Ph.d.-uddannelsen består af akademiske studier baseret på forskning. Formålet er at udvikle viden på højeste niveau.

Graduate Profil

Lægen i uddannelse, der er uddannet fra universitetet i San Martin de Porres, har følgende kompetencer:

 • Styrer tværfaglige forsknings- og uddannelsesinvesteringsgrupper og deltager i dem ved hjælp af viden og kompetencer i Videnskaben for Uddannelse, Forskningsmetodik og de relaterede discipliner.
 • Han deltager i undervisningen på alle niveauer af uddannelsessystemet, især i postgraduate og efteruddannelsesprogrammer, hvor han udvikler nye læringsprocedurer, der passer til uddannelsesniveauet.
 • Vælg design og anvender de læringsvurderingsprocedurer og -instrumenter, der er egnede til at vurdere opfyldelsen af ​​målene for deres fag og opnå den nødvendige feedback til forbedring af læringsprocessen.
 • Styrer hold og deltager i processer til design, revision og modifikation af læseplaner på forskellige niveauer og uddannelsesprogrammer.
 • Deltager i formulering, gennemførelse, evaluering og kontrol af uddannelsesudviklingspolitikker og -projekter.
 • Administrer institutioner, programmer og uddannelsesprocesser med høj effektivitet og effektivitet.
 • Direkterer hold og deltager aktivt i akkrediteringsprocesser, licens og kvalitetsstyring af institutioner og uddannelsesprogrammer.
 • Fortolker i strengt forstand den nationale pædagogiske virkelighed og dens historiske fremskrivning i forbindelse med dens socioøkonomiske, kulturelle og politiske formationer og fremhæver sine egne værdier.

pensum

Akademisk grad

For at opnå graden af ​​læge er påkrævet:

 • Har opnået læreruddannelsen.
 • At have bestået doktorgradsstudiet med en minimumsperiode på seks (6) akademiske semestre med et minimumsindhold på 64%.
 • Udvikle og støtte en afhandling af maksimal akademisk rigor og original karakter.
 • Domæne på basisniveau af to (02) fremmedsprog, hvoraf den ene kan erstattes af et modersmål.

krav

Til registrering er det påkrævet:

 1. Betalingsbevis for registreringsgebyr aflyst
 2. Ansøgning i en værdsat form, rettet til direktøren for Institut for Uddannelseskvalitet (kostpris på 3 såler, nærmer sig skatkammeret).
 3. Kopi af den legaliserede DNI notarielt.
 4. Fedateada eller legaliseret kopi af kandidatuddannelsen. Kandidater fra kandidatuddannelsen, hvis grad er i færd med at samle, vil fremlægge et eksamensbevis udstedt af dekan eller postdirektør ved oprindelsesuniversitetet og certifikater for oprindelige studier af Master. Ansøgere med studier udført i udlandet vil fremlægge en legaliseret kopi af deres kandidatuddannelse eller dens tilsvarende behørigt valideret af et peruviansk universitet eller anerkendt i henhold til loven.
 5. Struktureret og folieret Curriculum Vitae
Program undervist i:
Spansk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
6 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date