lingvistik

Introduktion

Programmet PhD i sproglige Undersøgelser Den er rettet mod dem, der med en universitetsgrad og med en profil i sprog og lingvistik, ønsker at tage udfordringen med at skrive et speciale. Vi mødte en generel gruppe af specialister i spansk sprog, galicisk sprog og lingvistik til at tilbyde et attraktivt program og en stimulerende skitse plan for udførelsen af ​​forskningen.

Undersøgelser kan være om et relateret problem med

 • Beskrivelsen af ​​sprog
 • Anvendt lingvistik i forskellige aspekter (leksikografi og terminography, undervisning og læring af sprog og sproglige teknologier)
 • Diskursanalyse og sociolingvistik
 • historiske lingvistik og sproglige historieskrivning

Hvorfor studere graden

Hvorfor tage en ph.d.? Ph.d. er den højeste universitetsuddannelse rækkevidde. Angiver, at den person, der har mestret emne, som afhandlingen har gjort og har forsket, der giver noget nyt til vores viden.

Hvorfor en doktorgrad i lingvistik? Hvordan kommunikerer vi? Hvad er forholdet mellem sprog og tanke? Hvad betyder det ændrer sprog? Hvorfor er der så mange sprog i verden? Hvis du har sprogundervisning, og også spørgsmålstegn hvordan er du gør du sikkert have en plads i vores ph.d.-uddannelse. Du kan bidrage med din forskning for at fremme den komplekse svar på disse spørgsmål og lignende.

Hvad er fordelene ved ph.d.-programmet i sproglige Studies? Vi er et team med en uddannelse kapacitet fremgår af afhandlingen, at vi har behandlet, og som nu er i gang under vores ansvar. Du vil helt sikkert finde et emne af interesse blandt diverse forskningsprojekter linjer vi tilbyder. Derudover vil universiteterne i Vigo og A Coruña give materielle ressourcer af stor interesse, især med hensyn til adgangen til informationskilder.

Vi tilbyder også mulighed for at tilbringe tid i udlandet beneficing samarbejde, vi har med grupper af udenlandske universiteter i lande som Belgien, Brasilien, Frankrig og Portugal.

Hvad du lærer

Hvad at vide for at starte en afhandling?

Vi skal have en videnbase om sprog og hvad der svarer til et masterniveau eller videregående studier diplom (DEA) sprog. Hvis denne viden ikke kan fuldt akkrediteret, kan optagelse være omfattet af færdiggørelsen af ​​visse supplerende uddannelse.

projektet

Når du er færdig optagelsesprocessen, vil det første semester fokusere på udviklingen af ​​et speciale projekt. For at gøre dette, vil du se, hvad der er blevet offentliggjort på det emne, du har valgt (dette kaldes "state of the art"), med henblik på at etablere dit udgangspunkt. Derudover vil du designe en metode, og du får en idé om, hvad der vil være dine vigtigste bibliografiske kilder og eksempeldata ( "corpus"), hvis den findes. Dette projekt vil blive præsenteret og forsvares før et evalueringsudvalg.

Adresse og tutorización

Specialet er en personlig udfordring og viser evne som gør det at fortolke data og udvikle mulige forklaringer på de undersøgte fænomener. Men en person, der allerede har opnået sin doktorgrad, vil lede opgaven. Desuden vil en anden person (en lektor i ph.d.-programmet) rådgive dig, når du tager de nødvendige skridt for at gennemføre din uddannelse på linje med linjerne i programmet og de specifikke mål for forskningen) beslutninger. Disse to mennesker vil slutte en tredje til at fuldføre en tutor udvalg er ansvarlig, for varigheden af ​​realiseringen af ​​afhandlingen, regelmæssigt overvåge forskningsopgaver.

Et ophold i udlandet

En god måde at give et løft til forskning er at bruge tid på et universitet eller forskningscenter i udlandet, i midten af ​​en forskergruppe, der tillader fuldstændig eller udvide perspektiv på specialets emne og give analyseteknikker med vi ikke havde haft mulighed for at arbejde. Den ph.d.-program sprog undersøgelse har interessante samarbejder uden for hvilket du kan drage.

Hvor lang tid vil det tage mig?

Tre år på fuld tid, deltid eller fem gang.

Linjer af efterforskning

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • diskursanalyse
 • sprogindlæring
 • Tosprogethed og flersprogethed
 • Dialektforskning
 • tekstmæssige redigering
 • fonologi
 • Fraseologi og paremiología
 • historisk grammatik
 • leksikografisk historieskrivning
 • sproglig historieskrivning
 • litterært sprog
 • historisk leksikografi
 • Leksikografi / ordbøger
 • leksikologi
 • historisk leksikografi
 • korpuslingvistik
 • Visu-gesturale retningslinjer for sprog og tegnsprog
 • morfologi
 • neologi
 • Onomastics og toponymy
 • pragmatik
 • semantik
 • syntaks
 • sociolingvistik
 • sprogteknologi
 • terminologi
 • diskursive traditioner dagligdags

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

uddannelse programaktiviteter

Hver elev eller studerende vil gøre sit særlige valg, med hjælp fra sin vejleder udvalg, i henhold til deres forskningsplan. Kalenderen indeholder oplysninger om uddannelsesaktiviteter, men omfatter også andre begivenheder af interesse.

indledende seminar

Når du er færdig processen med optagelse på ph.d.-programmet, vil der være et seminar af kort varighed (ca. 10 timer), hvor forskningsprogrammet vil blive præsenteret og organisatoriske spørgsmål vil blive forklaret. Det vil fungere som en første kontakt mellem nye studerende og forskere i programmet.

Avancerede uddannelsesseminarer

De vil vare 20 timer og vil fokusere på forskningsemner, der udvikles fra forskellige forskergrupper, der har forbindelser til programmet. Som hovedregel skal hver elev udstede obligatoriske minimumskrav to sådanne seminarer i løbet af de første to år.

diskussionsgrupper

De er regelmæssige møder mellem ph.d.-studerende kontrolleret i hvert enkelt tilfælde af mindst én lærer og bistået af andre lærere i programmet, for at udveksle ideer og diskutere problemer, fra almindelige tidligere behandlinger eller præsentationer fra de studerende selv eller af nogle gæsteforsker. Som hovedregel hver elev deltage obligatorisk i mindst to diskussionsgrupper i løbet af de første to år.

Kurser tværgående

De vil fokusere på teknikker og forskning værktøjer, såsom adgang til dokumentation, statistik, programmeringssprog mv De vil vare 20 timer undtagen sprogkurser, som vil være 30 timer. Som en generel regel, anbefales det, at hver elev forbande eventuelt mindst én sådan kursus i løbet af det første år.

Ledende forskningsophold

Vi anbefaler et ophold med en forskergruppe til at udvikle en linje af arbejde i forbindelse med emnet for afhandlingen, eller gør det muligt at udvikle en teknik er nødvendig for dens afslutning. Placeringen og længden af ​​opholdet vil afhænge af hvert enkelt tilfælde og afgøres i overensstemmelse med den vejleder udvalg.

videnskabelige bidrag

Forskningsresultaterne vil blive præsenteret på en videnskabelig konference eller møde. Alternativt kan du også offentliggjort en forskningsartikel i et blad eller en bog kapitel, efter de sædvanlige kvalitetsstandarder i disse publikationer.

Forsvar forskningsplan

I de første fire måneder, regnet fra optagelse til programmet, vil hver elev udvikler en forskningsplan, som skal indeholde tilstanden af ​​spørgsmålet, metode og kilder til vigtige oplysninger. Denne plan skal forsvares offentligt før et udvalg.

faglige og akademiske udgange

Ph.D.

 • Det er passet til en forskerkarriere ved et universitet eller et forskningscenter.
 • Det giver adgang til undervisning og forskning inden for alle universiteter i verden.
 • Arbejdet består i at stille en særlig tese viser i stigende grad nødvendigt intellektuelle og beslutningstagning evne i erhvervslivet

Optagelse Profil Anbefalet

Profilen svarer til dem, der ønsker at forfølge sin doktorafhandling inden for lingvistik eller galicisk, portugisisk eller spansk sprog og den spanske tegnsprog (LSE), eller endog inden for et andet sprog. Programmet vil appellere til både studerende og nationalt som i udlandet. Da de organiserende universiteter har en strategisk position til at tilbyde undersøgelser spansk, galicisk og portugisisk, kan portugisisktalende eleverne finde i Linguistic Studies ph.d.-program et glimrende valg til at udvikle deres forskning.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist