Dr.phil (phd) i økonomi

International Business School – Budapest

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Dr.phil (phd) i økonomi

International Business School – Budapest

Kursus oversigt

Dr.phil studerende gennemføre overvåget, men uafhængig forskning, ved afslutningen af ​​hvilken de indsende en afhandling på højst 100.000 ord med resultaterne af denne forskning. Denne afhandling skal vise fortrolighed med, og en forståelse af emnet, dens vigtigste kilder og myndigheder. Det skal vise kritiske diskrimination og en sans for proportioner at evaluere beviser og domme andre. En dr.phil afhandling skal legemliggøre et originalt bidrag til viden om økonomi, enten ved opdagelsen af ​​ny viden, eller ved udnyttelse af en ny og uafhængig kritisk.

Ansøgning

Hvis du ønsker at anvende, skal du udfylde vores online elektroniske ansøgningsskema og upload dit kandidat- eller bacheloruddannelse med officiel engelsk oversættelse, dit pas kopi og engelsk certifikat (hvis du har en). Du kan kontakte os din planlagte forskningsemne at info@ibs-b.hu~~V kort efter online-ansøgning.

Entré er hele året rundt. Ansøgning, Skype interview og engelsk test er gratis.

adgangskrav • første eller anden klasse, øverste division grad eller betydelig erhvervserfaring. En kandidatuddannelse foretrækkes, • tilstrækkelige engelskkundskaber og faglig viden, at IBS Research Officer kontrol med en orientering interview via Skype efter online-ansøgning. Interviewet er efterfulgt af IBS engelske sprogtest (du kan undtages fra testen med en tilstrækkelig score på IELTS, TOEFL, Cambridge eller Pearson), • efter en succesfuld Skype interview og engelsk test studerende skal indsende hans / hendes plan via e-mail . Hvis planen godkendes, vil studerende fortsætte med betaling overførsel af det første års gebyr og vil have et ansigt-til-ansigt konsultation på hans / hendes plan med den tilsynsførende.

Først alle studerende er registreret som MPhil studerende og i slutningen af ​​det første år, hvor deres forskning forslag vurderes beslutningen er truffet om omdannelse til dr.phil.

undervisningsmetoder

Kandidater tilbringer en betydelig del af deres studier foretager overvåget forskning, i slutningen af, de forelægger en afhandling indeholdende resultaterne af denne forskning. Denne afhandling skal vise fortrolighed med, og en forståelse af emnet, dens vigtigste kilder og myndigheder. Det skal vise kritiske diskrimination og en sans for proportioner at evaluere beviser og domme andre. Emnet bør behandles på en kompetent og videnskabelig måde.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
6,200 EUR
Information
Deadline
Locations
Ungarn - Budapest
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Ungarn - Budapest
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen