Fælles Phd-program Inden For Videnskab, Teknologi Og Samfund

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fælles Phd-program Inden For Videnskab, Teknologi Og Samfund

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Fælles ph.d.-program i videnskab, teknologi og samfund med University of Edinburgh

Et joint PhD-program (JDP) tilbydes af University of Edinburgh (UOE) og Det Naturvidenskabelige Fakultet (FASS) ved National University of Singapore (NUS). Det repræsenterer en god blanding af styrke fra begge universiteter for at forbedre ph.d.-kandidatuddannelsen og forskningsarbejdet fra begge institutioner. Kollegiet og fakultetet supplerer hinanden med hensyn til styrkeområder og geografiske placeringer. Du vil blive registreret i et hjem universitet, men guidet i dit arbejde af fakultet fra begge, og undersøges til begge standarder. Du vil uddanne dig med en fælles kvalifikation og tjene et certifikat, der bærer de to universers hjerter.

For at ansøge om JDP på ​​NUS, skal du stadig fuldføre de ansøgningsprocedurer, der er angivet her. Desuden skal du med din ansøgningspakke indsende en separat formular, der angiver dit ønske om at blive overvejet for JDP.

I øjeblikket er ansøgninger begrænset til dem, der fokuserer inden for videnskab, teknologi og samfund.

STS står for 'Science, Technology and Society', et etableret tværfagligt felt først organiseret i Nordamerika i begyndelsen af ​​1970'erne. At anerkende behovet for socialforskere og humaniora forskere til at studere videnskabens og teknologiens enorme indflydelse på det moderne sociale, politiske og kulturelle liv, tjener normalt som en mødelokale, hvor CP Snow 'to kulturer' (videnskaben på den ene side , og kunst og samfundsvidenskab på den anden) kan komme til kritiske vilkår med hinandens metoder, historier, objekter og interesser. Fakultetet for STS Research Cluster på NUS består af historikere, sociologer, antropologer, geografer, filosoffer, kritiske teoretikere, mediestudier, offentlighedsforskere og andre, der deler nysgerrighed om, hvordan videnskab og teknologi fungerer i den sociale verden.

I tilknytning til STS Research Cluster er en undergraduate STS Minor, som er åben for studerende fra enhver fakultet på universitetet. NUS har endnu ikke et STS-kandidatprogram, men kandidatstuderende med denne interesse accepteres og overvåges på tværs af en række afdelinger og kan frit deltage i klyngens aktiviteter. STS Research Cluster sponsorer også postdoktorale og andre besøgsstillinger for lærde, der deler vores forskningsinteresser. Vores klyngemedlemmer arbejder også med to universitetsniveau forskningsinstitutter: ARI (Asien Research Institute) og IDMI (Interactive og Digital Media Institute).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 4, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Duration
Varighed
18 - 60 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Dates