Doktorsuddannelse i teknisk videnskab

University of Vaasa

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktorsuddannelse i teknisk videnskab

University of Vaasa

Energi, ledelse og økonomi er de centrale fokusområder for forskning i ph.d.-uddannelsen i tekniske fag. Doktorgradsprogrammet dækker alle forskningsområder inden for Teknologi og Innovation på University of Vaasa . Ph.d.-uddannelsen producerer læger of science in technology (ph.d.), doktorer for videnskab i erhvervsøkonomi (ph.d.) og doktorer i filosofi. Ph.d.-uddannelsens mål er at uddanne højt kalibereksperter, der er i stand til selvstændigt forskningsarbejde til serviceindustrien, det økonomiske liv, universitetsverdenen og andre organisationer.

Ph.d.-programmet gennemfører grundforskning og arbejdsorienteret anvendt forskning. Anvendelse af kendte metoder og værktøjer ved udvikling af nye løsninger til problemer relateret til teknologi og økonomi er centrale elementer i programmerne. Programmet er tværfagligt og dækker alle dele af teknologisk udvikling fra nye tekniske innovationer og løsninger til produktudvikling. Programmet tilbyder også teknologisk videnskabelig, metodisk og beregningsgrundlag til løsning af problemer inden for teknologisk videnskab og de matematiske og statistiske modeller af økonomiske fænomener.

Studier i ph.d.-uddannelsen består af generelle studier, forskningsområdestudier og undersøgelser, der støtter forskningsområdet. Den vigtigste del af programmet er doktorsafhandlingen, som understøttes af yderligere videnskabelige undersøgelser, graduate school kurser og seminarer. Doktorgradsuddannelsen i Tekniske Fakulteter tilbyder ph.d.-studier inden for automation, energi, elektricitet, data og telekommunikationsteknologi samt industriel teknik, økonomisk matematik, statistik og matematik.

Forskning foregår i forskningsgrupper. Projekter ledes af forskergrupper i samarbejde med industrivirksomheder og forskellige nationale og internationale universiteter og forskningsinstitutter.

Skolen er en del af det nationale doktorgradsprogram for el-energiteknik (DPEEE), energieffektivitet og systemer (EEA) og informationsteknologi (INFORTE.FI) samt det finske ph.d.-program i stokastik og statistik (FGSS) og doktorgradsprogrammet af Graduate School of Logistics og Supply Chain Management (L

Institut for Industriel Ledelse Institut for Elektroteknik og Automatisering, Institut for Datalogi og Institut for Matematik og Statistik er ansvarlig for indholdet af ph.d.-uddannelsen.

Ph.d.-programmet ledes af professor Seppo Hassi.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 7, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Apr. 30, 2019
Locations
Finland - Vaasa
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Apr. 30, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2020
Ansøgningsfrist Okt. 31, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Vaasa
Ansøgningsfrist Apr. 30, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2020
Finland - Vaasa
Ansøgningsfrist Okt. 31, 2019
Slutdato Kontakt skolen