MPhil / Ph.D. Økonomi

Varighed: 3 år på fuld tid eller 6 år på deltid

Adgangskrav: Adgang og speciale krav. En god kandidatgrad i økonomi er normalt krævet til registrering til MPhil og Ph.D. forskning grader. Studerende er normalt registreret til MPhil-graden i første omgang. Når godkendelse af forskningsstuderens tilsynsudvalg er modtaget, opgraderes den studerendes registrering til ph.d. status (og tilbageført til begyndelsen af ​​MPhil-registreringen), normalt ved slutningen af ​​studieens første år. Den normale studieperiode for en ph.d. grad er ikke mindre end tre års fuldtidsstudium. Studerende i fuldtidsbeskæftigelse eller med andre væsentlige forpligtelser kan tilmelde sig deltidsstudie, hvor minimumsregistreringsperioden er dobbelt så stor som fuldtidsstudiet. Kandidater forventes at aflevere en afhandling på højst 55.000 ord for MPhil, mens for Ph.D. Den maksimale længde er 100.000 ord.

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Studerende, hvis kvalifikationer indikerer at de er i stand til at forfølge selvstændig forskning, kan accepteres til at læse for en forskningsgrad (MPhil / Ph.D.) i økonomi. Normalt er en højtuddannet kandidatgrad i økonomi eller tilsvarende en forudsætning. I almindelighed er en sådan kandidatuddannelse som forudsætningen for indrejse tilstrækkelig til at tilfredsstille adgangsbetingelserne uden behov for yderligere kurser, især hvad angår formelle undersøgelser. Det første uddannelsesår indebærer deltagelse på kurser og / eller seminarer, men ikke normalt formelle skriftlige prøver. Studerende er registreret til en MPhil i deres første (fuldtidsækvivalente) år, men normalt konverteres til en ph.d. efter deres opgradering viva snarere end at fortsætte til MPhil kvalifikation.

Et væsentligt træk ved MPhil og Ph.D. proces er det tætte samarbejdsforhold mellem forskerstuderende og vejledere. Tilsynsmænd og elever mødes regelmæssigt og konsulterer nøje. Alle forskerstuderende har en tilsynsudvalg til at dække teoretisk, empirisk og regionalt specifikt tilsyn. Der er forskerstuderende vejleder med det overordnede ansvar for forskerstuderende, der er tilgængelige for diskussion af generelle problemer. Og departementets empiriske støtteudvalg (DESC) tilbyder detaljeret og individuel rådgivning til eleverne om feltarbejde og empiriske analyser efter behov. Desuden vil DESC på anmodning overveje individuelle studerendes behov og tildele et eller flere medarbejdere (ikke nødvendigvis tilsynsførende) til rådgivning.

Studerende skal deltage i et værksted / seminar, hvor forskningsemner og resultater præsenteres og diskuteres af medarbejdere og studerende. Derudover er der et regelmæssigt afdelingseminarium, som medlemmer af instituttet og de besøgende talere præsenterer papirer. Der er et stærkt tværfagligt grundlag for forskning og undervisning, og SOAS kan hævde at være den førende institution i verden, der forsker og underviser i politisk økonomi, udviklingsøkonomi og studier på områder eller land. London giver desuden en uovertruffen mulighed for, at eleverne kan høre papirer læses af førende myndigheder i afrikanske og asiatiske studier, såvel som i økonomi og udvikling mere generelt. Forskerstuderende kan vælge at deltage i et væld af seminarer, der afholdes i både skolen og andre universiteter og institutter på universitetet.

Mange SOAS forskerstudere bruger lidt tid på at udføre feltarbejde i deres forskningsområder. Det juridiske og samfundsvidenskabelige fakultet og skolen som helhed gennem deres forskellige forbindelser med enkeltpersoner og institutioner i universiteterne og regeringerne i Asien og Afrika kan normalt lette dette arbejde med personlige kontakter og introduktioner.

Struktur

Forskningsgraden er en kerne af træning i forskningsmetoder kombineret med en klar progressionsopbygning derefter. Træningskomponenterne forklares i fanen Undervisning og læring. Forskeruddannelsens varighed og struktur er som følger: Fuldtidsforskning: 3 år plus 1 opskrivning.

  • ÅR 1: Forskeruddannelse: Forskerstuderende vil tage 'Research Student Seminar 1' -kursus i økonomiafdelingen.
  • ÅR 1: Opgradering: Studerende forventes normalt at bestå en opgradering fra MPhil til Ph.D. status inden for 9 måneder efter påbegyndelse af graden.
  • ÅR 2-3: Forskning: Kerneundersøgelse gennemført: primær og sekundær dataindsamling efter behov, afhandling af afhandlingskapitler.
  • ÅR 4: Opskrivning: Hvis det er nødvendigt, kan der tages et fjerde år for at skrive den afsluttende afhandling. Undersøgelsen af ​​afhandlingen finder sted efter indsendelse inden for 4. år.

Deltidsforskningsgrad: 6 år plus 1 års opskrivning. Forskeruddannelsen kan gennemføres over 6 år:

  • 'Forskerstuderende Seminar 1' kursus skal tages over de første to år.
  • Opgradering finder sted inden for 21 måneder efter den første registrering.
  • Undersøgelse: Dette vil finde sted efter indsendelse inden for skrivningsåret (år 7).
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Sep 1, 2021
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep 1, 2021
Location
Ansøgningsfrist
End Date