Doktorgrad I Loven, Samfund Og Turisme

Universidad de La Laguna

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktorgrad I Loven, Samfund Og Turisme

Universidad de La Laguna

Ph.d.-programmet i jura, samfund og turisme præsenteres her for at blive undervist efter RD 99/2011, det integrerer, erstatter og udvider det videnskabelige område af det nuværende ph.d.-program i turisme gennemføres af bestyrelsen for De Kanariske Øer regering februar 10, 2011 (BOC No.33 februar 15, 2011), og er registreret i registret over universiteter, centre og Grader.

Ph.d.-program foreslået udvikler sig fra den Doktorgrad i turisme, som i øjeblikket er i kraft på La Laguna Universitet siden februar 2011. Dette program blev organiseret gennem fem store linjer i forskning, selv om det ofte værker er knyttet til flere af disse linjer. Disse linjer har et tværfagligt fokus. De fem vigtigste linjer af forskning var:

 • Rejsemål (økonomiske, sociale, miljømæssige, ledelse, billede, forfremmelse, etc.)
 • Produkter og former for turisme (turisme i landdistrikterne, aktiv, sol og sand, etc.)
 • Turister (holdninger, motivation, beslutningstagning, etc.)
 • (, kulturelle osv Natural) ressourcer
 • Virksomheder og delsektorer (hoteller, mæglere, etc.)

Det skyldes behovet for postgraduate uddannelse de får flere forskergrupper med lærere i Det Juridiske Fakultet, Statskundskab, Socialt og kommunikation, økonomi, Virksomhed og Turisme og humaniora, med fremdriften fra University Institute of Sciences politisk og socialt. Disse beføjelser tilbudt en række grader og master af programmet, altid åbne for potentielle ph.d.-studerende fra andre breddegrader og uddannelse trives. flere ph.d.-programmer PhD i Turisme er også indarbejdet i udryddelse i rå kobber, samt andre retligt eller samfundsvidenskab.

Det har i øjeblikket en halv snes freshmen og sophomores, udvikle deres speciale mellem de tre forsknings- doktorgrad. Et træk ved programmet er dets tværfaglige tilgang, som letter interaktionen direktion med en historie forsker forskelligartet. Tværfaglighed beriger uddannelse af studerende og giver dem en bredere end normalt, når man behandler den forskning, der fører til hans doktordisputats perspektiv. I øjeblikket er forbundet med programmet, en række forskningsprojekter med international finansiering, europæisk, nationalt og regionalt, at skabe muligheder for ph.d.-studerende er indarbejdet i igangværende undersøgelser udfolde

rekord

Med udgangspunkt i den ph.d.-program i turisme, er dette nye projekt udvidet tilgang til relaterede forskningsområder som samfundsvidenskab og jura, som tydeligvis har stor betydning i turisme undersøgelser, men også en enormt varieret egen tur som er inkluderet i dette forslag. De er integreret i det nogle af de mest produktive hold i den Juridiske Fakultet, Politiske og samfundsfag, Økonomi og School of Business og Turisme, der som beskrevet give en række grader og mester, der kan ordentligt nære dette ph.d.-program .

Studier inden for turisme begyndte i La Laguna Universitet i 1998. Denne grad blev erstattet i 2009 af Degree i turisme. Fra år 2007 uafbrudt det er blevet undervist Masters i turisme management og planlægning, og siden februar 2011 PhD i turisme. Undersøgelser i forbindelse med turisme har betydelige muligheder efterspørgsel og karriere på De Kanariske Øer. Disse undersøgelser er integreret i School of Business Administration, som i øjeblikket er vært også graden i regnskab og finansiering samt den officielle Master i Management for udenrigshandel og turisme management og planlægning.

Fakultetet for Økonomi er også et vigtigt centrum for vores ph.d.-grader med Erhvervsøkonomi og Økonomi og Master i Regional Udvikling, uddannelse og beskæftigelse.

Også fakultetet for Geografi og historie udvikler relevante undersøgelser omfatter Degree i geografi, som har nået en række ph.d.-studerende til ph.d. i turisme fundet i oprindelsen af ​​dette forslag.

