EngDeffektive fossile energiteknologier

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

EngDeffektive fossile energiteknologier

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Engineering Doctorate Center, baseret på University of Nottingham, blev oprettet i partnerskab med Midlands Energy Consortium - der omfatter universiteterne Nottingham, Loughborough og Birmingham - og en række branchens ledere inden for elproduktionssektoren.

Det giver forskeringeniører chancen for at træne som industrieksperter, der er klar til at implementere nye supereffektive elproducerende teknologier, der bruger fossile energier med næsten nul emissioner gennem kulstoffangst. De har adgang til førsteklasses forskningsfaciliteter på tværs af partneruniversiteterne og har dedikeret kontorlokal.

Det fireårige ph.d.-program uddanner forskeringeniører med viden og ekspertise til at gennemføre avanceret forskning og arbejde inden for højtuddannede tværfaglige teams. Den omfatter kerne- og valgfri undervisningsmoduler i:

  • Avancerede specialiserede tekniske aspekter af elproduktion og materialeindsamling og opbevaring
  • Kontekstuelle og ledelsesmæssige emner med fokus på bredere samfundsmæssige, kulturelle, etiske, politiske og globale spørgsmål vedrørende energigenerering
  • Faglig og forskning færdigheder uddannelse

Dette kursus kræver en 2.1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element).

Årlige sommerskoler i Storbritannien og Kina præsenterer unikke muligheder for at lære mere om udfordringerne ved at imødekomme stigende globale energibehov. Forskeringeniører gennemfører også forskningsprojekter med centrets industripartnere og har mulighed for at offentliggøre deres forskning og præsentere deres resultater på passende konferencer.

Forskeringeniører registrerer sig hos et af de tre universiteter, men bruger størstedelen af ​​tiden hos værtsfirmaet fra udgangen af ​​det første år til at gennemføre forskningsprojektets element i programmet.

Faciliteter

Centrets primære mål med effektive fossile energiteknologier er at producere forskningsledere til at tackle de store nationale og internationale udfordringer i de næste 15 år med at implementere nye kraftværker til at generere elektricitet mere effektivt ved hjælp af fossile energier med næsten nuludslip. Disse udfordringer involverer en vellykket demonstration af CO2-fangst og teknologier til at reducere CO2-udledningen mere generelt fra kuludnyttelse, herunder jernfremstilling og røgfri brændstofproduktion.

Kendetegnene ved en ingeniørdoktor (EngD) er dens fire års varighed, højere stipendium end normale ph.d.-studerende og kravet om, at det meste af tiden (ca. tre år) bruges til at udføre forskning i industrien.

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere. Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter.

Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning. Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.

Fakultetet har gode forbindelser til industrien og vil sikre, at du udvikler overførbare færdigheder, der vil være til gavn i en række karriere. Du vil også have adgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Adgangskrav

  • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
  • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 2, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
4,300 GBP
UK / EU-gebyrer £ 4.300; Internationale gebyrer: £ 21.060
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen