Læs den officielle beskrivelse

Beskrivelse af kurset

En Doktor i Business Administration (DBA) er bredt anerkendt som en prestigefyldt kvalifikation som en professionel doktorgrad i Business og Management. Det betragtes som et af de højeste kvalifikationsniveauer i professionel ledelse. Vores kursus kombinerer undervisede moduler i avanceret management teori og praksis sammen med træning i de nødvendige metoder og teknikker til at gennemføre ph.d.-forskning i Business og Management. DBA'en tager typisk fire år at fuldføre deltid, men med mulighed for at øge varigheden af ​​arbejdet og livsforpligtelser vise sig udfordrende at balancere med dine studier. Når du har gennemført programmet, har du titlen 'Doctor'.

mål

Formålet med vores Doctor of Business Administration (DBA) er at hjælpe karriere fagfolk, der ønsker at forbedre, bidrage og transformere, hvordan de arbejder. Vores blandede, men mest online tilgang har til formål at hjælpe dig med at lære som du tjener og anvende din nye viden i din professionelle praksis, som du går videre gennem DBA.

mål

Formålet med programmet er at forbedre din faglige kapacitet, troværdighed og stående, og du vil bidrage til praksis gennem aktionsforskning. For at nå dette mål vil du også deltage i akademisk forskning, publicere papirer og bidrage til summen af ​​viden i dit valgte forskningsområde.

Adgangskrav

For adgang til det 4-årige DBA-program skal du have en MBA eller en tilsvarende kandidatgrad i et forretningsrelateret emne. Du skal også have mindst tre års erfaring i en ledende rolle i din organisation.

EU og internationale studerende

EU og internationale studerende, hvis førstegang ikke er engelsk, skal have en passende karakter / score i en godkendt eksamen på engelsk (som IELTS) akademisk), før de kan tilmelde sig et akademisk program. Du skal vise, at du har opnået I ELTS 7.0 (med ikke mindre end 6,0 ​​i et hvilket som helst element).

Direkte DBA-indgang til år 3

For at blive betragtet som direkte indgang til DBA-programmet skal du have en forskningsgrad (fx MSc, MPhil, MRes, PhD). Dette skal være i et forretningsmæssigt relateret felt.

Studerende skal indsende en kort forskningsoversigt i et område med forskningsrelateret ekspertise. Kun forskningsskitser, der matcher et tilgængeligt forskningsemne, vil blive overvejet, og eleverne skal angive forskningsemnet på deres forskningsoversigt. Dette behøver ikke at være et forskningsforslag, bare en oversigt over hvorfor denne forskning er vigtig og hvad dine forventede resultater.

Det er almindeligt, at et forskningsforslag er en del af ansøgningen. Din forskningsoversigt skal omhandle følgende områder:

  • Hvorfor vil du lave DBA? (Forklar hvordan DBA vil hjælpe dig med at forfølge dine karrieremål)
  • Hvilken relevant erhvervserfaring har du? (Beskriv den relevante arbejds- og karriereoplevelse, der er relevant for dit specifikke område, du ønsker at undersøge, fremhæve de opnåede færdigheder og erfaringer)
  • Indsend et forskningsforslag (Hvad foreslår du at undersøge - hvad er det område, du ønsker at studere, og de centrale forskningsspørgsmål du vil svare på? Er forskningsspørgsmålet, der repræsenterer det kløft eller den mulighed, du foreslår at adressere?)
  • Hvordan vil du foretage din forskning? (Hvordan samler dine data til afhandlingen. Skitsere hvordan du skal gå på at få data og eventuelle potentielle risici)
  • Bidrag (Er der noget nyt og nyt, som din forskning vil bidrage med?)

Hvem kan anvende

Du skal have en MBA eller en tilsvarende Master's kvalifikation i en forretningsrelateret disciplin. Dette kunne være en cand.merc., Cand.merc. Inden for erhvervslivet og har mindst fem års erhvervserfaring. Du skal også være ansat i den faglige kapacitet, som du foreslår at studere. Du kan også være selvstændig. Hvis du er ansat, skal du have den formelle aftale og det aktive samarbejde mellem den organisation, hvor DBA-studierne skal finde sted.

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk
Fransk
Arabic
Polere
Græsk
Senest opdateret August 5, 2018
This course is Online og campus kombineret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform