Read the Official Description

Doktorsprogrammet i erhvervsstudier undersøger dybtgående disciplinens nøgleforsknings- spørgsmål, udvikling og samfundsmæssige betydning. Ph.d.-uddannelsen forbereder eleverne til højtstående uafhængige forskningsarbejde. Studier i ph.d.-uddannelsen består af generelle studier og metoder, primære fagstudier, valgfrie studier og doktorsafhandling. Studerende forventes at uddanne sig fra programmet som doktorer for videnskab i erhvervsliv på fire år.

Der er ni forskningsgrupper, der opererer i Det Erhvervsøkonomiske Fakultet. Studerende, der driver ph.d.-uddannelsen i erhvervsstudier, er forbundet med forskningsgruppernes arbejde for at muliggøre mere interessante forskningsemner, gruppearbejdstræning og et mere intensivt og forskelligt tilsynsprogram. Ph.d.-programmet samarbejder tæt med nationale graduate schools (KATAJA, KAVA og OMY). Samarbejdet gør det muligt for ph.d.-studerende at deltage i arrangementer arrangeret af kandidatskoler og til at organisere nationale og internationale kurser og seminarer. Doktorsstuderende kan også drage fordel af kontaktnetværk fra andre forskningsgrupper i form af virksomhedssamarbejde. Ph.d.-studier inden for erhvervslivet omfatter normalt også en udvekslingsperiode med et partneruniversitet i udlandet.

Medlemmerne af bestyrelsen for ph.d.-uddannelsen er professor Jorma Larimo, professor Sami Vähämaa og lektor Niina Koivunen. Ph.d.-programmet ledes af professor Jorma Larimo.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Vaasa »

Last updated November 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
Okt. 31, 2019
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Okt. 31, 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
Okt. 31, 2019
End Date