Doktorsuddannelse i teknisk videnskab

Generelt

Program beskrivelse

115565_2123.JPG

Energi, styring og finansiering er de centrale fokusområder inden for forskning i doktorgradsuddannelsen I tekniske videnskaber. Ph.d.-programmet udfører grundlæggende forskning og arbejdsorienteret anvendt forskning. Anvendelse af kendte metoder og værktøjer, mens der udvikles nye løsninger til problemer relateret til teknologiområdet og økonomien er centrale elementer i programmerne. Programmet er tværfagligt og dækker enhver del af teknologiudviklingen fra nye tekniske innovationer og løsninger til produktudvikling. Programmet tilbyder også teknologisk videnskabelig viden, metodiske og beregningsmæssige fundamenter til løsning af problemer inden for teknologisk videnskab og de matematiske og statistiske modeller for økonomiske fænomener.

Undersøgelser i ph.d.-programmet består af generelle undersøgelser, forskningsområdeundersøgelser og studier, der understøtter forskningsområdet. Den vigtigste del af programmet er doktorafhandlingen, der understøttes af yderligere videnskabelige studier, kandidatskolekurser og seminarer. Doktorgradsprogrammet i tekniske videnskaber tilbyder doktorgradsstudier inden for forskning inden for automatisering, energi, elektricitet, data- og telekommunikationsteknologi samt industrielt ingeniørarbejde, forretningsmatematik, statistik og matematik.

Forskning foregår i forskningsgrupper. Projekter ledes af forskergrupper i samarbejde med industrivirksomheder og forskellige nationale og internationale universiteter og forskningsinstitutter.

Skolen er en del af det nationale doktorandsprogram for elektrisk energiteknik (DPEEE), energieffektivitet og systemer (EES) og informationsteknologi (INFORTE.FI) samt det finske doktorgradsprogram i stokastik og statistik (FGSS) og doktorgradsuddannelsen fra Graduate School of Logistics and Supply Chain Management (L & SCM).

Institut for Industriel Ledelse Institut for Elektroteknik og Automatisering, Institut for Datalogi og Institut for Matematik og Statistik er ansvarlig for indholdet af ph.d.-uddannelsen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor.

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor. Minimer