Doktorgrad i bioteknologi (DBT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktorgrad i bioteknologi (DBT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Ph.d. i bioteknologi sigter mod at:

 • At uddanne videnskabelige forskere, der er i stand til at producere nyskabende viden til at etablere banebrydende teknologier, der er relevante for bioteknologisektoren, med særlig vægt på fødevare- og lægemiddelområderne og biovidenskaberne.
 • Togleder eller samarbejdspartnere inden for de nævnte forskningsområder inden for nationale og internationale forskergrupper.


Programmet søger især at uddanne forskere:

 • Uafhængig med færdigheder, viden og færdigheder til at identificere muligheder, udvikle og rette relevante og relevante forskningsprojekter til den bioteknologiske udvikling i Mexico.
 • Anerkendt for dets evne til at skabe viden og fremme teknologiske løsninger inden for bioteknologiområdet for forskningscentre, sektorerne: produktive, uddannelsesmæssige, akademiske og sociale i landet.
 • Kan knytte sammen med den produktive sektor, således at forskningsfrugter oversættes til forbedrede teknologier, processer og produkter, som driver udviklingen af ​​landet.
 • Kunne skabe, formidle og formidle viden på en etisk måde med høj ansvarsfølelse og social engagement.

fordel

lærere

Program undervist af professorer med doktorgrad og faglig erfaring fra School of Engineering og Videnskab af Tecnológico de Monterrey.

akkrediteringer

Dette program har akkrediteringer og anerkendelser fra nationale og internationale institutioner som:

 • Program godkendt af National Graduate Quality Register (PNPC) af CONACYT.
 • Kommissionen for Universiteterne for Foreningen af ​​Skoler og Universiteter i Syd for De Forenede Stater (SACS).
 • Tecnológico de Monterrey er akkrediteret af Kommissionen for Universiteterne i Foreningen af ​​Skoler og Universiteter i Syd for USA for at give faglige grader og akademiske grader af kandidater og doktorgrader. Kontakt College Commission på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, eller ring (1) 404-679-4500 (1) 404-679-4500, for spørgsmål om Tecnológico de Monterrey akkreditering.
 • National Postgraduate Program in Quality (PNPC) af National Council for Science and Technology (CONACyT).
 • Anerkendelse af officiel gyldighed af sekretariatet for offentlig uddannelse i Mexico.

Uddannelsesmodel

Den aktive deltagelse af elever i deres faglige og personlige uddannelse fremmes gennem individuel og samarbejdsmæssig læring. Denne model giver også den studerende mulighed for at opbygge deres viden med vejledning fra faglærere på deres faglige område og i undervisningen.

Jeg leder til

Doktorgrad i bioteknologi tager sigte på:

 • Kandidater fra programmer relateret til de kemiske-biologiske videnskaber, såsom biokemikere, kemikere, biologer, læger og ingeniører inden for bioteknologi, agronomi, mad, kemi og apotek

Kandidaten skal have:

 • Fremragende akademisk baggrund, kommando på et andet sprog (engelsk), og har et kald som forsker inden for et hvilket som helst af de fagområder, der fremmes af ph.d.-uddannelsen.
 • Fuldtids tilgængelighed til at deltage i programmet, skriftlig og mundtlig kommunikation færdigheder i spansk og engelsk, interesse og forskning færdigheder.
 • Kapacitet af skriftlig og mundtlig kommunikation, interesse i udvikling af forskningsarbejde og fuld dedikation til et kombineret læringsarbejde i klasseværelset og laboratoriet.

Kandidater fra Doktorgrad i Bioteknologi er videnskabsmænd, der er i stand til at producere nyskabende biologisk viden til at etablere banebrydende teknologier, der er relevante for fødevare- og lægesektoren, samt at forstå grundlæggende fænomener inden for biovidenskab. I nationale og internationale forskergrupper har de potentiale til at fungere som ledere eller samarbejdspartnere på områder som: nutraceuticals, biofarmaceutiske produkter, bioinformatik, bioprocesser, cancer, kardiovaskulær videnskab, stamcellebiologi, biomedicinske enheder, biofysik, immunologi og metabolisme blandt andre.

Resultaterne af deres opdagelser skal være arbitreret for at blive offentliggjort i kongresser, artikler, indekserede tidsskrifter eller patenter. Denne overførsel af viden samt alle dine faglige resultater skal følge de lovmæssige, etiske og officielle standarder.

Uddannelsen af ​​dette program vil kunne:

 • Forstå anvendelsen af ​​grundvidenskab og forskningsmetoder inden for cellebiologi, fysiologi, biokemi og bioprocesseknik.
 • Brug forskningsfærdigheder, herunder translationel forskning, kritisk tænkning, laboratoriesikkerhedspraksis og eksperimentel planlægning.
 • Design eksperimenter, fra identifikation af problemer til fortolkning af resultater.
 • Analyser resultater og data kritisk med avancerede statistiske værktøjer, såsom bioinformatik og datalagring og -administration.
 • Kommunikere effektivt mundtligt og skriftligt med kolleger: mentorer, forskere, samfund og sponsorer.
 • Tag beslutninger med videnskabelige kriterier og med kritisk tænkning i deres praksis som forsker i henhold til lovbestemmelser, etik og officielle regeringsbestemmelser.

forskningsområder

De tre generationslinjer og anvendelse af viden (LGAC) blev defineret i henhold til udviklingen af ​​det akademiske program og til uddannelsesbehovet hos forskere på nationalt og internationalt plan. Disse tre linjer er:

 1. Fødevarebioteknologi og nutrigenomics,
 2. Bioprocess engineering3) Farmaceutisk og medicinsk bioteknologi.


I øjeblikket er det generelle mål for programmet, at kandidater fra Doktorgrad i Bioteknologi er uddannet som videnskabsmænd, der er i stand til at producere nyskabende viden til at etablere banebrydende teknologier, der er relevante for bioteknologisektoren, med særlig vægt på fødevarer, farmaceutiske produkter, bioprocesser og ingeniørvirksomhed. biovidenskab. Hvad er i overensstemmelse med det forskningsarbejde, der udvikles i de nævnte linjer. Derudover fremmer de strategiske tilgangsforskningsgrupper (GIEE), der er knyttet til det akademiske program, udviklingen af ​​forskningsemner i de ovennævnte tre linjer.

Akademisk produktivitet

Resultaterne af det forskningsprojekt, som den studerende udvikler gennem hele programmet, præsenteres på nationale og internationale kongresser. På samme måde er denne viden indført i videnskabelige artikler, der offentliggøres i indekserede videnskabelige tidsskrifter, patentansøgninger og andre videnskabelige produkter. Det gennemsnitlige antal artikler, der udgives af de studerende på programmet på tidspunktet for eksamen er større end 2,5 artikler pr. Studerende. I de sidste 6 år er gennemsnittet af indekserede videnskabelige artikler, der årligt offentliggøres af professorerne i Basic Academic Nucleus, større end 3 artikler pr. Professor.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk


Sidst opdateret October 6, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 - 5 år
Fuldtid
Price
Pris
37,300 MXN
Information
Deadline
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Aug. 2019
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen