Doktorgrad i Erhvervsøkonomi

School of Business London

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktorgrad i Erhvervsøkonomi

School of Business London

Doktorgrad i Erhvervsøkonomi

DBA-program er blevet skabt for ledere i bredere grad for professionelle medarbejdere på højt niveau, og leder dig til at påbegynde karriere som anvendte forskere, konsulenter og ledende virksomheders roller. Doktor i Business Administration / DBA fast track program giver en fremragende mulighed for ansøgere med Qualifi niveau 8 Diploma i strategisk ledelse og lederskab kvalifikation for at få en yderligere højere universitetskvalifikation for at forbedre deres karrieremuligheder. Dette program anerkendes som et svar til en ph.d. i erhvervsøkonomi . DBA kandidater kan specialisere sig inden for områder som ledelsesvidenskab, teknologiledelse, organisatorisk adfærd, coaching / mentoring, økonomi eller finansiering eller andre praktiske felter. DBA er et program der kan vise kompatibilitet med kravene i den moderne erhvervsliv. På dette niveau kan elever, der er udstyret med den fulde viden, klare sig selv med nye teorier, styre et stort hold og undervise unge fagfolk om, hvordan man kan forbedre deres opgaver. Denne metode til uddannelse uddanner kandidatvirksomheden mod en baggrund af kulturelle forskelle som manifesteret i verdensbranchen.

Når den studerende opnår kvalifikationsniveau-8-diplom i strategisk ledelses- og ledelsesprogram med SBL, overføres den studerende til det åbne universitet i Schweiz for DBA Top Up gennem det tildelende organ QUALIFI, da de opretholder en direkte artikulationsaftale med Open University af Schweiz for DBA Top Up.

Besøg linket for flere detaljer http://qualifi.net/dba-top-up-faqs/ .

Nøglefordele

 • Udvikle og praktisere innovative forskningsmetoder.
 • Tjen den højeste kvalitet af uddannelse.
 • Opnå ekspertisen til at offentliggøre i peer-reviewed tidsskrifter.
 • Bliv en succesfuld ph.d.-forsker og pædagog.
 • Forbered dig på at få indflydelse på politik og praksis.
 • Lær strategier for at lette mere effektive og tilpasningsfulde organisationer, der skaber positive ændringer.
 • Bliv en mere innovativ leder inden for dit område.

DBA - Tildelende organer

Efter afslutningen af ​​afhandlingen vil de studerende modtage en DBA i fællesskab tildelt af:

 • Open University of Switzerland
 • University of DąbrowaGórnicza
 • Taras National University

Det åbne universitet i Schweiz er anerkendt og akkrediteret af Det Europæiske Råd for Leading Business Schools (ECLBS), certificeret af den schweiziske EduQua-det schweiziske nationale kvalitetsmærke til uddannelse, Det Europæiske Råd for Fjernundervisning (EUCDL) og Premier Accredited University af Akkreditering Service for International Colleges

Universitetet i DąbrowaGórnicza 'er et stats anerkendt universitet, der ligger i DąbrowaGórniczain, Polen. Universitetet udmærker sig i rangordningen af ​​de bedste universiteter i flere år.

Taras Shevchenko University er et statsuniversitet. Officielt anerkendt og placeret i hovedstaden i Ukraine. KNU er placeret inden for top 500 universiteter i verden grundlagt i 1834.

Adgangskriterier

Følgende kvalifikationer er tilladt at få direkte adgang til speciale niveau:

 • Qualifi Level 8 Diplom i Strategisk Ledelse og Ledelse (601/5362/3).

Optagelsesperiode

Du kan til enhver tid ansøge som indtag er tilgængelige hver måned.

Ansøgningsprocedure

For studerende, der allerede har gennemført et Qualifi Level 8 Diploma på et akkrediteret Qualifi Center, vil centret hjælpe med ansøgningen. Studerende kan også søge gennem deres akkrediterede center direkte til Qualifi.

Om Qualifi

QUALIFI, anerkendt af Ofqual awarding organisation har samlet et ry for at opretholde betydelige kvalifikationer inden for en bred vifte af job roller og industrier, der omfatter ledelse, gæstfrihed

Kvalifikationsstruktur

Ansøgere har ret til at fuldføre DBA inden for 1 år efter registrering. Fast Track Scheme består af at udføre en afhandling inden for de regler og regler, der er fastsat ved universitetets akkrediteringskrav.

Specialeopgave

Under denne proces vil den studerende være bekendt med de teoretiske og praktiske grundlag for akademisk forskning ved at formulere hypoteser, forskningsspørgsmål og deres analyser og implementering, udvide forretningsteori og terminologi samt øge kommunikationsevner og forstå etiske standarder for videnskabelig forskning. Den teoretiske og praktiske viden, der indsamles i løbet af forskningsprocessen, forstærket ved erhvervelsen af ​​kerneuddannelsesresultater, vil give en høj værdi til professionel arbejdsindsats og akademisk relaterede færdigheder og evner, der garanterer evnen til at håndtere erhvervsspørgsmål videnskabeligt.

Ordtalet, der kræves for en enkelt doktorgrad, skal være mellem 5000 og 8000 ord for hver 10 studiepoints (for 120 Credits betyder afhandlingen skal være 60.000 - 96.000 ord). Men hvis eleverne (op til tre) ønsker at lave et fælles projekt, skal ordtællingen være fra 7000 til 11000 ord. Standarden fulgt til afhandlingen vil være identisk med Harvards referencestil. Der er adskillige dokumenter til den vejledende / studerende, der skal studere, gives til dem, fx (afhandlingens modulstruktur, etiske spørgsmål, hvordan man skriver doktorgradsopgave, specialeafhandling, informeret samtykkeform, afhandlingsformular, Harvard Reference System etc.).

Kvalifikationsstruktur

Ansøgere har ret til at fuldføre DBA inden for 1 år efter registrering. Fast Track Scheme består af at udføre en afhandling inden for de regler og regler, der er fastsat ved universitetets akkrediteringskrav.

vurderingerne

 • Tidsbegrænset scenario-baseret opgave
 • Ingen undersøgelser.

Student Support System

Eleverne vil blive tildelt en personlig tutor for afhandlingen, som vil tilbyde støtte gennem hele processen.

Invitation til University Graduation

Ja, det er en mulighed, men på den studerendes bekostning.

Gebyrer og finansiering

For at vide om kursusgebyret, bedes du kontakte os på admission@sbusinesslondon.com

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret March 20, 2018
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen