MPhil / PhD i international udvikling

Varighed: 3 år på fuld tid eller 6 år på deltid

Studerende kan følge ph.d.- Pathway i international udvikling ved at være baseret på enten SOAS , LSHTM eller IoE. Alle ph.d.-studerende på International Development Pathway deltager i et avanceret forskningsuddannelsesseminar, der drives af LIDC. Serien vil give eleverne i ESRC's Doktorsuddannelsescenter's International Development Pathway en bred forståelse af tværfaglige udviklingsmetoder og en detaljeret forståelse af udvalgte interessepunkter.

Alle MPhil / Ph.d.-studerende i International Development Research-studerende deltager i de obligatoriske kurser og deltager i forskningsstuderende seminarer i kollegiet og afdelingen, hvor de er tilmeldt MPhil / PhD. På SOAS holder afdelingen for økonomi og udvikling studier seminarerier og studerende forventes at involvere sig i arbejdet i de relevante forskningsklynger.

Optagelsesproces

Der er tre adgangsruter til MPhil og PhD i International Development:

  • Den 1 3 struktur: Efter en vellykket gennemførelse af MSc Research for International Development hos SOAS . ESRC 1 3 studerende er til rådighed til at finansiere denne rute.
  • Den 3 struktur: Ved direkte ansøgninger til MPhil / PhD i International Development adgang. ESRC 1 3 studerende er til rådighed for at finansiere rute.
  • Den 4 struktur: ikke tilgængelig på SOAS .
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Sep 1, 2021
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep 1, 2021
Location
Ansøgningsfrist
End Date