Doktorgrad I Business Administration

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktorgrad I Business Administration

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

UIC Liautaud Ph.d.-uddannelsen i Business Administration uddanner fremtidens lærde i erhvervsstatistik, organisatorisk adfærd / human ressource management og markedsføring. Mens eleverne accepteres i et område af specialisering, får de mulighed for at designe et individuelt program for undersøgelse og opfordres til at tage en mere tværfaglig tilgang inden for det område af specialisering.

Ph.d. i Business Administration forbereder de studerende til en karriere som professorer i offentlige og private universiteter og industri. Programmet hjælper eleverne med at udvikle:

  • En grundig grundstødning i forskning færdigheder, og de grundlæggende begreber i erhvervslivet og beslægtede samfundsvidenskabelige discipliner
  • Oprindelig viden på det særlige område for forskning
  • En ånd undersøgelsesudvalg og livslang læring
  • Ideelle kandidater er lyse og højt motiverede personer med fremragende verbale og kvantitative evner søger en akademisk forskning og undervisning karriere inden for business administration.

Forskningsområder

Forretning StatisticsUIC Liautaud Graduate School of Business PHD BA hæfte Business Statistics Area-af-Forespørgsel kombinerer en avanceret program i statistik med uddannelse i et andet felt, der er udvalgt fra områder som regnskab, økonomi, finansiering, markedsføring, MIS, eller driftsstyring. Studerende er uddannet i brugen af ​​state-of-the-art software og, afhængig af individuel interesse, en kombination af anvendt statistik, dataanalyse, økonometri, finansiering og prædiktiv analyse / data mining.

Organizational Behavior og Human Resource Management

Vores program er meget fokuseret på forskning. Studerende er forpligtet til at tage seminarer om OB, HR, forskningsmetoder, statistik og valgfag fra vores afdeling samt andre afdelinger på campus, såsom psykologi, sociologi og pædagogisk psykologi. Med hensyn til de store krav, er de studerende forpligtet til at skrive en kvalificerende papir (et forsknings-papir af publicerbar kvalitet), tage en omfattende eksamen, og skrive en afhandling.

markedsføring

Studerende er forpligtet til at tage seminarer om centrale emner inden for markedsføring og iværksætteri, foruden kurser om forskningsmetoder, statistik og valgfag fra andre afdelinger på campus, såsom psykologi, sociologi og pædagogisk psykologi.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
2 - 4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen