Read the Official Description


Lærings- og undervisningsafdelingen tilbyder spændende og unikke programmer på ph.d.-niveau.

Læring og instruktion er anvendelsen af ​​psykologiske principper og begreber til at løse problemer i uddannelses- og træningsindstillinger. Individuelle forskelle, kognitiv og social udvikling, læring og motivationsteori, instruktionsdesign, undervisning og ledelse i klasserum og bedømmelse er fælles emner adresseret i programmet.

Lærings- og instruktionsdoktorprogram (Ed.D.)

Anvendelse af forskning og pædagogisk psykologi til forskellige læringsmiljøer.

Besøg vores hjemmeside her for at lære mere om dette program. Programmet giver arbejdsprofessionelle med forskningsmæssige færdigheder og kerneindhold til at udnytte og bidrage til vidensbase i læring og undervisning. Ved hjælp af den nyeste teknologi til at hjælpe med undervisningsmæssig levering og support fokuserer kurset på elever og læring, instruktionsindstillinger, forskningsfærdigheder og specialundervisning. Der er også mulighed for at opnå en koncentration i specialundervisning eller en koncentration i digital teknologi til undervisning og læring (ni point).

"Jeg tror, ​​at det første man ved, når man deltager i USF, er en følelse af fællesskab. Professorer er virkelig interesserede i hver enkelt studerendes læring, hvilket betyder, at der er et program, der omfatter rigor og omsorg. Små klassestørrelser-check, kyndige professorer-check, en læring miljø, der fremmer global tænkningskontrol. Efter min mening har USF det hele! "

-KAREN SANFORD, Student EdD

Adgangskrav

  • Afsluttet online ansøgning med refunderes $ 55 ansøgningsgebyr.
  • Et sæt uofficielle transkripter fra hvert universitet / college tidligere deltog. For amerikanske ansøgere skal graden være fra et regionalt akkrediteret universitet / college. En ansøger med afventer grad skal aflægge officiel verifikation af forventet grad af færdiggørelse fra institutionens justitssekretær eller skoleansat. En bacheloruddannelse er påkrævet for at ansøge om en kandidatuddannelse. En kandidatgrad er påkrævet for at ansøge om et ph.d.-program. Bemærk venligst: Hvis du har indrømmet, skal du indsende officielle udskrifter før du tilmelder dig.
  • MA og kandidatansøgere: Minimum GPA på 2,75
  • Doktorale ansøgere: Minimum GPA på 3,0 fra et kandidatprogram
  • To nuværende, underskrevne anbefalingshenvisninger, der viser egnethed til kandidatarbejde.
  • Nuværende resumé.
  • En hensigtserklæring

Doktorsøgere skal også indsende:

  • MA afhandling (uddrag eller komplet kopi) eller kandidat niveau papir.
  • Officielle point for enten Graduate Record Examinations eller Miller Analogies Test (MAT). Testresultater skal sendes direkte til USF af Education Testing Service (GRE) eller Psychological Corporation (MAT). Ingen fotokopier af resultaterne accepteres. Scores skal være opnået inden for de seneste fem år.

Finansielle ressourcer

Forbundsfinansiering af finansiel bistand, stat og universitet er til rådighed for finansiering til nyuddannede og nuværende studerende fra USAF School of Education.

For at kompensere for omkostningerne ved kandidatuddannelsen, tilbydes mange uddannelsesforløbskurser i slutningen af ​​eftermiddagen og aftenen og / eller på skiftende weekender. De fleste studerende finder, at de kan opretholde et fuldtidsjob, samtidig med at de får deres legitimationsoplysninger, master eller doktorgrad. Men hvis dit program kræver, at du bruger tid i et klasseværelse (dvs. elevundervisning) eller for at fuldføre et feltarbejde eller praktikophold, vil sådanne forpligtelser forstyrre en normal arbejdsdag.

Besøg vores hjemmeside for at lære mere om økonomiske ressourcer til dette program

Program taught in:
Engelsk
University of San Francisco - School of Education

See 2 more programs offered by University of San Francisco - School of Education »

Last updated July 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
5 år
Fuldtid
Price
1,270 USD
pr. kredit
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date