Doktorgrad innovation inden for fødevaresikkerhed og teknologier
Universidade Santiago de Compostela
Nøgleinformation
Campus placering
Santiago de Compostela, Spanien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish, Galicisk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 200 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Globaliseringen af økonomien og fødevaremarkedet gør teknologi og fødevaresikkerhed til et spørgsmål af almen interesse påvirket af adskillige faktorer. Den effektive beskyttelse af retten til fødevaresikkerhed kræver en omfattende tilgang, der tager højde for de risici, der er forbundet med mad fra gård til bord, og som overvejer alle mulige perspektiver. Derudover tager det på en meget særlig måde hensyn til den voksende betydning af ernæringsmæssige risici i betragtning af den foruroligende forekomst af fedme i dag og især hos børn og unge.
Globaliseringen af kommerciel udveksling og vandrende bevægelser, ændringer i præferencer for madforbrug og ernæring hos spanske borgere skaber også nye problemer. Ernæring, teknologi og fødevaresikkerhed udgør en hel kultur, der ikke kun ligger i viden om mad, dets teknologi og dens analytiske bestemmelser, men også kræver en bredere vision om, hvad en sikker og sund kost betyder. Alle disse aspekter og de opdagede uddannelseskrav berettiger undervisningen i et doktorgradsprogram, der behandler dette spørgsmål på en bestemt måde. Det er beregnet til at træne kandidater med fremragende akademisk forberedelse, som gør det muligt for dem at være lærere og forskere af høj kvalitet inden for rammerne af teknologi og fødevaresikkerhed i bredeste forstand, udvikle deres egen industri eller samarbejde om innovation og udvikling inden for områder relateret til mad og / eller fødevarevirksomheder. . Titlen som læge er kimen til de nye generationer af forskere i offentlige og private forskningsorganisationer, R + D + I-afdelinger i virksomheder, laboratorier, officielle kontrolcentre og, hvor det er relevant, af fremtidige universitetsprofessorer inden for ernæring, bromatologi og fødevareteknologi.
forskningsområder
- Materialer i kontakt med fødevarer og fødevarekvalitet
- Nye teknologier inden for fødevareanalyse og -forarbejdning
- Nye metoder til fødevarekontrol
Galleri
Ideelle studerende
Studerende, der har en mastergrad i innovation i fødevaresikkerhed og teknologi, der tilbydes af USC, samt studerende med DEA-graden opnået gennem de tidligere programmer, der blev omdannet til dette doktorgradsprogram: Mad: Ernæringsværdi, teknologi og fødevaresikkerhed ved USC eller i fødevarevidenskab og teknik.
Ved andre profiler end de angivne vil Akademisk Udvalg vurdere hver sag individuelt. Muligheden for at kræve specifikke uddannelseskomplementer vil blive overvejet.
For andre profiler, der ikke har afsluttet en kandidatgrad, kræves der en tilsvarende uddannelse i forskningspoint, som mindst svarer til kandidatuddannelsen og direkte adgang, som vil være på 9 ECTS.
Indlæggelser
Læreplan
uddannelsesaktiviteter
- Deltagelse i konferencer, seminarer og kurser relateret til forskningslinjerne E2051A01
- Formidling af forskningsresultater E2051A02
- Mobilitet E2051A03
Træning supplerer
- Introduktion til forskning E2051F01
- Styring af forskningsudstyr og software E2051F02
- Håndtering og opbevaring af elektroniske tidsskrifter og informationsdatabaser E2051F03
Programresultat
Effektiv beskyttelse af retten til fødevaresikkerhed kræver en omfattende tilgang, der tager højde for risici forbundet med fødevarer fra jord til bord og overvejer alle mulige perspektiver.