Doktorgrad i socialt arbejde

Generelt

Program beskrivelse

Instructional Filosofi og Mission

Den primære opgave uddannelserne i Socialt Arbejde er i overensstemmelse med den mission af erhvervet: at forbedre menneskers velfærd og bidrage til at opfylde de basale menneskelige behov hos alle mennesker, med særlig vægt på de behov og empowerment af mennesker, der er sårbare, undertrykte, og lever i fattigdom. Den Socialt Arbejde Doctoral Programme filosofi på IUGS afspejler denne mission. En historisk og afgørende træk ved Socialt Arbejde er erhvervet fokus på individuel trivsel i en social kontekst og velfærd i samfundet. Grundlæggende for Socialt Arbejde er opmærksom på de miljømæssige kræfter, der skaber, bidrager til, og løse problemerne i levende.

Socialarbejdere fremmer social retfærdighed og social forandring med og på vegne af kunder. "Kunderne" anvendes inklusivt at henvise til enkeltpersoner, familier, grupper, organisationer og samfund. Socialarbejdere er følsomme over for kulturel og etnisk mangfoldighed og stræber efter at ende diskrimination, undertrykkelse, fattigdom, og andre former for social uretfærdighed. Disse aktiviteter kan være i form af direkte praksis, fællesskab organisering, tilsyn, høring administration, fortalervirksomhed, social og politisk handling, udvikling og gennemførelse af politikker, uddannelse og forskning og evaluering. Socialarbejdere søger at øge kapaciteten af ​​mennesker til at løse deres egne behov. Socialarbejdere også søge at fremme reaktionsevne organisationer, lokalsamfund og andre sociale institutioner til den enkeltes behov og sociale problemer.

Missionen for Socialt Arbejde erhverv er forankret i et sæt af kerneværdier. Disse kerneværdier, omfavnet af socialarbejdere i hele fagets historie, er grundlaget for det sociale arbejde unikke formål og perspektiv: service, social retfærdighed, værdighed og værd for den person, betydningen af ​​menneskelige relationer, integritet og kompetence. Denne konstellation af kerneværdier afspejler, hvad er unik for det sociale arbejde profession. Kerneværdier, og de principper, der følger dem, skal afbalanceres i forbindelse og kompleksiteten af ​​den menneskelige erfaring (NASW 2008).

Grader Tilbydes

 • IUGS tilbyder en Doctor of Philosophy (ph.d.) i Socialt Arbejde og Doctor of Social Work (DSW).
 1. Ph.d. er designet til at forberede det sociale arbejde professionelle til at engagere sig i forskning, undervisning og faglig ledelse i marken samt give avancerede sociale foranstaltninger til organisationer, regeringer, lokalsamfund og enkeltpersoner.
 2. The Doctor of Social Work er designet til at forbedre den studerendes evne til at arbejde i anvendt socialt arbejde indstillinger, hvor avanceret viden kan hjælpe dem fremme deres evne til at levere de sociale tilbud.
 3. Ph.d.-afhandlingen tendens til at være teoretisk og involverer mere sekundær derefter primær forskning.
 4. Den DSW Project har tendens til at søge en praktisk løsning eller resultat for et spørgsmål eller behov. Det indebærer mere primær derefter sekundær forskning.

Kursusindhold Domæner og krav

 • Obligatorisk kursus domæner (eller ækvivalens som vurderet og godkendt af Dekanen for Faculty) for doktorgrader i Socialt Arbejde, omfatter:
 1. Social velfærd og organisatorisk politik;
 2. Menneskelig vækst og udvikling;
 3. Unormal psykologi;
 4. Systems teori;
 5. Specialundervisning befolkninger;
 6. Sociale Arbejde metoder;
 7. Socialt Arbejde practicum;
 8. Forskningsmetoder;
 9. Relevante socialt arbejde valgfag;
Kurser kræves der skal træffes på IUGS er som følger, i rækkefølge:
 1. Forskning I (3 point);
 2. Forskning II (3 point);
 3. Afhandling eller ph.d.-projektet (18 point) og afhandling Defense eller Oral Project Undersøgelse (18 point);
 4. Graduate Seminar (3 point).
Mindst 85% beherskelse af undersøgelse materialer er påkrævet.

