Læs den officielle beskrivelse

The Doctor of Philosophy (ph.d.), skal være betydelige original forskning. I løbet af graden kandidaten vil videreudvikle deres specialviden og har dyb metodisk kapacitet. Afhængigt af fagområde, graden kulminerer i en 80.000-ord afhandling. En dr.phil er en internationalt anerkendt forskning grad, og er en vej til en akademisk eller forskerkarriere.

Hvert fakultet tilbyder en Doctor of Philosophy grad.

BOND BUSINESS SCHOOL

ADGANGSKRAV
Ansøgere kræver et minimum første eller øvre anden klasse bachelor Honours (svarende til mindst en kvotient på 80%), Masters (Honours) grad, Masters af Research grad, og / eller tilsvarende demonstration af forskningskapacitet.

Masters kursusaktiviteter grader normalt ikke opfylder faglige krav til direkte at indgå i ph.d.-programmet dog en udfyldt afhandling komponent kan overvejes. Ph.d.-studerende, kan indføres som kun fuld tid og forventes at studere på campus i hele deres kandidatur.

PROGRAM BESKRIVELSE
The Doctor of Philosophy udvikler uafhængige forskning færdigheder og evnen til at relatere en specifik forskning emne til en bred ramme af viden. Programmet lægger stor vægt på uafhængig undersøgelse, en grundig forståelse af domænespecifik viden, kompetence i forskningsmetoder og evnen til at kommunikere forskningsresultater.

PROGRAM STRUKTUR
Ph.d.-studerende kan være nødvendigt at fuldføre tre metodik forskning emner, herunder kvalitativ og kvantitativ analyse, i det første år af kandidatur. En bekræftelse af kandidatur proces sker ved udgangen af ​​det første år af indskrivningen til at vurdere fremskridt og egnethed til at fortsætte i den grad.

Afhandlingen bør være en vigtig, væsentligt original, teoretisk eller empirisk undersøgelse af et problem vedrørende den studerendes store fagområde. Den Bond Business School forventer de studerende til at arbejde tæt sammen med personale og blive udsat for de forskningsaktiviteter personale og andre elever. Det ville ikke være ualmindeligt, at den studerende og vejlederen at være medforfattere i udgivelser, der udspringer fra den studerendes afhandling.

Hver studerende vil blive overvåget af mindst to behørigt kvalificeret videnskabeligt personale. Den Bond Business School er ansvarlig for at godkende den studerendes afhandling forslag inden eksamen processen.

PROFESSIONELLE RESULTATER
The Doctor of Philosophy vil give dig den forskning færdigheder til akademiske karriere i universitetssektoren eller roller i forskningsintensive organisationer.

DET HEALTH SCIENCES & MEDICIN

ADGANGSKRAV
De minimumskrav til dette program er et universitet bachelorgrad med Honours (First Class eller 2A) eller en forskning kandidatgrad i en relevant disciplin, med dokumentation for evnen til at udføre overvåget forskning; eller en kvalifikation eller en kombination af kvalifikationer anses for at svare af Udvalget for Faculty Research.

PROGRAM BESKRIVELSE
The Doctor of Philosophy rådighed i Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og medicin, er et program for betydelig original forskning. I løbet af graden kandidaten vil videreudvikle deres specialviden på området, og bliver højt uddannede med dyb metodisk kapacitet. Afhængigt af fagområde, graden kulminerer i en afsluttende skriftlig afhandling. The Doctor of Philosophy er en internationalt anerkendt forskning grad, og er en vej til en akademisk eller forskerkarriere.

The Doctor of Philosophy giver dig mulighed for at foretage overvågede forskningsundersøgelser i en eller flere af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet & Medicin forskningsområder og grupper.

Potentielle områder for forskning mulighed nævnes:

 • ANATOMI
 • Evidensbaseret praksis
 • Ernæring & diætetik
 • GENETIK
 • Sundhed Erhverv Uddannelse
 • Immunologi
 • Indigenous Sundhed
 • medicinsk etik
 • Medicinsk forskning
 • neurovidenskab
 • Fysiologi / Farmakologi
 • Fysioterapi
 • Folkesundhed
 • Sport og Motion Videnskab
 • Sports Management
 • Stamceller
 • Urologi

Bond University forskning studerende har adgang til den specialiserede ekspertise af vores internationalt publicerede akademikere samt state-of-the-art faciliteter.

INFORMATION TIL potentielle studerende
Før de søger at anvende, skal potentielle ph.d.-studerende søger kontakt med en potentiel vejleder. Ansøgningerne vil kun komme i betragtning til indskrivning hvor en vejleder til rådighed. Den foreslåede forskning skal passe inden fakultetets strategiske forskningsplan og i et område med fakultetets ekspertise. Når en potentiel vejleder er blevet indkøbt, er følgende oplysninger nødvendige, for applikationer, der skal vurderes:

 • En detaljeret afhandling forslag.
 • University akademiske udskrifter for alle undersøgelser til dato (bachelor og postgraduate). Hvis det ikke allerede på engelsk, skal disse dokumenter oversættes og certificeret af oversætte krop.
 • University karakterskala hvis relevant - kan karakterskalaen findes på bagsiden af ​​universitetets akademiske udskrift.
 • Et certifikat for færdiggørelse (Degree / Diploma) er påkrævet, hvis udskriften ikke angiver, at graden er blevet tildelt / tillagt. Både certificerede oversat og uoversatte kopier begge afskrifter og Certificate of Afslutning bør gives.
 • En genoptage detaljering tidligere arbejde og studere historie.
 • To skriftlige referencer, der skal dække kandidatens formåen, centrale personlige egenskaber og kapaciteter (mindst én ekstern reference eksklusive Bond University vil være påkrævet).
 • Internationale studerende tidligere instrueret i en andet sprog end engelsk er forpligtet til at levere certificerede oversat og uoversatte kopier af både udskrifter og Certificate of Afslutning.
 • Ansøgere, hvis tidligere undersøgelse var ikke afsluttet i et af de lande, der er anført, hvor engelsk er betragtes som en første sprog, skal give dokumentation for det krævede niveau for færdigheder i det engelske sprog.
 • Et budget forslag til alle forskningsområder forsyninger. Et budget skabelon er tilgængelig ved at sende en mail hsmresearch@bond.edu.au

PROFESSIONELLE RESULTATER

The Doctor of Philosophy giver dig forskning ekspertise samt overførbare færdigheder, som vil forberede dig for både akademiske og udøvende karriere i den akademiske verden, forskning og industri.

Kandidater på dette niveau vil have ekspert, specialiserede kognitive, teknisk og forskning færdigheder i en disciplin område til selvstændigt og systematisk generere originale viden og forståelse til at yde et væsentligt bidrag til et fag eller område professionel praksis.

Juridiske Fakultet

ADGANGSKRAV
Ansøgere skal have en Cand.jur grad, eller en Bachelor of Laws eller Juris Doctor grad med en Honours gennemsnit på mindst 75 procent eller en tilsvarende lønklasse andetsteds.

Entré er på grundlag af en godkendt forskning forslag og tilgængeligheden af ​​passende tilsyn. Ud over de ovennævnte krav, skal kandidater til ph.d.-graden tilfredsstille dekanen, at de har de faglige, forsknings- og skriftlige evner til at producere en større afhandling, der repræsenterer et væsentligt bidrag til redegørelsen, viden eller forståelse af området for pågældende undersøgelse.

PROGRAM STRUKTUR
The Doctor of Philosophy uddannelsen er en forskeruddannelse højere grad tildeles en væsentlig afhandling, eller for offentliggjorte papirer, der er et væsentligt bidrag til den viden eller forståelse af et aspekt af loven. Ph.d. vil vise kapacitet studerende til at udføre selvstændig forskning på et passende niveau. Ph.d.-kandidater skal indsende en skriftlig forskning afhandling på mellem 70.000 og 100.000 ord ekstern prøve.

DET SAMFUND & DESIGN

ADGANGSKRAV
Minimumskrav for optagelse er:

 • En fire år (otte semestre) ærer grad - First Class eller 2A; eller
 • Et forskningsprojekt kandidatgrad; eller
 • En kvalifikation eller en kombination af kvalifikationer anses for at svare til den ovenfor ved de højere grader ved Forskningsudvalget

Kandidater, der har gennemført mere end ni måneder af en kandidatgrad fra forskning, og som opfylder kravene til optagelse på ph.d.-kandidatur kan ansøge om at blive optaget på bekræftet ph.d. kandidatur. I vellykkede tilfælde vil ph.d. kandidatur anses for at være begyndt på tidspunktet for påbegyndelsen af ​​forskning kandidatgrad.

Potentielle kandidater, for hvem engelsk er ikke et første sprog, skal kunne demonstrere færdigheder i engelsk som angivet af universitetets engelske sprogkrav.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
208 uger
Fuldtid
Price
133,888 AUD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date