Læs den officielle beskrivelse

Vores akademiske program, der blev godkendt ved resolution 19693 af 28. september 2017, har til formål at uddanne forskere med solid teoretisk og metodologisk viden til at fortolke de kommunikative problemer i den nuværende sociale sammenhæng. Vores program er beregnet til universitetsprofessorer og forskere fra forskellige fagområder, hovedsageligt samfunds- og humanvidenskab, med det formål at forbedre deres forståelse af nye og avancerede forskningsteknikker, ideer og tilgange relateret til kommunikationsområdet.

Programmet lægger vægt på undersøgelsen af transformationerne af det kommunikative miljø som et produkt af teknologisk udvikling.

Forskningslinje

Kommunikation i organisationer

Analyser de modeller, dynamik, logik, processer og kommunikationsudfordringer, som kommercielle offentlige, private, civile, solidariske og virtuelle organisationer på lokalt, regionalt og internationalt plan efter det kommunikationsøkosystem, der er oprettet i de seneste år, og hvor interessegrupper, offentlige og borgere deltager aktivt.

Journalistik, kultur

Undersøg cirkulationsformer for journalistiske meddelelser samt de sociale og kulturelle transformationer, de producerer. Ligeledes vil denne linje også adressere ændringerne i rutinerne for meddelelsesproduktion og i modtagelsesområderne.

Sprog, fortællinger

Undersøg de forskellige kommunikative meddelelser for at finde mønstre, æstetik og de identiteter, de definerer, ud over deres fortolkning af publikum, kritikere, eksperter og kunstnere.

Kommunikation, medier

Analyser de socio-politiske ændringer i den nuværende kontekst fra de muligheder, som medieøkosystemet tilbyder, når man bygger den offentlige arena.

Kommunikationsteorier

Forhør og debat om de teoretiske begreber formuleret på kommunikation om dens forskellige og tætte dimensioner: offentlige, politiske, audiovisuelle og organisatoriske.

Curriculum

112502_Curriculum.png

Undervisning og andre omkostninger

  • Registrering: $ 145.000 COP / 41 USD ca.
  • Undervisning i colombianske pesos (COP): $ 104.145.000. Omtrentlig beløb i amerikanske dollars: 32.543 USD

* Alle beløb i dollar er omtrentlige værdier. Beløbet beregnes efter dagens valutakurs.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret March 21, 2019
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 år
Deltid
Price
104,145,000 COP
Deadline
Juni 15, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Juli 31, 2023
Ansøgningsfrist
Juni 15, 2019

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Juni 15, 2019
End Date
Juli 31, 2023

Conozca el nuevo Doctorado en Comunicación