Fælles Phd Program Med Kongens College London

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fælles Phd Program Med Kongens College London

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Fælles ph.d.-program med King's College London

To skoler ved King's College London (KCL) - School of Arts & Humanities og School of Social Science & Public Policy - og Det Fakultet for Arts og Social Sciences (FASS) ved National University of Singapore (NUS) inviterer ansøgninger til Joint PhD program (JDP) for hvert semester I (august) indtag. Denne JDP repræsenterer en god blanding af styrke fra begge universiteter for at forbedre ph.d.-kandidatuddannelsen og forskningsarbejdet fra begge institutioner.

Programmet giver eleverne mulighed for at forfølge arbejde inden for en bred vifte af humanistiske og samfundsvidenskabelige discipliner samt emner, der inviterer tværfaglige tilgange. Skolerne og fakultetet supplerer hinanden med hensyn til styrkeområder og geografiske placeringer. Du vil blive registreret i et hjem universitet, men guidet i dit arbejde af fakultet fra begge, og undersøges til begge standarder. Du vil uddanne dig med en fælles kvalifikation og tjene et certifikat, der bærer de to universers hjerter.

NUS-afdelinger involveret i joint PhD-programmet er som følger:

  • engelsk sprog og litteratur
  • historie
  • geografi
  • FILOSOFI
  • statskundskab

Din ansøgning skal indsendes til det universitet, du vil være baseret på. Det betyder, at hvis du ønsker at ansøge om optagelse til NUS og vores stipendier, skal du indsende din ansøgning direkte til NUS. Du er ikke forpligtet til at indsende en separat ansøgning til KCL og omvendt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 4, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Duration
Varighed
18 - 60 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Dates