Doktorgrad i Ledelse for Educational Justice

University of Redlands Doktorgrad i Ledelse for Educational Justice (Ed.D.) er et nationalt unikt program, der engagerer cirka 20 studerende hvert år i streng undersøgelse, debat, forskning og praksis. Vores kørsel mission er at producere videnskabelige praktiserende læger, der er eftertragtede for lederroller i skoler, distrikter, agenturer og offentlige tjenester.

Programmets one-of-a-kind vægt på pædagogisk retfærdighed adskiller det. Tanken om, at undervisere fra alle baggrunde bør have adgang til kvalitet instruktion, ressourcer og andre uddannelsesmuligheder er et centralt element i programmet, og kandidaterne er konsekvent presset til at analysere og diskutere principperne om lighed og uddannelsesmæssige retfærdighed.

Vores energiske, højt kvalificerede fakultet konstant stræber efter at hjælpe ph.d.-studerende udvikler fagligt og professionelt. Samtidig er kandidater skubbet til at overveje innovative måder de kan gøre en forskel i verden for uddannelse, forbedre livet for eleverne og styrke arbejdet i skolerne.

Tidsplanen er struktureret til at rumme de hektiske liv arbejder pædagoger. Programmet kan være afsluttet i tre år, med kursusaktiviteter organiseret i trimester i løbet af de første to år. Klasser er planlagt torsdag aften, samt på flere lørdage hver trimester. Studerende deltager også i en intensiv sommer institut for tre på hinanden følgende år. Bemærkede lærde til stede sammen med University of Redlands fakultet på disse institutter.

Kandidater er i stand til:

 • Demonstrere forståelse af social retfærdighed diskurser gennem omfattende skriftlig syntese, overbevisende præsentationer, og informeret diskussion.
 • Påfør transformative lederskab praksis.
 • Analysere, hvordan retsafgørelser, politik og uddannelsesmæssige økonomisystemer fat pædagogiske retlige spørgsmål.
 • Effektivt fortaler for retfærdige menneskerettigheder til uden stemmeret gennem engageret lederskab praksis og aktivitet.
 • Kritisk analysere en række stipendium til dynamisk informere professionel praksis og anvendt forskning aktivitet.
 • Omfattende designe og implementere forespørgsel relevant for pædagogiske retfærdighed / principper.

Andre programmets funktioner kan nævnes:

 • Mentorer fra marken
 • Practicum seminarer byder førende pædagogiske praktikere
 • Konkurrencedygtige omkostninger
 • Overførsel af op til 6 postgraduat-enheder (med afdelingerne godkendelse)
 • Mulighed for at fuldføre Klasse II Administrativ Credential samtidigt
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
59,850 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date