Doktorgradsprogram i Business Studies

Generelt

Program beskrivelse

115568_yhnjdj.JPG

Doktorgradsprogrammet i erhvervsstudier undersøger dybtgående disciplinens centrale forskningsspørgsmål, udvikling og samfundsmæssige betydning. Ph.d.-programmet forbereder de studerende til uafhængigt forskningsarbejde på højt niveau. Studier i doktoruddannelsen består af generelle studier og metoder, primære fagundersøgelser, valgfri studier og doktorafhandlingen. Det forventes, at studerende skal eksamineres fra programmet som doktorer for videnskab i erhvervsstudier om fire år.

Der er ni forskningsgrupper, der arbejder på Fakultet for Erhvervsstudier. Studerende, der gennemfører doktorgradsprogrammet i erhvervsstudier, er forbundet med forskningsgruppernes arbejde for at muliggøre mere interessante forskningsemner, gruppearbejdeuddannelse og et mere intensivt og mangfoldigt vejledende program. Doktorgradsprogrammet samarbejder tæt med nationale kandidatskoler (KATAJA, KAVA og OMY). Samarbejdet gør det muligt for ph.d.-studerende at deltage i arrangementer arrangeret af forskerskoler og til at organisere nationale og internationale kurser og seminarer. Doktorgradsstuderende kan også drage fordel af kontaktnetværk fra andre forskningsgrupper i form af virksomhedssamarbejde. Doktorgradsstudier inden for erhvervsområdet inkluderer normalt også en udvekslingsperiode med et partneruniversitet i udlandet.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor.

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor. Minimer