Doktorgrad i organisatorisk forandring (Adoc)

Generelt

Program beskrivelse

Har du forsøge at gøre et unikt bidrag til vores forståelse af organisationer og samfund, og af dynamikken i stabilitet og forandring? Er du en erfaren og reflekterende praktiker interesseret i at udvikle dig selv og din praksis, gennem disciplin af 'Action Inquiry'? Er du interesseret i at gøre din forskning i tæt samarbejde med støtte fra et fællesskab af ligesindede udøvere?

Hvis ja, så Ashridge Doktorgrad i organisatorisk forandring vil være af interesse for dig. Gennem en grundig proces eftersøges, vil denne kvalifikation udvikle din praksis til et dybere niveau. Som organisationer står behovet for at reagere på stadig mere forskelligartede og udfordrende spørgsmål, skal praktikere udvikle nye måder at arbejde med komplekse og usikre situationer i forfølgelsen af ​​formål og resultater, der betyder noget for dem.

TPWHY

Programmets indhold

Programmet tager en filosofisk tilgang, snarere end at tilbyde standard værktøjskasse. Det udfordrer dig til at udforske dine implicitte og eksplicitte antagelser og konsekvenserne af disse antagelser for din praksis.

Program indhold er umiddelbart anvendelig tilbage til din arbejdsplads, og du opfordres til at dele dine personlige erfaringer med medkursister, så alle lærer af hinanden. Du vil udvikle den disciplin og dygtighed af reflekterende skrivning gennem praktiske opgaver. Afhandlingen er en mulighed for en udvidet praktisk undersøgelse med støtte fra vejleder og kammerater (i koncerntilsynet).

Fakultetet

Fakultetet er erfarne praktikere. Mange holde en psykoterapeutisk kvalifikation, og alle er eksperter i udfordrende og understøttende individer. Fakultetet fungere som medlemmer af gruppen og som formidlere / observatører, som bidrager til at skabe et støttende, engagerende og robust læringsmiljø. Fakultetet ledsage dig på din læring rejse, snarere end at være fjerntliggende specialister. Atmosfæren er for debat og dialog, i stedet for at undervise og fortælle.

HVEM ER FOR?

Dette program er beregnet til folk, der søger at iværksætte og opretholde forandringer inden for og på tværs af organisationer. Dette kan omfatte arbejde med emner af makroniveau sociale og institutionelle forandringer. Det sigter mod at engagere dig i at udvikle et enestående bidrag til dit valgte område.

Dette er en mulighed for at forbinde med andre erfarne praktikere, der søger at lære på et dybere niveau.

Gruppen deler sig i mindre handling praksis grupper med en Ashridge facilitator. Dette øger personlig refleksion element i programmet.

Learning Environment

Ashridge er en unik og smuk læringsmiljø. Gang på gang, deltagerne fortæller os, at begrundelsen er det ultimative sted at reflektere og re-charge. Desuden er de klasseværelser til formål at fremme rundbordssamtaler snarere end forelæsning-teater stil undervisning.

Alumni abstracts

Dette program sigter mod at understøtte avancerede udøvere i at skabe ny indsigt gennem tæt undersøgelse af praksis.

Programmet uddyber vores forståelse af praksis omkring rådgivning gennem strenge cykler undersøgelsesudvalg i vores arbejde og vedvarende engagement med teori, for at skabe nye indsigter på området.

Nogle af vores alumner deler deres spændende og stimulerende ture, gennem udveksling af abstracts fra deres individuelle afhandling indlæg.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Læs mere

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Minimer
London , Berkhamsted + 1 Mere Mindre

Akkrediteringer