Forskningsgrader i religioner og filosofier

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

SOAS Religions- og filosofiafdelingen tilbyder et levende, stimulerende og tværfagligt forskningsmiljø. Vi leverer individuel forskningstilsyn i en bred vifte af religiøse traditioner og komparative og tværfaglige emner. Tilsynsførere er eksperter inden for deres områder og er grundigt bekendt med de religioner, kulturer, sprog og geografiske områder, de specialiserer sig i.

Ud over det individuelle tilsyn tilbyder instituttet forskeruddannelse på forskellige niveauer: et obligatorisk forskningsskriverværksted, der forbereder år 1 MPhil-studerende til deres opgradering til ph.d.-niveauet; et ugentligt seminar for ph.d.-studerende i år 2 og 3 for at diskutere igangværende arbejde og modtage feedback inden indsendelse af deres speciale et afdelingsforskningsseminarium, hvor både medarbejdere og studerende præsenterer papirer om deres forskningsprojekter og diskuterer dem i en tværfaglig ramme. Studerende har også mulighed for at deltage i seminarer, foredrag og konferencer, der tilbydes af de forskellige fagcentre vedrørende deres respektive fagområder. Disse centre driver regelmæssige aftenforedragsserier, workshops og konferencer, der er værtbesøgende højttalere fra andre universiteter i Storbritannien, Europa og globalt.

Som du overvejer at påbegynde din ph.d. med os, inviterer vi dig til at kontakte en potentiel vejleder i dit område af interesse, ideelt med det første udkast til dit projektforslag. Dette medarbejder vil derefter rådgive dig om dit projekt og om eventuelle spørgsmål, du måtte have, før du foretager din ansøgning.

Struktur

En SOAS ph.d.-grad skal udfyldes inden for højst fire år. Et udkast af afhandlingen skal være klar ved udgangen af ​​år 3; i løbet af år 4 er elevens fortsatte status, også omtalt som en »udvidelse af opskrivning«; Den afsluttede afhandling skal indsendes til 15. september i registreringsår 4.

Alle første års forskningsstuderende er registreret for MPhil-status. Resultatet af en mini-viva i slutningen af ​​semester 3, der udføres af de tre medlemmer af den studerendes tilsynsudvalg, afgør om de vil blive a) opgraderet til ph.d.-kandidatstatus, b) fortsætte som MPhil-kandidater c) revidere hans eller hendes forslag, eller (d) skulle opsige registreringen.

I det første år udvikler eleverne deres specifikke forskningsprojekter og planer i samråd med de tre medlemmer af deres tilsynsudvalg. Individuelle tilsyn, det obligatoriske afdelingsforskningsskolverksted og generiske kerneforfatterkurser hjælper eleverne med at forberede deres opgraderingsindgivelsesmateriale, som skal indsendes inden deadline for indsendelse i maj.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Sep 1, 2022
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep 1, 2022
Location
Ansøgningsfrist
End Date