Undersøgelser grad i sociologi er integreret i rå kobber fra kurset 1999-2000 (BOE nº189 af 9. august 1999 ULL beslutning af 9. juli 1999), ved Center for Politiske og Samfundsvidenskab . Forud for dets oprettelse blev implanteret siden 1985 undersøgelser Socialt Arbejde ved University College af samme navn, som i dag fortsætter som grad. Fra 2005 det nuværende navn på fakultetet for Politiske og Samfundsvidenskab (dekret af De Kanariske Øer fra maj 24, 2005), hvor de grader af Sociologi, Socialt Arbejde og Social Antropologi integrerede implantater (begynde dens gennemførelse i den 2012-2013) kurset. I denne Faculty Master er udviklet i Social Intervention Fællesskabet.

Jurastudier på Tenerife har en lang historie, der kan spores tilbage til det attende århundrede mange omskiftelser. I den moderne periode er konsolideret fra oprettelsen af ​​La Laguna Universitet, i 1927, hvilket har blandt sine stiftende studier af loven. Skolen er en af ​​de ældste i rå kobber.

Den nuværende lov grad godkendt på mødet den 22. oktober 2007 Styrelsesrådet for rå kobber.

Det begyndte dens gennemførelse i 2010-11 akademiske år, og er allerede fuldt implementeret. Sideløbende med disse undersøgelser, Fakultetet er vært for Degree i Labor Relations, også implementeret, Master i Occupational risikoforebyggelse og Master i Urban Planning Law (tredje udgave), bliver indtil en kandidatgrad i Økonomisk Ret.

På den anden side, ph.d.-uddannelse inden for det juridiske fakultet, Institut for Grundvidenskab Juridiske Discipliner, promotor for dette projekt efter aftale Rådets Department oktober 2013- 31, der omfatter områderne forvaltningsret, civilretten, Strafferet, romerretten og historie lov har tilbudt et ph.d.-program uden afbrydelse siden 1990-1991 kursus under successive regler om fra titlen "transformationer af loven i en foranderlig verden "til det sidste,

"Naturressourcer, jord og jord" som truede, begrænset til undersøgelsen fase. Disse ph.d.-programmer har gjort det muligt for læsning af mere end 35 doktorafhandlinger.

Endelig er det at gennemgå relevansen af ​​Institut for Politiske og Samfundsvidenskab i rå kobber, som aktivt har forfulgt dette forslag udgør ph.d. og som en promotor og vigtig drivkraft for det.

Det er et tværfagligt center helliget primært til gennemførelse af forskningsprojekter, kontrakt FoU (grundforskning og anvendt social forskning) og postgraduat undervisning og specialisering.

forskningskapacitet

La Laguna Universitet er beliggende i en høj gennemsnitlig niveau blandt mellemstore spanske universiteter.

Ifølge den rangordning af spanske universiteter som I-UGR gruppe fra University of Granada ville han være i position 11 af 45 2008-2012 for området "Andre Social Sciences". Udviklingen af ​​disse klassifikationer altid diskutable med hensyn til de anvendte kriterier, men de data, anmeldt relativt godt rustet til vores universitet, især når man tænker dens størrelse.

Forskningen kapacitet fra University of La Laguna i inden for turisme kan ses fra offentliggørelsen af ​​en rangordning af latinamerikansk videnskabelig forskning i turisme i volumen 22 af tidsskriftet Perspectives Studier og Turisme. Her La Laguna Universitet er rangeret 10 i sæt af universiteter i Spanien og Latinamerika, både med hensyn til at offentliggøre artikler i engelsksprogede tidsskrifter og tidsskrifter udgivet i Latinamerika.

En stor del af forskningsaktiviteten af ​​initiativtagerne til denne Ph.D. er organiseret omkring Institut for Politiske og Social Sciences, supra, skabt ved kendelse af 27. oktober 1982 (BOE januar 12, 1983, s. 777) i i La Laguna Universitet. Det var oprindeligt tænkt som et center, der skal fremme forskning på dette område i skærgården, og til en vis grad også som Spiren til en fremtid, som vil fremme fakultetets kvalifikationer relateret til objektet på øerne. I 2007 modtog vi evalueringen af ​​ANEP aktivitet af Institut for Politiske og Social Sciences.

