Om

Den kulturelle, sociale og politiske tankegang i ph.d. Programmet er tværfagligt og bygger på en cohort learning model, der fremmer et miljø af tværfagligt engagement og udveksling, forskning, peer mentoring, samarbejde mellem en lille gruppe studerende inden for en holdbaseret læringserfaring. Programmets overordnede akademiske mål er at understrege den sociale, kulturelle og politiske tankegang og inddrage de intellektuelle og praktiske værktøjer, der er nødvendige for at arbejde sammen med fællesskabspartnere og -agenturer for at lette sociale forandringer. Studerende fra den kulturelle, sociale og politiske tankegang er uddannede eksperter, der demonstrerer en mosaik af faglige færdigheder (fx undervisning, peer reviews, præsentationer, kritisk tænkning osv.) Og forskningskompetencer. Kandidater er i stand til at producere ny, relevant og streng forskning, der giver betydelige og materielle bidrag til tværfaglig viden.

Den kulturelle, sociale og politiske tankegang er afhandlingsbaseret og kræver, at eleverne gennemfører 9,0 til 18,0 kredit timer af kandidat semester kurser og en afhandling. En liste over de krævede kurser for denne major er beskrevet i Graduate Studies Calendar og Course Catalog.

Dette program er meget teoretisk og tværfaglig og har til formål at grundlægge eleverne i en række kognitive kritiske teorier og metoder. På tværs af disciplinære grænser understreger den kulturelle, sociale og politiske tankegang det kritiske engagement af ideer og deres manifestation i at skifte kulturelle, sociale og politiske sammenhænge.

Programmets centrale læringsresultater er

  • Omfattende ekspertise og avanceret forståelse af teoretiske rammer relateret til kulturel, social og politisk tænkning som feminisme, poststrukturalisme, postmodernisme, postkolonialisme og kritisk teori.
  • Omfattende ekspertise og avanceret materiel viden i det tværfaglige område af kulturel, social og politisk tænkning. Forskningsemner er ikke begrænset, men vil sandsynligvis inkludere sådanne problemer, problemer og begreber som køn, race, klasse, handicap, seksualitet, lighed, borgerskab, retfærdighed, magt og modstand.
  • Omfattende ekspertise og avanceret forståelse af relevant metodologi og metode, der er relevant for kulturel, social og politisk tænkning, såsom historisk materialisme og styring af anvendelige metoder, såsom diskursanalyse, etnografi og interview.
  • Omfattende ekspertise og avanceret evne til at foreslå, designe, præsentere og formidle original og relevant forskning i det tværfaglige område af kulturel, social og politisk tænkning.

Ph.D. Programmet administreres centralt af Graduate School, snarere end af individuelle afdelinger eller fakulteter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra University of Lethbridge »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
48 måneder
Price
40,212 CAD
International: $ 40.212. Canadiske statsborgere og faste beboere: $ 19.766.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date