Læs den officielle beskrivelse

Forskningsgrader i økonomi og ledelse

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Graduate studerende i ph.d. program for finans- og ledelsesstudiet mod University of London Ph.D.

For at blive betragtet som ph.d. program i økonomi eller ledelse studerende skal allerede have gennemført en god kandidatuddannelse i en relevant disciplin og er blevet tildelt høje kvaliteter. De skal også indsende et indledende forskningsforslag, der viser en egnethed til akademisk forskning.

Den fuldtids Ph.D. Programmet kræver normalt tre års studier i London.

Struktur

Studerende i ph.d. program studere avancerede kurser og udføre forskning for deres speciale. De arbejder tæt sammen med deres vejleder fra økonomi- og ledelsesskolen og også med andre fakultetets medlemmer og ph.d. studerende.

År et

Det første år af programmet indebærer forskningstræning seminarer og avancerede kurser. Samtidig arbejder eleverne sammen med deres vejleder om at udvikle et detaljeret forskningsforslag, gennemføre de første faser af forskningen og skrive nogle udkast til sektioner for at skitsere afhandlingens hovedargumenter.

Forskeruddannelse hos SOAS

SOAS er forpligtet til at yde støtte til forskningsstuderende. Alle fuldtidsstudenter på første år tager et forskningsmetoder kursus og et andet master-niveau kursus, der kan være på campus, distance-learning eller undtagelsesvis og betinget af tilladelse fra andre steder i SOAS eller andre skoler i London University. Eleverne forventes normalt at afslutte opgaverne for disse kurser, hvilke karakterer der vil blive overvejet af Overvågningsudvalget, når fremskridt til ph.d. status overvejes.

Yderligere kurser kan tages i det første år eller senere som vejledende af vejlederen, herunder korte kurser udbudt af ph.d.-skolen. Du kan vælge mellem en række overførbare forskningsevner muligheder: forskning skrivning og præsentation, generiske metoder og teknikker til dataindsamling og analyse, sprogunderstøttelse, forskningsintegritet og akademisk undervisning. SOAS er også en del af Bloomsbury Postgraduate Skills Network, der deler træningsmuligheder med UCL, Institut for Uddannelse og LSE. SOAS studerende kan anmode om forskningsfinansiering til at deltage i konferencer og specialkurser.

Studerende skal præsentere deres arbejde og deltage i ph.d. Seminarprogram hele året. Udover elevpræsentationer, ph.d. Seminaret indeholder også "Nøglebidrag til ledelse og finans", et forum hvor afdelingspersonale repræsenterer en grænseartikel, der giver væsentlig indsigt i forskellige avancerede forskningsområder.

Ph.D. studerende forventes også at deltage i afdelingsforskningsseminarer.

Efter ca. otte måneders fuldtidsstudie vurderes den studerendes fremskridt af et opgraderingsudvalg, og succesfulde studerende går videre til år to.

År to

I deres andet års fuldtidsstudenter udfører der detaljeret forskning, der normalt omfatter indsamling og behandling af data. Nogle undersøgelser til dette formål kan udføres i udlandet, hvis det kræves. I løbet af året skriver eleverne udkast til kapitler af deres afhandling og diskuterer dem med deres vejleder.

År tre

Fuldtidsstuderende til ph.d. ville færdiggøre deres forskning og skrive et endeligt udkast eller et nært udkast til afhandlingen.

År fire

Ethvert arbejde på dette stadium involverer normalt omformulering af afhandlingens kapitler for at nå publikationsstandarderne. Undersøgelsen skal normalt udfyldes i år. Undersøgelsen sker ved afhandling af afhandlingen og en mundtlig eksamen (viva voce) vedrørende afhandlingen og den forskning, den bygger på.

Studieretninger

Januar og april indgangsmuligheder er undtagelsesvis tilgængelige, med forbehold for godkendelse. Opgraderingsarrangementerne ligner hinanden, idet den fuldtidsstuderende, der indtaster på disse datoer, vil blive overvejet til opgradering til Ph.D. status efter ni måneder.

Studerende, der ønsker at forfølge Deltidsstudier, er velkomne til at ansøge, men skal vise, at de har det engagement og de ressourcer, der er nødvendige for at forfølge deres studier i den længere tidsramme, som denne tilstand kræver.

En deltidsoption er også tilgængelig, hvor studerende, der er ansat på arbejdspladser, der tilbyder et støttende miljø, kan tage de sidste to år af fuldtidsuddannelsen ved fjernundervisning. Denne tilstand prøves for et lille antal studerende i 2013-14, og yderligere information vil blive offentliggjort her senere.

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Senest opdateret May 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
Apr. 2019
Aug. 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Apr. 2019
End Date
Apr. 1, 2023
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Sep. 1, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Apr. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Apr. 1, 2023

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 1, 2022

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date