Doktorgrad i ledelse og anvendt økonomi

Generelt

Program beskrivelse

Baggrund og Filosofi

Anvendt økonomi er en samfundsvidenskabelig disciplin, der kombinerer økonomiske begreber og forretningspraksis med henblik på at gøre processen med beslutningsprocessen mere effektiv.

Ledelsen kan defineres som en funktion, der koordinerer virkningerne af mennesker til at udføre mål og målsætninger ved hjælp af de tilgængelige ressourcer effektivt. Ledelsen består af planlægning, organisering, bemanding, der fører eller lede, samt styring af en organisation til at opnå et mål, et mål eller et sæt af mål.

Efter Anden Verdenskrig, i 1940'erne, økonom, Joel Dean, Ph.D. skrev og hørt med organisationer ved at anvende mikroøkonomi, specifikt "teorien om virksomheden" for at forbedre beslutningsprocessen.

I løbet af 1950'erne, verdenskendte, Peter Drucker, Ph.D. begyndte at udvikle ledelsesteori og filosofi, til anvendelse i organisationer. I 1960'erne samfundsvidenskab og matematik blev yderligere integreret med økonomi, marketing og ledelse dermed skabe yderligere perspektiver i beslutningsprocessen.

IUGS ledelse og Applied Economics Programmet har en primær opgave at styrke den studerendes evne til at tjene sit erhverv gennem graduate grad undersøgelser.

En sekundær mission er at øge kendskabet til den offentlige og private sektorer, herunder, den akademiske verden gennem publikationer og præsentationer.

ii. Resultater: For alle kurser, taget under Dean tilsyn, og de kurser accepteret til forhånd stående, vil de studerende demonstrere følgende: A. Omfattende viden om ledelse og økonomisk teori og praksis via litteraturgennemgang, og andre kilder til sekundære og primære oplysninger; B. Indgående kendskab til forskningsmetoder og teknikker til ledelse og anvendt økonomi; C. Veludviklet kritisk tænkning; D. Graduate niveau skrivefærdigheder og mundtlig kommunikation; E. Ease med verbal diskurs om emnet som demonstreret på afhandling Defence eller mundtlig eksamen samt eventuelle rundbordssamtaler med kammerater eller fakultet; F. Et minimum af 85% beherskelse af eksamen materialer.

Indhold

 • IUGS tilbyder følgende Grader i Ledelse & Applied Economics:
 1. Doctor of Philosophy (ph.d.);
 2. Doctor of Business Administration (DBA);
 3. Master of Business Administration (MBA);
 4. Master of Science (MSc).
Afhandlingen for ph.d. og afhandlingen for MBA tendens til at være teoretisk og involverer mere sekundær derefter primær forskning.
Projektet for DBA eller MSc tendens til at søge en praktisk løsning eller resultat for et spørgsmål eller behov. Det indebærer mere primær derefter sekundær forskning.
Den studerendes portefølje og udskrifter undersøges af dekanen efter drøftelse med den studerende til at bestemme hans eller hendes mål. Credits for avanceret stående vil blive godkendt efter denne proces. Kun kvaliteter af "C" eller bedre vil blive accepteret i transfer for akademisk stående. Desuden skal den studerende samlet gennemsnit være "B" eller bedre. 
Den primære opgave er at gøre det muligt for studerende at samle disse post-studentereksamen kurser, som tjener hans eller hendes behov for deres faglige og akademiske mål og målsætninger. Dette opnås gennem korrekt udvælgelse af kurser, der skal godkendes af dekanen efter drøftelse med den studerende.
Alle studerende skal vise fundament kurser inden for de 66 avancerede st&aring;ende kreditter, som omfatter 9 point af kursusaktiviteter i:<ol>
 • Makroøkonomi;
 • <li>   Mikro&oslash;konomi;</li>
  <li>   &Oslash;konomisk teori;</li> 
  <li>   Management teori og praksis.</li>
  

  Den MBA i Management & Applied Economics kræver 27 point af avanceret stående. Et minimum af 15 point kræves grundlæggende grundkurser. Disse kurser omfatter: regnskab, økonomi, finansiering, ledelse og markedsføring. De resterende 12 avancerede stående kreditter bør være i overensstemmelse med målene for den studerendes som vil blive godkendt af dekanen.

  MSC kr&aelig;ver 27 point af avanceret st&aring;ende. Der b&oslash;r v&aelig;re mindst 12 point af grundkurser. Den MSc i Management og Applied Economics er mere specialiseret i et bestemt omr&aring;de. Det kan omfatte nogen af &#8203;&#8203;de omr&aring;der som regnskab, finans, &oslash;konomi, ledelse og markedsf&oslash;ring. For at illustrere, "Det kan v&aelig;re i forsikring og fast ejendom eller det kan v&aelig;re i finansiering, fokuseret p&aring; investeringer og portef&oslash;ljepleje eller andre udpegede omr&aring;de. Derfor b&oslash;r de 27 avancerede st&aring;ende kreditter matche de faglige og akademiske m&aring;l for eleven. Disse kurser skal bestemmes af dekanen efter at have r&aring;df&oslash;rt med den studerende. I visse tilf&aelig;lde kan disse kurser kr&aelig;ves ved licens agenturer. Derfor kurset udv&aelig;lgelse ville v&aelig;re bestemt af disse krav.
  DBA grad er orienteret mod praktisk anvendelse i et udvalgt omr&aring;de af erhvervslivet. DBA i Management &amp; Applied Economics kr&aelig;ver 66 point af avanceret st&aring;ende. Et minimum af 15 point kr&aelig;ves grundl&aelig;ggende grundkurser. Disse kurser kan n&aelig;vnes:<ol>
  
 • Regnskab;
 • <li>   &Oslash;konomi;</li> 
  <li>   Finansiere;</li>
  <li>   Ledelse;</li> 
  <li>   Marketing.</li> 
  

  De resterende 51 avancerede stående kreditter kan tages i regnskab, økonomi, finansiering, ledelse og markedsføring, og bør være i overensstemmelse med målene for den studerendes, som vil blive fastlagt og godkendt af dekanen efter at have rådført med den studerende. I visse tilfælde er disse kurser måske kræves af licenser agenturer. Derfor kurset udvælgelse ville være bestemt af disse krav. DBA typisk sigte på at løse en løsning, der ville føre til en handling og indebærer en betydelig mængde af primær forskning. Derfor vil de resterende kurser være i overensstemmelse med målene for projektet. At give eksempler på et projekt for eksempel er; oprettelsen af ​​en detaljeret forretningsplan eller at etablere en regional forretningsplan for distribution af et bestemt produkt.

  Ph.d. i ledelse og Applied Economics kr&aelig;ver 66 point af avanceret st&aring;ende kurser, som omfatter mindst: <ol>
  
 • 6 point i grundlæggende økonomisk teori;
 • <li>   6 point af grundl&aelig;ggende ledelse;</li> 
  <li>    6 point i den bestemt dom&aelig;ne omr&aring;de, der skal unders&oslash;ges.</li> 
  

  De resterende 48 point af avanceret stående bør være i overensstemmelse med målene for ph.d. virksomhed. Ph.d. indebærer normalt større sekundær forskning i modsætning til primær. Den studerendes afhandling vil typisk resultere i en generel stigning i kendskab til et bestemt område af undersøgelsen, såsom: "industrielle markeder i Asien" eller "nye begreber i forvaltningen af ​​menneskelige ressourcer".

  Graduation Krav omfatter, der skal tr&aelig;ffes i r&aelig;kkef&oslash;lge p&aring; IUGS f&oslash;lgende kurser:<ol>
  
 • Ledelse & Applied Economics Research I (3 point) Ph.d. & kandidatstuderende;
 • <li>   Ledelse &amp; Applied Economics Research II (3 point) Ph.d.-studerende kun;</li>
  <li>   Afhandling eller Project (18 point) Ph.d.-studerende, eller Speciale (18 point) kandidatstuderende;</li>
  <li>   Graduate Seminar (3 point) Ph.d. &amp; kandidatstuderende.</li>
  

  Afslutning af dr.phil og Doctor of Business Administration i Ledelse & Applied Economics kræver derfor et minimum af 93 post-studentereksamen kreditter.

  Afslutning af Master of Business Administration og Master of Science i Management &amp; Applied Economics kr&aelig;ver et minimum af 45 post-studentereksamen kreditter. 
  

  sekvens

  • Den studerendes portefølje og udskrifter undersøges af dekanen efter drøftelse med den studerende til at bestemme hans eller hendes mål.
  • Advance stående kursus kreditter i alt (66) for doktorgraden og (27) for masteruddannelse kan tages sideløbende med eleverne andre IUGS kursusaktiviteter. Studerende skal udfylde den (66) avancerede stående graduate kreditter til doktorgraden og (27) avancerede stående graduate kreditter for masteruddannelse før opfylde deres faglige krav i Ledelse og Applied Economics.
  • Forskning Jeg skal udfyldes, godkendes, og arkiveret før arbejdet på forskning II begynder.
  • The Graduate Seminar kan udfyldes på ethvert tidspunkt i løbet af studerendes indskrivning ved IUGS, men skal være afsluttet, før opfylde deres faglige krav i Management & Applied Economics.

  • Undervisningsstrategier omfatte, men ikke være begrænset til: - Tildelte læsninger af tekster og akademiske tidsskriftsartikler; - Interaktive forelæsninger; - Små diskussioner gruppe; - Anvendelse af elektroniske medier (Questia online bibliotek, som universitetet og andre datakilder udvalgt af studerende, mentor, og Dean); - Undersøgelser: kumulative og omfattende undersøgelse for at sikre emnet beherskelse.
  Senest opdateret Mar 2020

  Keystone-stipendium

  Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

  Om skolen

  Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

  Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Minimer