Executive ph.d.

Antwerpen Management School Executive ph.d. Program er en top-tier støtteprogram for ambitiøse ledere og C-niveau ledere, der ønsker at bringe den mest avancerede viden og fremragende forskning dygtighed på arbejdspladsen og samfundet.

Deltagerne vil tilegne sig nye metoder og tankegang, som de vil nærme faktiske forretningsmæssige problemstillinger, de konfronteres med i deres organisationer eller i samfundet. Programmet har således en betydelig indvirkning på den faglige udvikling af deltagere.

At trives i nutidens komplicerede, globale konkurrencepræget erhvervsklima, organisationer kræver ledere, der gribe tværfaglig viden, evnen til at tænke globalt set og visionen designe systemer, der reagerer på hurtigt skiftende tendenser.

Antwerp Management School tilbyder Executive ph.d. Program til at hjælpe ledere udvikle kompetencer til at anvende relevant viden og forskning færdigheder til moderne forretningsmæssige problemstillinger.

Direktionen PhD Programmet fokuserer også på de livslange læring ambitioner intellektuelt aktive fagfolk, der allerede besidder gode grader på deres marker, men som stadig ønsker at bygge videre på deres uddannelse for at komme til det øverste niveau.

Hvorfor følger dette program i Antwerpen Management School?

Deltagelse dette program bør toppen af ​​deltagerens personlige og faglige udvikling. Over en 4-årig periode vil du få den nødvendige kapacitet med held øge din karriere, både i akademiske verden og industrien. I den forbindelse vil du:

 • Erhverve de nyeste teorier og praktisk indsigt i din foretrukne management domæne og lære de færdigheder af mere viden gennem metodisk robuste anvendt forskning metoder.
 • Demonstrere evnen til at udvikle originale bidrag til eksisterende viden.
 • Lær de kompetencer, der er nødvendige for at overføre viden i både forretningsrejsende og akademiske miljøer, i skriftlig og mundtlig form.
 • Opnå brede indsigt i din specialisering gennem medlemskab og samarbejde inden for Antwerpen Management School kompetencecentre.
 • Bliv en del af en højest rangerede international skole.

Direktionen ph.d. formål er at op praksis og udvikling af effektive organisatoriske ledelse ved at give senior-niveau ledere med:

 • Visdom og ekspertise nødvendige for at identificere, forståelse og succes tackle de tværfaglige, big-billede problemstillinger, som præger den globale business management i dag.
 • Færdigheder i formel social undersøgelse kræves for at definere og direkte komplekse problemstillinger og formidle viden relateret til deres profession gennem forskellige udtryksmidler til at påvirke både praktiske og offentlige politikker.
 • Et tværfagligt, globalt orienteret synspunkt utilgængelig i traditionelle avancerede former for uddannelse.
 • Dokumenteret ledelsesmæssige færdigheder og forståelse, som vil anspore nye løsningsorienteret tænkning i begge organisationer og samfund.
 • En unik mulighed for at lære, der kombinerer den nyeste faglige viden med praktisk relevans.
 • Muligheden for at styrke deres kritiske tænkning, forbedre deres evner til at understøtte, forsvare og gennemføre nye idéer og forbedre løsningsorienteret vurdering.

Hvad kan du forvente?

Indhold niveau: Avanceret Ekspertise

Efter at have deltaget dette program

Du

 • Vil vide, hvordan til at generere, fortolke og overføre erhvervede faglige viden til din faglige og akademiske netværk.
 • Kan fortsætte forske i en af ​​vores kompetencecentre eller undervise i Antwerpen Management School.
 • Vil forstå forskning værktøjer og metoder, og vil være i stand til at anvende dem til praktiske forretningsmæssige udfordringer på egen hånd.
 • Vil have akademiske, udgivelse og fald skriftligt erfaring og viden.
 • Vil få en PhD fra University of Antwerpen, hvilket er en præmie rangeret og akkrediteret universitet.

Dit selvskab

 • Vil nyde godt af de visioner og erfaringer du bringer til bordet som ph.d. kandidat.
 • Ydelser fra din evne til at oversætte og anvende nyudviklede og up-to-date viden til den specifikke sammenhæng med din sektor eller virksomhed.
 • Har mulighed for at kapitalisere på dine forbedrede forretningsmuligheder og lederevner, som tillader fremtidige virksomhedens mål og strategier, der skal opfyldes.

Samfund

 • Kan drage fordel af dit område ekspertise til at ændre og forbedre din indstilling.
 • Som en del af et fællesskab af globale ledere, du vil hjælpe tackle presserende udfordringer, som samfundet står over.
 • Som en udtalelse leder vil du have en gunstig effekt på verden du bor og arbejder i.

Datoer

Fire-årig deltidsuddannelse.
Etape 1 består af fem på campus moduler fordelt over en 18 måneders periode.
Etape 2 omfatter 6 på campus moduler løbet af 30 måneder. Direktionen Ph.d. 2017 - 2021 kohorte starter onsdag 13 September 2017.

Gebyrer

År 1: 18,000 €
År 2: 16,000 €
År 3: 13,000 €
År 4: 13,000 €
(Yderligere år: € 6,500)

Placering

Antwerpen Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
Belgien

Krav

Vi accepterer kun deltagerne til direktionen PhD Programmet med en indre motivation og vilje til at bidrage til akademisk forskning og til at blive den næste generation af virksomhedsledere. Ansøgere skal holde en MBA eller kandidatuddannelse fra en akkrediteret akademisk institution, har mindst ti års erhvervserfaring inden for ledelse og demonstrere akademisk og professionel progression.

Programmet er undervises på engelsk. Der er derfor behov Fremragende mundtlige og skriftlige engelskkundskaber. Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk kan være forpligtet til at tage Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL).

Grad / certificering

Efter en vellykket forsvare din ph.d.-afhandling (efter 4 år), vil du blive tildelt en doktorgrad (ph.d.) udstedt af universitetet i Antwerpen.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Deltid
Price
60,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Juni 30, 2021
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 30, 2021