Fælles ph.d.-uddannelsen i molekylærbiologi (jumbo)

Generelt

Program beskrivelse

1

Den internationale skole for Advanced Studies (SISSA), Den Internationale Center for Genetic Engineering Bioteknologi (ICGEB), University of Trieste og University of Udine tilbyde en ny fælles ph.d.-program i molekylærbiologi (Jumbo).

Den vigtigste opgave Jumbo er at uddanne entusiastiske unge forskere fra udviklede lande og udviklingslandene til at bruge avancerede molekylære værktøjer med en dybere forståelse af deres videnskabelige og tekniske muligheder og begrænsninger. Studerende, der afslutter dette ph.d.-program vil have en solid baggrund i de forskellige aspekter af Molekylærbiologi og relaterede metodologi, herunder bioinformatik og strukturel biologi, til effektivt at udnytte nye funktionaliteter til videnskabelige og tekniske forskning. Studerende vil drage fordel af at modtage deres uddannelse i molekylærbiologi i den aktive og spændende forskningsmiljø af de fire prestigefyldte institutioner.

Derudover vil ph.d.-studerende gavn af etablerede samarbejder for de involverede i programmet Institutioner, særlig løbende udvekslinger med National Institute of Chemistry i Ljubljana (Slovenien) og den tyske Forskerskolen for Simulation Sciences i Jülich (Tyskland).

Projekter inden for PhD Course Program drage fordel af værktøjer i molekylær og strukturel biologi til at studere mekanismerne i differentiering og cellehomeostase og deres dys-regulering i cancer, virusinfektion og neurodegenerative sygdomme. En stor samling af organismer studeres lige fra Homo sapiens på planter.

Studerende er løbende i kontakt med banebrydende forskning ved at deltage klasser, seminarer og workshops i løbet af året. Den gennemsnitlige lærer-elev-forholdet er omkring 1 til 3.

1

Vigtigste forskning linier er:

 • Molekylær Biologi Celler
 • Developmental biologi
 • Plant biologi
 • Strukturel Biologi af proteiner og nukleinsyrer
 • Genomics
 • Molekylær Oncology
 • Molekylær Kardiologi
 • Molekylære mekanismer for Neurodegeneration
 • Molekylær Virologi
 • RNA terapi
 • Drug Discovery

Målgruppe

Jumbo er tænkt til unge og dynamiske studerende, der er interesseret i at blive professionelle i molekylærbiologi, i stand til at anvende strøm og emergent teknologi til både forskning og erhvervsliv, og til at spille deres rolle i udviklingen af ​​ny teknologi i hele deres karriere. Den ideelle studerende til dette program har en stærk interesse i molekylærbiologiske problemer drevet af videnskabelig forskning. Med deres arv at fremme videnskabelig ekspertise rundt omkring i verden, vil de fire forskningscentre er involveret i programmet tilskynde, ved at yde finansiel støtte til udvalgte ansøgere, indskrivning af studerende fra udviklingslande.

Kandidat udvælgelse og regulering

Ansøgerne vil blive udvalgt på grundlag af deres CV og et interview. Under interviewet kandidaterne vil blive bedt om at udsætte deres forskning interesser og svare på et par spørgsmål om avanceret molekylærbiologi og relaterede emner. Kendskabet til det engelske sprog vil også blive testet. Det anbefales kraftigt at direkte kontakte fakultetet medlemmer af JUMBO for oplysninger om projekter og ledige stillinger i enkelte laboratorier.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals ... Læs mere

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals such as Nature and Science. The School has also drawn up over 150 collaboration agreements with the world's leading schools and research institutes. Minimer