Read the Official Description

Energi, ledelse og økonomi er de centrale fokusområder for forskning i ph.d.-uddannelsen i tekniske fag. Doktorgradsprogrammet dækker alle forskningsområder inden for Teknologi og Innovation på University of Vaasa . Ph.d.-uddannelsen producerer læger of science in technology (ph.d.), doktorer for videnskab i erhvervsøkonomi (ph.d.) og doktorer i filosofi. Ph.d.-uddannelsens mål er at uddanne højt kalibereksperter, der er i stand til selvstændigt forskningsarbejde til serviceindustrien, det økonomiske liv, universitetsverdenen og andre organisationer.

Ph.d.-programmet gennemfører grundforskning og arbejdsorienteret anvendt forskning. Anvendelse af kendte metoder og værktøjer ved udvikling af nye løsninger til problemer relateret til teknologi og økonomi er centrale elementer i programmerne. Programmet er tværfagligt og dækker alle dele af teknologisk udvikling fra nye tekniske innovationer og løsninger til produktudvikling. Programmet tilbyder også teknologisk videnskabelig, metodisk og beregningsgrundlag til løsning af problemer inden for teknologisk videnskab og de matematiske og statistiske modeller af økonomiske fænomener.

Studier i ph.d.-uddannelsen består af generelle studier, forskningsområdestudier og undersøgelser, der støtter forskningsområdet. Den vigtigste del af programmet er doktorsafhandlingen, som understøttes af yderligere videnskabelige undersøgelser, graduate school kurser og seminarer. Doktorgradsuddannelsen i Tekniske Fakulteter tilbyder ph.d.-studier inden for automation, energi, elektricitet, data og telekommunikationsteknologi samt industriel teknik, økonomisk matematik, statistik og matematik.

Forskning foregår i forskningsgrupper. Projekter ledes af forskergrupper i samarbejde med industrivirksomheder og forskellige nationale og internationale universiteter og forskningsinstitutter.

Skolen er en del af det nationale doktorgradsprogram for el-energiteknik (DPEEE), energieffektivitet og systemer (EEA) og informationsteknologi (INFORTE.FI) samt det finske ph.d.-program i stokastik og statistik (FGSS) og doktorgradsprogrammet af Graduate School of Logistics og Supply Chain Management (L

Institut for Industriel Ledelse Institut for Elektroteknik og Automatisering, Institut for Datalogi og Institut for Matematik og Statistik er ansvarlig for indholdet af ph.d.-uddannelsen.

Ph.d.-programmet ledes af professor Seppo Hassi.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Vaasa »

Last updated November 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Apr. 30, 2019
Okt. 31, 2019
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Apr. 30, 2019
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Okt. 31, 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Apr. 30, 2019
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
Okt. 31, 2019
End Date