The Doctor of Philosophy (ph.d.) kan gennemføres inden for et fag inden for de pågældende fagområder. Graden tilbyder ABDS eller dem, der har tjent tres-seks graduate kreditter fra en akkrediteret institution mulighed for at gennemføre deres ph.d.-studier.

Der er behov for Sixty-seks graduate kreditter til overførsel. Disse kreditter kan tages før eller efter optagelse. Yderligere syvogtyve kreditter er at være optjent ved International University for kandidatstudier. Ansøgerne skal foretage seks point af ikke-klasseværelset forskning og design, som er grundlaget for atten kredit ph.d.-afhandling og mundtligt forsvar. Desuden kræves der en tre-kredit otte dages ph.d. seminar. De tres-seks overførte kreditter og de ekstra syvogtyve kreditter, der optjent på IUGS vil i alt halvfems-tre point og vil opfylde kravene til Doctor of Philosophy.

Før du skriver afhandlingen, skal alle kandidater at vælge en mentor med en doktorgrad i et beslægtet fagområde, så han eller hun kan guide den ph.d.-studerende i færdiggørelsen af ​​afhandlingen. Den ph.d.-studerende kan vælge en mentor kendt til hende eller ham, eller have en passende mentor tildelt af dekanen for Kunst og Videnskab.

Det faglige miljø på International University for kandidatstudier respekterer ph.d.-studerende erhvervserfaring, akademisk baggrund og modenhed. Ph.d. kandidater obligation med mentorer, undervisere og medstuderende i løbet af læringsprocessen, samtidig udføre deres faglige mål.

grad krav

Doctor of Philosophy (ph.d.)

  • En relevant kandidatuddannelse.
  • Dokumenteret relevant erhvervserfaring.
  • 93 point *, der omfatter følgende:

Doctor of Philosophy (ph.d.)

  • 66 post-studentereksamen graduate kreditter * on-line med IUGS eller overførsel, før eller efter optagelse.
  • Forskning og Design, I, II. (12 point) **
  • Den otte dage Graduate Seminar på ti dage ophold. (3 point)
  • En afhandling og mundtligt forsvar. (12 point)

*Alle relevante kandidat kredit, herunder de kreditter fra graduate grader, samt godkendt kandidatniveau, efteruddannelse, certificering og licensudstedelse kursusaktiviteter.

**Fjernundervisning.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 8 flere kurser fra International University For Graduate Studies - IUGS »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Feb 2020
Sep 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020, Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020, Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date