Read the Official Description

PhD i Erhvervsøkonomi og kvantitative metoder

Ph.d.-uddannelsen er den tredje cyklus af officielle universitetsstudier, der fører til erhvervelse af kompetencer og færdigheder vedrørende kvalitet videnskabelig forskning.


Den er baseret på udarbejdelse og præsentation af afhandlingen, der omfatter originale forskningsresultater. Derudover kan du indarbejde kurser, seminarer og andre aktiviteter med henblik på forskeruddannelse.


Hver ph.d.-studerende, forskeruddannelse, der er tildelt en vejleder, der i sidste ende er ansvarlig i udførelsen af ​​al forskning arbejdet med ph.d.-studerende og en vejleder, der er ansvarlig for tilstrækkeligheden af ​​uddannelse og forskning aktivitet principperne i programmet.


Gennem de såkaldte dokument aktiviteter kandidat, de registreres enkeltvis udvikling af disse aktiviteter, til udtryk i rapporten, som regelmæssigt revideres af vejleder og vejleder og evalueres af det faglige udvalg med ansvar for ph.d.-programmet .


Ved afslutningen af ​​ph.d.-programmet, er den officielle titel Doctor opnået.

MÅL

Program kandidater med en ph.d.-grad i erhvervsøkonomi og kvantitative metoder vil have en privilegeret baggrund at have en grundig forståelse af erhvervsøkonomi i kvantitativ henseende, som vil give dem mulighed for at modellere mange af de konflikter, der opstår i virksomheden og være i stand til at bruge analytics til korrekt løse disse konflikter værktøjer. På baggrund af denne, de mulige udfald af fremtidige læger i dette ph.d.-program er:

Ledelsen indarbejdet som lærere i skoler, hvor flere kvantitative aspekter af teorien om virksomheden hersker. I betragtning af den åbenlyse tværfaglige karakter af programmet tilbydes, vil program kandidater har de færdigheder til at præsentere stærke kandidaturer ikke kun i virksomhedens afdelinger, men også i statistikken. Dette uden tvivl vil give dem en klar komparativ fordel i forhold til kandidater fra andre mere specialiserede ph.d.-programmer.

Adgangskrav

Træningsperiode

Kriterierne for optagelse på uddannelsen periode er angivet i Master, som er den periode, for dannelse af dette ph.d.-program, svarende til direktøren for Master vurdere ansøgningerne og indsender til Vice President for Graduate Admission passende forslag.


Når optaget til Master bemærkede, vil det faglige udvalg i ph.d.-programmet evaluere adgang til programmet under hensyntagen til den tidligere uddannelse af ansøgeren, hans akademiske karriere, dit cv og deres forskning interesser og engagement dedikation til programmet.


Hvis det skønnes nødvendigt, kan kommissionen holde en personlig samtale med ansøgeren for at opnå en bedre vurdering af din ansøgning.

IP


For studerende optaget direkte i undersøgelsesperioden, vil det faglige udvalg vurdere ansøgerens forudgående uddannelse, hans akademiske karriere, dit cv, deres forskning interesser og engagement dedikation til programmet og det er muligt og akademisk interesse og / eller videnskabelig afhandling projekt præsenteret.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Carlos III University of Madrid »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
2 - 3 år
Fuldtid
Price
106 EUR
Afhandling forberedelse værgemålslovens
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date