Instructional Krav, strategier, og Sequence

 • I alt 93 post-studentereksamen kredit timer er nødvendige for ph.d.-grader, skal mindst 27 point skal træffes på IUGS. Nogle af disse kan tages via selvstudium eller på andre post-studentereksamen institutioner, der er godkendt af dekanen. Op til 66 post-studentereksamen akademiske kreditter kan overføres fra andre akkrediterede post-studentereksamen akademiske institutioner i henhold til IUGS Advanced stående Academic Credit Transfer Policy. Kun kvaliteter af "C" eller bedre vil blive accepteret i transfer for akademisk stående. Desuden skal den studerende samlet gennemsnit være "B" eller bedre.
 • Instructional metoder omfatter:
 1. Review og, som godkendt, accept af tidligere relevant post-studentereksamen kursusaktiviteter, der opfylder kriterierne i IUGS for avanceret stående akademisk merit.
 2. Efter behov, til uafhængig undersøgelse eller kurser afsluttet på andre post-studentereksamen institutioner godkendt af dekanen fuldføre nødvendige kurser.
 3. Tildelte læsninger af tekster og akademiske tidsskriftsartikler.
 4. Interaktive forelæsninger.
 5. Små diskussioner gruppe.
 6. Anvendelse af elektroniske medier (Questia online bibliotek, som universitetet og andre markeringer af studerende, mentor, og dekanen).
De instruktions krav og sekvens omfatter følgende kursusaktiviteter vil blive gennemført på IUGS:
 1. Socialt Arbejde Forskning & Design I (3) kreditter;
 2. Socialt Arbejde Forskning Design II (3) kreditter;
 3. Ved afslutningen af ​​den forskning krav, mentor-baserede udvikling af ph.d.-afhandling eller projekt;
 4. Afhandling og Oral Forsvar eller ph.d.-projektet og mundtlig eksamen (18) point;
 5. On-site mundtligt panel forsvar af ph.d.-afhandling eller mundtlig eksamen af ​​ph.d.-projektet;
 6. Den 8-dages Graduate Seminar på 10-dages program Residency.
Mindst 85% beherskelse af eksamen materialer.
For begge doktorgrader, skal Socialt Arbejde Forskning Design I udfyldes, godkendes, og arkiveret før arbejdet på forskning Design II begynder. 
Socialt Arbejde Forskning og Design I og II er forudsætninger for at foretage den afhandling eller ph.d.-projektet. 
Afhandlingen og ph.d.-projektet, er ikke forudsætninger for Graduate Seminar. Det anbefales dog, at alle nødvendige kurser forud for forskerkurser udfyldes.
The Graduate Seminar kan udfyldes på ethvert tidspunkt i løbet af graden kandidatens studentereksamen på IUGS, men det skal være afsluttet, før opfylde deres faglige krav.

Tilsigtet Kompetencer og Resultater

 • Ved afslutningen af ​​deres uddannelse, vil Social Work kandidater demonstrere kompetencer og resultater inden for følgende områder af stipendium og praksis:
 1. Omfattende viden om socialt arbejde teori og praksis via litteraturgennemgang, bibliografi, og udvikling af kommenteret omrids;
 2. Indgående kendskab til forskningsmetoder via formulering af et socialt arbejde forskningsspørgsmål og udvælgelse af egnede metoder til indsamling og analyse af data;
 3. Veludviklet kritisk tænkning, herunder analyse og syntese, sammen med divergerende og konvergerende processer;
 4. Graduate-niveau skrivefærdigheder;
 5. Nem med verbal diskurs om emnet via Oral Forsvar og, når det er relevant, rundbordssamtaler med jævnaldrende;
 6. 6. De kompetente praksis færdigheder i socialt arbejde praksis med voksne, børn, unge, organisationer og systemer.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Minimer