I denne evaluering foretaget en samlet vurdering af aktiviteten ud af Instituttet som "god" er opnået. Dette institut er et forskningscenter især relevant i international sammenhæng, der har fremmet eller deltaget i en mangfoldighed af projekter af national og international forskning. De forskergrupper fra Institut for Politiske and Social Sciences (IUCC.PP. og SS.) har behandlet spørgsmål vedrørende dette problem, blandt hvilke vi kan fremhæve turisme, fiskeri, migration, forvaltning af naturressourcer og beskyttede arv områder, religioner, videnskab og informationsteknologi , uddannelse osv, analyseret ud fra tværgående spørgsmål såsom køn og ledelse blandt andre. Sådanne temaer har resulteret i mange projekter finansieret af De Kanariske Øer regering ved Undervisningsministeriet, som Den Europæiske Union eller andre internationale donorer, som beskrevet senere i denne rapport. I en af ​​dem (Femmes Projekt, finansieret af EU), for eksempel, har den nået den udtrykkelige anerkendelse af organer som Europa-Parlamentet. En anden er offentliggjort i tidsskriftet Institute (STEPS, Tidende turisme og kulturarv. ISSN 1695-7121), som er blevet et internationalt henvisning om emnet arv og turisme. Dette magasin er blevet værdiansat til seneste internationale undersøgelse blandt de 40 bedste magasiner i verden inden for turisme og kulturarv. Se "Rating turisme og gæstfrihed tidsskrifter" (McKercher, B;. Law, R. og Lam, T. (2006) Turisme Management, 27: 1235-1252).

Dette Instituttet har etableret en måde at forbedre de rå kobber undersøgelser fra de sociale videnskaber, især fra discipliner som sociologi, antropologi, økonomi osv forfatningsret, der er på denne måde et punkt binding til at løse tværfaglige projekter. Denne udfordring af tværfaglighed er en af ​​de eksplicitte mål for centret for fremtidig aktivitet og den måde at opnå videnskabelige og socialt relevante resultater. Normalt er det netop det arbejde, der udføres på kryds mellem forskellige samfundsvidenskab, eller mellem disse og biovidenskab, for eksempel, der som regel giver mest interessante og nye resultater. Derfor er mange af de projekter, der gennemføres fra centrum adlyde dette mønster, overvinde stivhed afdelingerne akademiske rammer knyttet til et enkelt emne eller område. I den forstand, et af målene i øjeblikket sat os er at fremme anerkendelsen af ​​det arbejde, der udføres fra De Kanariske Øer og De Kanariske Øer i verden videnskabelige litteratur, og til dette formål vi fremme publikationer fra instituttet i tidsskrifter indgår i JCR, der for visse Samfundsvidenskab i Spanien er det noget udfordrende.

De Kanariske Øer for vor Instituttet tilbyder også muligheden for at fremme banebrydende forskning i almindelighed, muligheden for at opnå ekspertrådgivning om en række terrenosen disse forskergrupper IUCC.PP. og SS. De har bevist deres værd. I den forstand har vi samarbejdet om projekter, der gennemføres af forskellige former, lige fra udvikling fiskeriet planer Canaries andre relaterede turisme, videnskab og nye teknologier, køn eller uddannelse, for at nævne nogle få af de tilbagevendende temaer . I løbet af 2009 og 2010, vi var vært for Strukturering Projekt for turisme fra University of La Laguna, som prøvede at gå sammen om dette emne mellem de forskellige forskergrupper af rå kobber, for at få kritisk masse i menneskelig kapital og videnskabelig pensum giver adgang til de europæiske indkaldelser af projekter. Siden da har spørgsmålet om turisme integreret en række miembrosdel Institute, der kombinerer menneskelige kapital tidligere spredt i andre departementer og Institutes of rå kobber.

