fordi det giver kandidater til at vælge forskningsemner fra de problemer, som deres organisationer og augemente forankring Executive DBA til erhvervslivet.

Executive DBA programmer tillader ledere til at få høj og i høj grad øge deres karrieremuligheder. DBA af afhandlingen finder sted præcis som en ph.d., i form af disciplin, kræfter og bidrag til viden. Den Doktorgrad of Businness Admnistration svarer til ph.d. ifølge det amerikanske Department of Education og National Science Foundation. I modsætning til den ph.d. er rettet mod grundlæggende uddannelse i fuldtidsstuderende, er DBA designet til fagfolk i erhvervslivet.

Den internationale Tunis Universitet og Paris Academy of Management Science dette tilbyde ph.d.-uddannelse til at supplere den faglige kompetence hos ledere med akademiske kvalifikationer. Indehavere af DBA udøvende er særligt efterspurgt af handelshøjskoler og internationale Executive Institute uddannelse af store organisationer, og nogle gange medium for at søge efter højt kvalificerede lærere.

Program undervist i:
Fransk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date