Læs den officielle beskrivelse

Siden oprettelsen af ​​FDV forskerskole i 2006 blev de mål fokuseret på biovidenskab. Traditionelt har de studerende forfulgt tværfaglige forskningsprojekter inden for naturvidenskab, teknik og teknologi, medicinsk og sundhedsvidenskab. For nylig har projekter i biovidenskab indarbejdet indflyvninger og / eller programmer fra andre discipliner, herunder samfundsvidenskab og humaniora, men fokus i arbejdet på øget viden inden for life science. I december 2015 er der bevilget over 110 ph.d.'er til FDV stipendiater studerer emner ved grænser life science, og over 120 er i øjeblikket i forfølgelsen af ​​deres grad.

"Grænser du Vivant" (FDV) projekter involverer interaktioner mellem en bred vifte af akademiske discipliner, i forfølgelsen af ​​forståelse levende systemer. Studerende, der tiltræder ph.d. skole er uddannet i forskellige discipliner (f.eks biologi, fysik, medicin, økonomi, lingvistik) fra hele verden.

Grad krav

Ph.d. på FDV-programmet udgør en kombination af forskning erfaringer med hosting laboratoriet og erfaring i tværfaglige videnskabelige aktiviteter opnået gennem ph.d. skole. Studerende er forpligtet til at gennemføre den FDV træningsprogram, som består af mindst 300 timers træning. Halvdelen af ​​timer skal være afsluttet gennem FDV godkendte kurser, workshops, eller aktiviteter, og resten kan være afsluttet gennem eksterne programmer, internationale konferencer, sommerskoler mv

Den ph.d.-skole kræver ikke en bestemt antal publikationer for at give tilladelse til forsvar. Det anbefaler dog, at de studerende er involveret i 3 publikationer under deres speciale:

  • Én forskning artikel skrevet med laboratoriet, ikke nødvendigvis som ledende forfatter, og ikke nødvendigvis på den studerendes hovedfag.
  • Én anmeldelse typen artiklen, at drage fordel af arbejdet i tværfaglige syntese forventes af skolen.
  • Én forskningsartikel som hovedforfatter på den studerendes hovedfag.

Godkendelse til at forsvare afhandlingen ydes af forskerskole direktør. Direktøren vil overveje følgende: Afhandlingen Rådgivende Udvalg henstillinger, forskningsresultater, publikationer eller formidling af arbejdet i specialet, og færdiggørelse af ph.d.-skolens uddannelse program, herunder kurser, konferencer og involvering i FDV ph.d.-program.

Udvalgte Life Science-projekter

  • Tilfældighed og variation i animalske embryogenese, en multi-målestok,
  • Den udviklingsmæssige polaritet og morfogenese af en enkelt celle
  • Optrevling de neurale kredsløb i sekvens-baserede navigation ved hjælp af en kombineret fos billedbehandling og beregningsmæssige tilgang
  • Mechanotransductional regulering af mesoderm invagination og bageste endoderm indkrængning af Drosophila embryo
  • Symmetribrud og Cell polarisering pålagt af en ekstern mekanisk cue

Udvalgte Frontiers of Life Science projekter

Traditionelt har de studerende forfulgt tværfaglige forskningsprojekter inden for naturvidenskab, teknik og teknologi, medicinsk og sundhedsvidenskab. For nylig har projekter i biovidenskab indarbejdet indflyvninger og / eller programmer fra andre discipliner, herunder samfundsvidenskab og humaniora, men fokus i arbejdet på øget viden inden for life science.

Følgende featured afhandlinger modtaget den højeste udmærkelse fra deres forsvar udvalg: Nævn Très hæderlige avec Félications

Denne klasse er forbeholdt kandidater med ekstraordinære evner bevist deres resultater og kvaliteten af ​​deres speciale forsvar. Det kan tildeles, hvis a) der er en fuld enighed af afhandlingen jurymedlemmer under en anonym afstemning og b) juryen præsidenten skriver og underskriver en supplerende rapport begrunder denne sondring.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Center for Research and Interdisciplinary (CRI) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date