Den gruppe af juridiske professorer, der er involveret i dette ph.d.-program er et akkrediteret og anerkendt forskningsaktivitet afspejles i talrige publikationer, både monografier udgivere landsdækkende, som forskningsartikler i censurerede tidsskrifter hver juridisk speciale, og gennem anvendt forskning projekter og kontrakter i spørgsmål af interesse for samfundet. Især de føje til denne medlemskab program forskergrupper konsoliderede som forvaltningsret, civilret, strafferet og skatteret. Med forbehold egen undersøgelse af hver gruppe og juridisk disciplin, nogle samtidige linjer, såsom juridiske specialiteter fra De Kanariske Øer, ledelse og jord beskyttelse i alle dens dimensioner, og fremme den retlige garanti for rettigheder og interesser anerkendt forskning.

Potentiel efterspørgsel af ph.d.-studiet i jura, samfund og turisme

Den potentielle efterspørgsel efter denne foreslåede ph.d.-program er støttet af som fik en ph.d. i turisme født, som i øjeblikket har i alt 27 studerende. 27 teser i udviklingen er ved at blive rettet til 11 lærere i dette program er tildelt forskellige forskningsområder doktorgrad.

Disse lærere og deres forskningsområder er:

 • Eduardo Parra Lopez, Area Management (1 specialeprojekt)
 • Francisco José Villar Rojas (1 afgangsprojekt), område med Forvaltningsret
 • Francisco José Rodríguez Ledesma (1 afgangsprojekt), Institut for økonomisk analyse
 • Jose J. Pascual Fernández (2 teser i projektet), Institut for Antropologi
 • Rosa Josefa Rodriguez Marrero (1 afgangsprojekt), Sociologi Area
 • Agustin Santana Talavera (5 teser i projektet), Institut for Antropologi
 • Moses Simancas Ramón Cruz, område humangeografi (8 specialeprojekt)
 • Noemi Padrón Fumero, område med Applied Economics (1 specialeprojekt)
 • Raúl Hernández Martín, område med Applied Economics (3 specialeprojekt)
 • Ricardo Jesus Diaz Armas (2 teser i projektet), Institut for Marketing og Market Research
 • Manuel Santana Turegano, område med Sociologi (2 teser i projektet)

Det foreslåede ph.d.-program her vil helt sikkert med et langt større antal studerende til at integrere et meget bredere emne, og et sæt af grupper meget mere forskelligartet forskning.

Antallet af nye studerende for første og det andet år er 25. Ifølge reglerne for fremskridt og permanens i officielle grader ved University of La Laguna, den maksimale deltidsstuderende i dette program er 10, der skal indgå i de i alt 25 anført ovenfor.

Ph.d.-uddannelsen integrationsstrategi FoU + i rå kobber

Den ph.d.-program i samfundet, Lov og Turisme er integreret i den strategi I + D + i for rå kobber i rammer for udviklingen af ​​Atlanten Campus Tricontinental (CEI-Canaries) (International Campus of Excellence), et område af ekspertise som skal være fra 2015 Atlantic Europa som en receiver referenceakse og talent katalysator i uddannelsesprojekter, forskning, innovation og overførsel til Afrika og Latinamerika, og under fællesnævneren for en omfattende model for bæredygtighed for udvikling. Campus er allerede ved at blive uundværlige for udviklingen hen imod den nye økonomiske, produktive og sociale struktur Kanariske element. Et af de handlinger, der Tricontinental Atlantic Campus er direkte forbundet med forskning af ph.d.-programmet i samfundet, Lov og turisme. En af prioriteterne citeret campus er turismen, der udgør et af de centrale elementer i økonomien i de Kanariske Øer.

Forbedringer i konkurrenceevnen er baseret på en bæredygtig og omfattende tilgang, som vil styrke nøglesektorer, øge nye sektorer knyttet tematiske områder af specialisering af skabelsen Campus og hjælp job. Denne model vil drage fordel af den geostrategiske stilling Canary som en bro fra Europa til Vestafrika, Makaronesien og Latinamerika. Det er derfor, de Tricontinental Atlantic Campus motion kollegium akse inden for det nationale projekt for at styrke strategiske Kanariske Øer som et europæisk bro Tricontinental Atlantic.

