Read the Official Description

Eget tempo DBA

The Doctor of Business Administration (DBA) er designet til at dyrke lederskab er nødvendigt for at tackle udfordringerne i den øverste ledelse på et internationalt niveau. En ph.d.-grad med ledelsesmæssig relevans tillader topledere til at uddybe deres ekspertise, bidrage til viden om deres erhverv, og forberede sig på de komplekse analyser og beslutningstagning, der kræves af den øverste ledelse. Programmet lægger vægt en forståelse af ledelse som et system; forstået som den fungerer på tværs af organisationer, sektorer og kulturer.

Det primære formål med programmet er at give topledere, virksomhedsejere, iværksættere, forskere og fakultetet at fortsætte med at udvikle deres respektive erhverv ved at fremme avancerede teorier og praksis. Dette program forbereder kandidater til en karriere i højere lederstillinger ved at tilskynde intellektuelle bidrag og den praktiske anvendelse af avancerede business teori.

International erfaring er afgørende for nutidens udøvende magt. ISM tilbyder kandidater mulighed for at opfylde deres grad krav gennem en kombination af seminarer på et eller flere af vores lokationer, og e-læring. Denne fleksibilitet gør det muligt DBA studerende at få ægte indsigt i landenes business-politikker og kultur.

Kandidat profil

Kandidater kommer fra forskellige faglige baggrunde, fra succesfulde iværksættere til administrerende direktører, at diplomater, konsulenter og en række andre erhverv. DBA kandidater deltage i dette program til at uddybe deres ekspertise, samarbejde og netværk med deres kammerater og fakultet medlemmer, og forberede de komplekse analyser og beslutningstagning, der kræves af den øverste ledelse.

  • Uddannelse - Hold en bachelorgrad eller tilsvarende fra en akkrediteret bachelor institution og færdiggørelse af et mestre niveau program
  • Erhvervserfaring - Gennemsnit af otte års øverste ledelse erfaring, stabil karriereforløb med stigende faglige ansvar
  • Sprog - En stærk forståelse af skriftlig og mundtlig engelsk er obligatorisk

Hvor

Ud over sin Paris seminarer, programmet giver de studerende mulighed for at gøre virksomhedernes kontakter og forfølge akademiske studier i nogle af verdens vigtigste kommercielle hovedstæder med ISM strategiske partnerskaber: på St. Johns University i New York, Amity University i New Delhi, HSM Educação i São Paolo, og Fudan University i Shanghai.

Internationale Kombinationer

The New York, New Delhi, São Paulo, og Shanghai programmer repræsenterer ca. 2,5 point per uge af studiet, med i alt 5 point mulige hver session. Studerende har mulighed for at deltage i en af ​​tre, to ugers sessioner, der tilbydes i New York. Studerende kan også deltage i New Delhi, São Paulo, og Shanghai-programmer.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Mar. 2019
Sep. 2019
Duration
4 - 6 år
Deltid
Price
84,562 USD
64,016 EUR-til sponsorere virksomheder
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date