Læs den officielle beskrivelse

Dette fireårige deltidsdoktorprogram for erfarne fagfolk giver dig mulighed for at udføre dybtgående forskning, der vil have en reel indflydelse - enten i din egen organisation eller i hele din sektor eller i samfundet.

Doktorgrad i Business Administration er designet til at være fleksibel og skræddersyet til dig og dine ambitioner. Du kan organisere dit akademiske arbejde omkring din tidsplan - og sammensætte dit eget program for selvstudium, boligsessioner, akademiske konferencer og arrangementer.

Adgangskrav

Hvis en ph.d. i erhvervsøkonomi er det rigtige næste skridt for dig - vil vi gerne høre fra dig. Vi accepterer indlæggelser på et rullende grundlag - så vi anbefaler, at du starter ansøgningsprocessen så hurtigt som muligt, da ansøgningsprocessen er ret omfattende.
DBA studerende kan starte to gange om året : en gang i april og en gang i oktober.

For at blive accepteret på vores DBA program, har du brug for :

  • En mastergrad (belgisk) eller tilsvarende (udenlandsk institut) med æresbevisning ( at være bevis på bekræftede kopier af eksamensbeviser eller transkripsioner ). Støtteberettigelse vil blive kontrolleret med Ghent University / KU Leuven krav
  • Mindst 10 års ledelseserfaring , herunder en periode på executive level
  • At bevise den nødvendige intellektuelle kapacitet til at deltage i en ph.d.-rejse. En GMAT / GRE er påkrævet (undtagelser er mulige)
  • At bevis flydende på engelsk
  • At vise din motivation for et ph.d.-spor
  • At indsende en første forskningsidee, der passer til vores forskningsekspertise

Når du har bestået alle dine ph.d.-opgaver og nå udgangen af ​​din doktorgrad, får du:

  • Et certifikat inden for forskning i ledelse fra Vlerick Business School .
  • En fælles ph.d. grad fra fakultetet for økonomi og erhvervsliv på ghent universitet og fra fakultetet for økonomi og erhvervsliv på ku leuven. Ph.D. tildeles efter afslutningen af forskningen og et vellykket forsvar af doktorsafhandlingen.

Hvorfor vores DBA program?

Vlerick Business School , Gent University og KU Leuven har slået sig sammen for at skabe et unikt fælles doktorgradsprogram for erfarne fagfolk.

En triple-akkrediteret, international business school , Vlerick samler den akademiske ekspertise, strenge forskningsmetode og robust forretningskompetence, du har brug for at lykkes.

Det Økonomiske og Bedriftsøkonomiske Fakultet, en del af Ghent Universitet - en toprangeret institution over hele verden og en af ​​de største universiteter i Belgien - har opbygget et stærkt videnskabeligt omdømme og anerkendes som en international topspiller inden for forskning .

Forskning på det EQUIS-akkrediterede fakultet for økonomi og erhvervsliv på KU Leuven - også et af de bedste universiteter over hele verden - har en lang historie med et stort antal top internationale refereed-faglige tidsskriftartikler og fokus på høj politisk relevans og / eller synlighed i virksomhedernes verden og regeringen.

Vi er også medlem af Executive DBA Council, der deltager i 45 DBA-programmer på tværs af 14 lande, der løbende arbejder for at forny sig inden for ledende ph.d.-uddannelse, aktionsforskning og engageret ledelse.

Du vil deltage i et forskelligartet samfund af internationale lærde og fagfolk fra brancher over hele verden - hvilket giver dig masser af muligheder for at oprette forbindelser og fremme din forskning.

Når du udfører din forskning med os, kommer du ind i vores store akademiske og forretningsmæssige netværk - og deltage i vores førende forsknings- og forretningsarrangementer. Og selvfølgelig har du viden og support fra vores ekspertfakultet lige ved hånden - som alle har stærk akademisk baggrund. Få mere at vide om vores fakultet på Vlerick , Gent Universitet og KU Leuven.

Som deltager i DBA-programmet bliver du medlem af vores store netværk, Vlerick Alumni . Dette giver dig en uvurderlig mulighed for at forbinde tusindvis af kandidater i alle brancher og brancher i mere end 100 lande.

Graduation

Efter vellykket gennemførelse af læringsfasen i DBA-programmet vil der blive ydet et "Certificate in management research" fra Vlerick Business School . Deltagere, der afslutter deres ph.d.-forskning og forsvarer deres speciale, vil blive tildelt en fælles ph.d. grad fra Ghent Universitet, Økonomi- og erhvervsøkonomiske fakultet og fra KU Leuven, Fakultet for Økonomi og Erhverv. Find ud af hvad gradueringskravene er.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret December 17, 2018
This course is Online og campus kombineret
Start Date
Sep. 2019
Okt 2019
Duration
4 år
Deltid
Price
60,000 EUR
Hvis du har brug for mere tid til at færdiggøre din kvalifikation, er hvert yderligere år € 6.500.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Apr. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Apr. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Apr. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date