Delprojekter, der definerer dækker alle områder af ekspertise: undervisning forbedring, tilpasning til europæiske område for videregående uddannelse (EHEA), videnskabelig forbedring, innovation og videnoverførsel, transformation af campus og internationalisering. Det Juridiske Fakultet, Økonomi og Samfundsvidenskab og turisme i denne sammenhæng er særlig relevante, da de processer af social transformation sponsoreret af Campus of Excellence minimere negative virkninger både socialt og miljømæssigt er et centralt element. Ligeledes vil flere forskere specialisering program om spørgsmål vedrørende regeringsførelse lette gennemførelsen af ​​mange af de foreslåede fornyelser undgå potentielle negative virkninger.

I SNG-kanariefugle pædagogiske kvalitet og ekspertise platforme er udviklet ud fra for rammerne af den internationale skole af college, mens større infrastruktur øge kvaliteten kandidater. Indsatsen og fremskridt i rå kobber har været medvirkende til de seneste år, som en katalysator for talent gennem sin kursusvirksomhed, hvilket gør en stor procentdel af den forskning udført på De Kanariske Øer, overførsel til samfundet og produktiv viden, og erhverve reelle forpligtelser til en produktionsmodel baseret på viden.

Integration af ph.d.-programmet i jura, samfund og turisme Doctoral School of rå kobber

Det er bemærkelsesværdigt, at den ph.d.-program i jura, samfund og turisme født knyttet til flere centre (Fakulteter lov, politiske, samfundsvidenskabelige, Økonomi og Business Studies og College of Business Administration). For at være foreskrivende tilskrive programmet til et enkelt center at integrere den i et internt kvalitetssikringssystem, og da de universitetsinstitutter i rå kobber ikke har denne procedure godkendt, valgte han jurastudiet som et centrum for udstationering, i betragtning af en fremtidig kobling program med School of doktorgrad fra University of La Laguna. Han valgte det juridiske fakultet på dette tidspunkt for hans største bidrag af lærere om andre involverede i programmet. Resolution af 17. januar 2013 om oprettelse af offentliggørelsen af ​​forordning Oficialede lærdomme Doktorgrad fra University of La Laguna er tilgængelig, baner vejen for oprettelsen af ​​School of doktorgrad af rå kobber (art. 38). Dette indebærer, at selv om en overgangsperiode ph.d.-programmer rå kobber vil blive tildelt særlige beføjelser, med oprettelsen af ​​Forskerskolen, så hurtigt som muligt, vil blive indordnet i det. Det vil komme fra School of Ph.d. generere et internt kvalitetssikringssystem udviklet specielt til ph.d.-studier.

Oprettelsen af ​​Forskerskolen blev godkendt på det ordinære møde den 26. september, 2013 af Styrelsesrådet for University of La Laguna, udvikling og skabelse af sit kvalitetsstyringssystem stadig verserer.

Med alle har til hensigt at ULL at opretholde sine indikatorer for ph.d. og fastlægge en strategi, der vil give styrke deres forskningsresultater, tage dem ud over eksisterende i øjeblikket. Formålet med alt dette er, at de nye ph.d.-programmer fungerer som traktorer forskningen på institutionen, og skabe større opmærksomhed til deres uddannelse af forskere, samtidig processerne i udryddelsen af ​​ph.d.-programmer er reguleret artikuleres under tidligere bestemmelser.

Kompetencer

Grundlæggende og generelle

 • CB11 - Systematisk forståelse af et fagområde og beherskelse af færdigheder og forskningsmetoder relateret til feltet.
 • CB12 - Mulighed for at blive gravide, design eller oprette, gennemføre og vedtage en væsentlig proces med forskning eller skabelse.
 • CB13 - Mulighed for at bidrage til at udvide grænserne for viden gennem original forskning.
 • CB14 - Evne til at udføre kritisk analyse og evaluering og syntese af nye og komplekse ideer.
 • CB15 - Evne til at kommunikere med den akademiske og videnskabelige samfund og samfundet i almindelighed om deres områder af ekspertise på de måder og sprog, der almindeligvis anvendes i det internationale videnskabelige samfund.
 • CB16 - Mulighed for at fremme, inden akademiske og faglige sammenhænge, ​​videnskabelige, teknologiske, sociale, kunstneriske eller kulturelt i et videnbaseret samfund.

Personlige færdigheder og kvalifikationer

 • CA01 - Navigering vores sammenhænge, ​​hvor der er lidt specifik information.
 • CA02 - Find de centrale spørgsmål, som skal besvares for at løse et komplekst problem.
 • CA03 - At designe, skabe, udvikle og lancere nye og innovative projekter inden for sit viden.
 • CA04 - Arbejde i både udstyr og autonomt i en international eller tværfaglig sammenhæng.
 • CA05 - Integrer viden, håndtere kompleksitet, og formulere domme med begrænsede oplysninger.
 • CA06 - Kritik og forsvar af intellektuelle løsninger.

Uddannelsesaktiviteter

 • Træning i sociale Research Techniques
 • Søg Workshop information, kommunikation og videnskabelig Writing
 • Iværksætteri og beskæftigelsesegnethed Workshop
 • Seminarer og konferencer Program
 • Forskning ophold i andre centre
 • Deltagelse i kongresser og konferencer

Linjer af efterforskning

 • Linje 1: Social Sciences
 • Linje 2: Right
 • Linie 3: Rejser og turisme

adgangskriterier

Studerende, der opfylder de krav, der er anført ovenfor, vil blive optaget til forskningen periode til at opfylde de specifikke adgangskrav og kriterier, der gælder baremación Akademisk udvalg af ph.d.-programmet på følgende måde:

 • Adgang specifikke krav: være i besiddelse af B1 engelsk (eller tilsvarende)

I optagelsesprocessen Akademisk udvalg af ph.d.-uddannelsen vil evaluere hver af lassolicitudes indgivet i henhold til følgende kriterier baremación:

 • Studerende, der har gennemført en master medtaget på listen over optimale profil eller tilsvarende akademiske provisionsindtægter: 4 point.
 • akademiske rekord for graden af ​​adgang og master (op 8 point), værdsættelse op til fire point scores i lønklasse og andre kvaliteter fire punkter i forskerskolen. organerne blev påført i betragtning basis 4: Approved (1 point), Bemærkelsesværdige (2 point), udestående (3 point), Honours (4 point).
 • Forskning fortjener (op 3 point). For objektivering af dette kriterium skal anvende følgende scoringer
 • Publikationer og værker, uanset hardware, hvis accept til offentliggørelse er bevist endegyldigt, at der er relateret til forsknings- linjer af ph.d.-programmet:
  • For hver bog: op 0,5 point.
  • For hver enkelt artikel eller en anmeldelse: op til 0,25 point.
  • For hver kommunikation konference: op til 0,15 point.

Deltagelse eller samarbejde akkrediteret forskningsprojekter relateret til forskning af ph.d.-program:

 • For hvert forskningsprojekt, hvor den har deltaget eller samarbejdet: 0,5 point
 • Andre fortjenester forskning, op til 1,5 point.
 • faglige kvalifikationer relateret til forskning linjer af ph.d.-programmet: op til 2 point, ved 0,5 point pr år krediteret oplevelse.
 • Beherskelse af fremmedsprog (startende fra B1 engelsk krav for optagelse) til et punkt i alt
 • Engelsk B2, 0,5 point, 0,75 point C1, C2, 1 point. Andre sprog videnskabelige relevans til et punkt.
 • Studerende med særlige behov: op til to punkter.

Ansøgninger om dem, der opfylder de adgangskrav ovenstående skal formaliserede inden for den tid og i overensstemmelse med procedurer, som University of La Laguna, med en detaljeret og dokumenteret curiculum at vurdere de ovennævnte detaljerede sektioner.

Deltidsstuderende

Programmet forudser muligheden for at indrømme deltidsstuderende, som det fremgår af RD 99/2011 og regulativer Doctoral rå kobber. Disse sager skal begrundes på grundlag af arten af ​​det arbejde, der skal udføres, og betingelserne for den ph.d.-studerende, men under alle omstændigheder være underlagt de samme krav til adgang og baremación tjene de samme kriterier. Akademisk udvalg af ph.d.-programmet er det ansvarlige organ for tilladelse til ansøgeren indskrivning på fuld tid eller deltid. skiftende elev engagement fuld del tid afhængig af sammenfald med omstændigheder tid er også muligt.

Den tilstand ændring af ph.d.-studerende, for deres engagement, skal være behørigt begrundet ved henvendelse til udvalget, som vil løse det, og underrette de tilsvarende myndigheder på universitetet.

Studerende, der ønsker at fortsætte deres studier i dette ph.d.-program under en deltidsstilling skal gælde for det faglige udvalg ved indsendelse af ansøgning om optagelse til det eller, når indrømmede, når Concur i dem nogle af de omstændigheder De er angivet nedenfor og muliggøre anerkendelse som deltidsstuderende.

De kriterier og procedurer for optagelse af deltidsstuderende i ph.d.-programmet skal være i overensstemmelse med bestemmelserne i Standarder Fremskridt og Permanence fra University of La Laguna), og artikel 7 i forretningsordenen officielle ph.d. Universitet La Laguna. I henhold til artikel 7.3 citeret ansøgere skal justificaro manglende evne til at udføre disse undersøgelser under en fuld tid på grund af arbejde aktivitet, særlige uddannelsesmæssige behov, behov for familiepleje, højtydende sportsfolk eller højt niveau, såvel som andre der er omhandlet i reglerne for varigheden af ​​den rå kobber eller i givet fald, i forordningerne, der udvikler.

Ændring engagement af studerende er reguleret i artikel 7.4 i forretningsordenen officielle ph.d. La Laguna Universitet: Ph.d.-studerende kan søge om et regimeskifte engagement med berettiget begrundelse. Programaoficial akademisk ph.d. kommission vil udstede rapport herom bemyndigelse eller nægte en sådan ændring. På denne afgørelse kan indgives appel til rektor inden en måned efter anmeldelsen.

Studerende med særlige behov

Programmet og ph.d.-studerende med særlige uddannelsesmæssige behov som følge af deres handicap bør behandles i første omgang til koordinatoren for ph.d.-programmet bringe det til deres opmærksomhed.

I disse tilfælde skal sikres lige muligheder og fuld integration af universitetsstuderende med handicap i universitetets akademiske liv, samt fremme og udbrede kendskabet til alle medlemmer af universitetsverdenen.

Studerende med særlige behov som følge af handicap tælles i optagelsesprocessen med en akademisk rådgiver udpeget af Akademisk udvalg af ph.d.-program. Denne meddelelse vil være din vejleder eller specialister, der er angivet af University of La Laguna. Akademisk Komité Programaanalizará af særlige tilfælde af elever med særlige uddannelsesmæssige behov som følge af handicap at tilpasse uddannelsen til at sikre erhvervelsen af ​​kompetencer ph.d.-niveau. Akademisk Udvalg vil modtage en rapport fra konsulenten og sender det tilsvarende forslag til at servicere studerende støtte til gennemførelsen af ​​programmet for opmærksomhed til elever med særlige behov (Paed) for at identificere support og råd, der er nødvendige for at vurdere behovet muligt læseplanerne tilpasninger og ruter.

Studerende med særlige behov får en konkret score i indrejseproceduren, i overensstemmelse med bestemmelserne i denne hukommelse: op til 2 point. Formålet med denne opgave er at fremme ligestilling i betingelserne for optagelse af studerende med vanskeligheder, for at kompensere for de vanskeligheder, som disse elever har haft hele deres akademiske liv for at opnå sammenlignelige med de studerende, der har lignende vanskeligheder resultater.

Som beskrevet i det foregående afsnit, kan eleverne med særlige uddannelsesmæssige behov søge om indskrivning på deltid.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk


Sidst opdateret November 9, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Santa Cruz de Tenerife
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Spanien - Santa Cruz de Tenerife
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen